McDonalds, evidenční list - kam se obrátit?

389
7.4.12 20:56

Mc donalds-kam se obrátit?

Ahojky,
už sem bezradná,poslední 3 hodiny surfuju a googlim abych dohledala nějaké spojení.Potřebuji evidenční list důchodového pojištění,volala jsem na restauraci,na které jsem dělala v pondělí s tím že to potřebuji co nejdříve kvůli pracáku a do dnes mi nebyli schopni odepsat.Jak to mám řešit?Potřebuji to v úterý odevzdat na pracáku a předpokládám že v pondělí nikde nikdo nebude..
Nemáte některá zkušenost,že by jste tam dělaly kam bych se mohla obrátit?

Vím že je to sem trochu OT téma,ale už si fakt nevim rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
7.4.12 21:04

evidenčáky se odevzdávají na OSSZ (okresní správa sociálního zabezpečení), takže zkus tam, jestli by ti vystavili opis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
7.4.12 21:04

To si musíš vyřídit přímo v restauraci, kde jsi dělala. Myslím, že budou mít otevřeno i v pondělí, mekáče přece většinou valí pořád… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.4.12 21:05

a to se dneska musí udevzdávat na pracáku? Oni nemají online přepojení na všechny státní správy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.4.12 21:07

Přijímali tě přímo na té pobočce nebo jsi byla třeba na nějakém pohovoru ještě jinde?
Já bych zkusila volat na tu Prahu 5, co mají uvedenou v kontaktech, mají tam napsany i mail pro zájemce o práci, tak tam asi nějaké personální oddělení bude. Nebo ti poradí, kam zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
7.4.12 21:08
@Gladys píše:
Přijímali tě přímo na té pobočce nebo jsi byla třeba na nějakém pohovoru ještě jinde?
Já bych zkusila volat na tu Prahu 5, co mají uvedenou v kontaktech, mají tam napsany i mail pro zájemce o práci, tak tam asi nějaké personální oddělení bude. Nebo ti poradí, kam zavolat.

No jo, ale jestli pracovala ve franšíze, tak ta si všechny tyhle věci zařizuje sama a na Zátorce jí nepomůžou. Záleží o kterou restauraci se jednalo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.4.12 21:09

Přímo na pobočce v Letňanech,kam jsem volala v pondělí s tím že mi řekli že až bude tak bude,od té doby neberou telefon,nic…Jojo potřebují to na pracáku.

Gladys a kde jsi to našla?Já za boha nemůžu najít nic,našla jsem jen nějaký kontakt na centrálu.

A ono jo,mekáče šlapu furt,ale otázka je jestli tohle vyřizuje nějaká účetní,jestli tam teď bude přes svátky :-/
Fakt jednání za všechny prachy opravdu,prej až budou tak budou,říkám já to ale potřebuju na pracák,tůtůtůůů…Super :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.4.12 21:12
@Suzume píše:
No jo, ale jestli pracovala ve franšíze, tak ta si všechny tyhle věci zařizuje sama a na Zátorce jí nepomůžou. Záleží o kterou restauraci se jednalo no…

Jojo o franšíze,Letňany-plus k tomu je Prosek a ďáblice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
7.4.12 21:13

No jo, Mekáč no… Nevím, jestli Letňany patří přímo pod McD ČR, to bys asi věděla ty, kdo byl majitel restaurace… Jestli někdo jiný - tj. franšízant, tak ti na centrále nepomůžou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.4.12 21:14

Právě že já tím pádem prostě nevím kam se obrátit…Na tý restauraci jim je to očividno putna,to ať se prostě poseru …Ale jak to mám asi jako říct na pracáku?Pardom,na mě se vykašlaly prostě mi řekly až bude tak bude? :-/ To mi asi neprojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.4.12 21:15

Jo takhle, s tímhle uspořádáním zkušenost nemá, vždycky i když měla společnost víc poboček, tak vedení měla společné.
No tak to přeju pevné nervy. Leda tam za nima naklusat osobně a dýchat jim na krk, dokud ti to nedají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.4.12 21:18

Musis si zajit za jejich ucetni. Ta ti to vystavi. Bohuzel si uz nepamatuju, zda to vystavi ihned, nebo jestli se na to ceka. :nevim:
Vis, kdo tam dela ucetni?
Ja bych si zasla do te restaurace osobne, pokud maji takovehle jednani pres telefon, tak to bude asi nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.4.12 21:19
@Kačinka píše:
Právě že já tím pádem prostě nevím kam se obrátit…Na tý restauraci jim je to očividno putna,to ať se prostě poseru …Ale jak to mám asi jako říct na pracáku?Pardom,na mě se vykašlaly prostě mi řekly až bude tak bude? :-/ To mi asi neprojde..

Melo by projit. Proste jim rekni, ze ti ho jeste nevystavili. Takovych pripadu meli urcite spoustu. Dodas jim ho potom dodatecne. :)

• Citovat
  • Upravit
1058
7.4.12 21:20

No, u McD je to trošku složitější… Všechny podléhají svými standarty centrále,ale zároveň mají různé majitele. Bohužel, v takovém případě je potřeba se obrátit přímo na tu konkrétní restauraci, protože každá taková má svoji účetní, mají jakoby svoji vlastní samosprávu, nebo jak to říct. Průšvih je, když se k tomu staví tak, jak píše Kačinka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.4.12 21:21

Sem říkala že si vytisknu zákoník práce kde oni jsou povinni mi to vydat a kor když to potřebuju pro patřičný úřad,to jako díky nim mi nepřiznají podporu?Fakt super..A ještě jim budu vyhrožovat čojkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová