Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@levmah28 píše:
Co chceš slyšet?mít tvojí starosti.Příjde mi to potrhlé.Že vůbec nad takovýma věcma přemýšlíš.
Mně to potrhlé nepřijde
Taky by mě to zarazilo. Ale asi bych to teda nikde neřešila. Ale každý jsme nějaký ![]()
Ywett, ano, jedná se o soukromý notebook, nikoliv pracovní.
Mě prostě jen zarazilo, že ho to vůbec napadlo. Stejně si myslím, že za tejden se to tady bude válet a bude mu to jedno. To je jako třeba s mobilem, mně přijde smska, tak mi to třeba přečte, řve na mě odněkud píše ti ta a ta, to a to. Pak jedeme autem, přijde mu smska, řekne, at´mu to přečtu. No a pak mu třeba doma sáhnu na telefon a on začne, co na to šaháš, to je moje…Já si prostě připadám, jak magor někdy.
Me to prijde normalni. Nezahybam, nedelam nic, za co bych se mela stydet a i pres to nikdo nesmi vzit muj mobil do ruky (nepsane pravidlo u nas doma - mame chytre telefony, zname navzajem pin,ale nesahame si na ne) a kdyz jde na muj notebook, necitim se dobre. Myslim, ze kazdy ma pravo na soukromi.
My to doma máme stejně, heslo na ntb mi Rekl snad po roce, na Velky počítač ho do Linuxu Nevím dodnes, ale kdybych chtěla, tak mi ho Sam zapne
heslo neřekne, ale pustí me tam. Do jeho posty mužu, ale heslo neznam. Jeho piny, hesla ani nic osobního kam bych mu lezla si navzájem nesdelujeme.
Jediné, co mi od tvýho chlapa přijde potrhl je ta výmluva „nemusíš vědět, na jaký chodím stránky“ Spíš bych myslela, že je debil bez fantazie, když tohle vypustí z huby, si nemůže vymyslet lepší výmluvu
Taky máme x účtů na x počítačích. Chápu, že chce mít svůj profil, abych mu nenadávala, že mi dělá bordel na ploše
no, ale aby mi sdělil nějaý to svoje adminský heslo na server, to jsem z něj vypáčila až teď a stejně si to nepamatuju
On ale argumentuje tím, že bych tam jako na to servru něco pohnojila, resp to zavirovala, což se mi teda už párkrát stalo s noťasem a jednou se stolním PC
nějaký, že bych mu lezla do jeho složek, to by u mne teda hluboko klesnul. Takže tě v tomto chápu,
nasrala bych se též a ve vzteku založila novou diskusi na emiminu
, ale fakt jde o pitomost, to přežiješ ![]()
Poškrábané zaprasene auto - co je na tom zlého, já furt takto pindám, když si chlap bere moje auto a on to snad už ani nevnímá - prostě běžná partnerská komunikace, aby řeč nestála ![]()
Gino, já mám spíš pocit, že mě chtěl jenom naštvat, a to mě mrzí. Jinak by jsme měli dneska krásnej den. Já se mu prostě snažím udělat radost a on? Vždycky mě akorát nějak naštve a přitom vlastně o nic nejde. A já mám pocit, že to dělá naschvál. Fakt to nechápu.
Mi to přijde úplně normální. Naštvat se za to. Můj to taky kdysi zkoušel, ale ze začátku vztahu. Kdyby začal po několika letech, tak by mi asi upřímně hodně spadla čelist.
Tvoje starosti na mou hlavu, fakt… S přítelem každý máme svůj notebook, nemáme problém si ho půjčit, on ví mé heslo, já bych teoreticky měla vědět to jeho (stejně si ho nepamatuju), ale kdyby chtěl mít svůj účet zvlášť a mně zřídit taky zvlášť, bylo by mi to šumafuk. Však má právo i na to internetové a počítačové soukromí, ne? Nebo to mu chceš za chvíli kontrolovat i myšlenky?
Autorce rozumim, sice to neni neprekonatelna prekazka, ale casto se tu resi podstatne vetsi kraviny. Muj ex se taky nedokazal o nic delit, ale memu autu rikal MOJE, me motorce rikal MOJE, ba dokonce i moje premie k platu povazoval za svou zasluhu. Cloveka to pomalinku depta, protoze neco sice vlastni, ale vlastne to tak nikdo nebere. O to horsi to pak je, kdyz ten druhy ma neco, co povazuje za neco, o co se delit nemusi. A zkuste v pripade rozchodu delit majetek, kdy je jen „nase“ a „jeho“. Okoli meho ex me tak dodnes dava najevo, co jsem zac, kdyz jsem odesla s JEHO autem, JEHO motorkou a JEHO penezi.
@ncc1701 píše:
Autorce rozumim, sice to neni neprekonatelna prekazka, ale casto se tu resi podstatne vetsi kraviny. Muj ex se taky nedokazal o nic delit, ale memu autu rikal MOJE, me motorce rikal MOJE, ba dokonce i moje premie k platu povazoval za svou zasluhu. Cloveka to pomalinku depta, protoze neco sice vlastni, ale vlastne to tak nikdo nebere. O to horsi to pak je, kdyz ten druhy ma neco, co povazuje za neco, o co se delit nemusi. A zkuste v pripade rozchodu delit majetek, kdy je jen „nase“ a „jeho“. Okoli meho ex me tak dodnes dava najevo, co jsem zac, kdyz jsem odesla s JEHO autem, JEHO motorkou a JEHO penezi.
přesně tak
No nečetla jsem všechny reakce, spíš jen ten začátek, a mně teda nepřijde, že by zakldatelka řešila kdovíjakou kravinu (řeší se to mnohem větší kraviny) a že by to zakládala z nudy.
A k tématu - naštvalo by mě to NESKUTEČNĚ!
@Anonymní píše:¨
Gino, já mám spíš pocit, že mě chtěl jenom naštvat, a to mě mrzí. Jinak by jsme měli dneska krásnej den. Já se mu prostě snažím udělat radost a on? Vždycky mě akorát nějak naštve a přitom vlastně o nic nejde. A já mám pocit, že to dělá naschvál. Fakt to nechápu.
Terak, doted´si prohlížel čuňárny na mým počítači a vlastní účet k tomu nepotřeboval.
Jezkovi voci,to snad neni ani mozne,jak nektere z vas dokazou byt hnusne.Proc se zakladatelce posmivate??Kazdy vidime problem nekde jinde,co neni problem pro vas,muze byt pro nekoho jineho uplne naopak,tak o co vam jde?Pokud mate potrebu se nekomu vysmivat a delat si z druhych srandu,bezte si nekam jinam,nepiste do takovych diskusi
.Cim se u vas zakladatelka provinila?Ze ji prijde divne chovani jejiho muze/partnera?No me teda vubec.Prijit s timhle muj manzel,tak mu asi ukopnu hlavu,kdyz X let pouzivame vsechny pc spolecne,zadny muj/tvuj ucet nemame a pak by najednou delal pana duleziteho,ze na jeho novy NB nikdo nesmi a oduvodnil to tak,ze nechce,abych vedela,na jake stranky chodi?To uz mi ale predhazuje,ze by se mi nelibilo,co on dela,s cim bych nesouhlasila,co by se mi nelibilo a co to je si muzu jen domyslet.Uz jen ta nejistota by me vrtala hlavou.
Duvera ve vztahu ma byt,ale tohle je zbytecna provokace ze strany pritele a pro me duvod k neshodam.
@Anonymní píše:
Hehe, takže popichovač
známe, známe, takový byl můj ex a tohle byl jeden z více důvodů, že je to již ex
(Navíc byl líný netáhlo, kdyby fakt jen popichoval a jinak byl perfektní, tak se s ním samosebou nerozcházím.)
No tak ho naštvi tím, že se nenaštveš a má to
Třeba: „Je miláčku, ty jsi taaak hodný a starostlivý, že mi připomínáš, že nemám odřít auto, nemít tebe, určitě bych na to zapomněla.“ ![]()