ISCARE Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1612
4.9.07 18:43

ISCARE Praha

Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s Iscare Praha? Zjistili jsme, že manžel má spermií celkem nedostatek a laborantky nám doporučili návštěvu androloga. Bohužel jeho služby nejsou hrazené pojišťovnou, a tak nás jeho konzultace stála 2500,–Kč (více méně okomentoval spermiogram a udělal manželovi ultrazvuk). Nevíte někdo, je toto standartní postup??? Prošli jste tím také? Závěr spermiogramu byl ICSI. Lékař (androlog) ovšem řekl, že se budeme sanžit o spontánní těhotenství. Což mi přijde vzhledem k výsledku spermiogramu zvláštní. Mě zatím nikdo „vidět“ nechtěl. :(

Díky moc za odpovědi.
Martice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10480
4.9.07 18:55

Ahoj my do ISCARE jezdíme a jsme zatím spokojený, ale androloga jsme nařešili, chyba je u mě. Myslím že androloga pojišťovna nehradí nikdy, ale fakt nevim jistě. Přeji ti hodně štěstí. Jo a to s tím přirozeným otěhotněním je normální, říkají to všem, příroda je mocná a zadařit se může i když to vypadá na pytel. Tak držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.07 13:53

Ahojky, také chodím do ISCARE a jsem maximálně spokojená,. jsou tam příjemný. IVF mi vyšlo napoprvé, narodila se mi jedno dítě, teď jdu v pátek na KET, tak doufám, že vyjde i druhé. Myslím si, že mají dobré metody. Naopeak o jiných cemtrech jsem slyšela i ne přímo pěkné věci, MOje kamarádka chodí jinam a už se senaží o mimi dva roky, takže já nedám na ISCARE dopustit. Pa Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.10.07 13:58

Ahojky, my jezdíme do Fertimedu olomouc, manžel má taky špatný spermiogram. Má málo těch mršek. A kromě spermiogramu jej vyšetřili ultrazvukem za 200 kč.
Androlog udělá i jiné vyšetření??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.07 11:24

ahojky,
chodím taky do iscare. Jsem po druhém umělém a vyšlo to. 10.10. jsme byli 4 holčiny na pokoji se dvěma si píšu od transferu a všechny tři jsme te´d těhotný čerstvě . Od pondělí to víme,kdy jsme byli na krvi.
Museli jsme při každém IVF mít ICSI,i když při prvním manžel měl normospermiogram, žádala jsme o to, že je to lepší. U druhého byli trošku línější,takže to bylo doporučeno také.
Neobávala bych se ISCI, protože ti přímo napíchnou vajíčka spermiíí a jen čekáš zdali se chytí. Kdežto kdyby ti to nedělali, tak čekáš jestli vůbec nějaká spermie se dostane do vajíčka, což tohle si může dovolit ženská která má hodně vajíček,Ale pokud budeš mít málo vajíček, třeba 6-7 jako já, je vhodnější icsi.
Jinak přeju hodně štěstí
Jinak za ICSI se v iscare platí 7950,– a skládá se záloha 12000,–
Záleží jak dlouho se snažíte, pokud už rok a nic se neděje, chtěla bych něco řešit.
V iscaru tě pošlou na laparoskopii zda máš průchodné vejcovody, to určitě podstup, nic to není a zjistí se tím mnoho věcí, I já jsme tím prošla 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.07 21:16

Ahoj Valentinko, prosím tě, já jsem te'd byla na ket, nevíš jestli je možné vidět na těhu testu něco po pěti dnech? Díky Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.07 08:57

Ahoj Karoll,
no po pěti dnech si myslím nebude nic vidět, nejdřív tak 10den. Netestuj dříve,ať nejsi zklamaná a nestresuješ se,protože pak je to hrozný.
Já jsem testovala po 11dnech IVF/ICSI, vkládali mě dvě blastocysty.
ALe hodně o ketu ví holky na stránkách www.neplodnost.cz jsou tam diskuze,tak se tam mrkni a můžeš se i pozeptat. Hodně štěstí ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.07 16:34

Ahojky, díky za povzbuzení Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
5.11.07 15:54

Ahojky a díky všem za odpovědi. Už jsem to vyřešila jinak. Chodíme do Pronatalu na Praze 4 a zatím jsme celkem spokojeni. Androloga-urologa tam mají také a zatím jsme tam nic neplatili. Teď mám za sebou první I.U.I, ale vzhledem k manželovu SPG (málo mršek a ještě ne úplně zdravých) si nedělám velké iluze a vypadá to na ICSI. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.07 15:57

Martice, vůbec se ICSi neboj. My jsme ho měli taky, je to jistější,že se ti ty vajíčka oplodněj,než když je nechaj jen tak kdo s koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.07 15:59

Holky, ted jsme byla po 2ivf,otěhotněla jsem. 1.11. jsme byla na utz a zůstalo mi jedno mimi,vkládali mi dvě. Ale v sobotu 3.11 jsem potratila, byla jsme v 6tt, musela jsem večer na revizi.Jsem z toho špatná, jsem už doma.Musíme půl roku čekatr, to je hrozné.
Všem hdoně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
5.11.07 16:03

Valentynko to mě mrzí, já byla na IVF ICSI na začátku října, měli jsme i PK a nic. Přeji ti aby se zadařilo co nejdřív to půjde a ty ses nemusela dlouho trápit. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
5.11.07 16:06

Díky moc Valentýnko za podporu, mě jen přijde, že se to všechno strašně vleče. :cry: Teď se bude 14 dní čekat co I.U.I. a teprve po vánocích nejspíš příprava na ICSI.
Teď jsem si přečetla co se ti stalo. To je strašný. Akorát jsem se rozepisovala o tom, že nejhorší je to čekání a teď čtu tohle. Moc mě to mrzí a držím pěsti. Buď moooooc statečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.07 16:08

Holky díky mooc, ale to čekání zatracený to je hrozný !!!!!
Mějte se hezky a at jste brzy štastné!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.07 20:35

Ahoj Valentýnko, je mi tě moc líto. Jsem na tom podobně, KET se mi nezdařil, musím znovu na IVF. Čekání je hnusný a je to všechno na prd. Já ještě ani nevím, kdy to potom všem dostanu. Pa Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.