Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
nevíte kde se dá sehnat Studentská pečeť - limitovaná edice? Už minulý rok jsem jí nikde neviděla.
Příspěvek upraven 09.04.12 v 09:03
My jsme jí kupovali myslím v Tescu (minulý rok) a teď jsme jí dostali od babičky. Studentskou normálně nejím, ale ta malinová je výborná ![]()
Je to cca měsíc, co byla v Akci v Globusu. Mám hhruškovou. před rokem jsem ji koupila a jenom prťavém krámku, pak nikde nebyla - jen ta višeň a malina.
U nás ji mají všude (Vietnamci, Albert, Tesco), taky se chystám
![]()
teď jsem je koupila tady v jednom městečku v COOPu, u nás na dědině je ale nedostali, přestože je to taky COOP a měli ji v letáku, tak prodavačky říkaly, že jim vůbec nepřišla. A ta hrušková je taaak dobrá
já jsem ji právě kdysi dostala od sousedky k narozeninám a od té doby jsem ji taky neviděla. Tak jsem ji včera hned koupila a taky během dne celou sežrala a s nikým se nepodělila
![]()
u nás mají v globusu tři příchutě, ale jaký, to nevim, mě jenom zaujal ten barevnej obal ![]()
V Bille máme zatím ještě všechny 3 limitky, ale Orion těch limitek asi moc nevyrobil, neb ani už nejdou objednávat. Navíc jdou teď do akce, tak budou hned pryč, holt limitky no…
Tak já se s dovolením přidám… čokoládu jím minimálně a Studentskou pečeť vůbec nejím…, ale višňovou, kterou uvedli na trh coby „limitovanou“, mají všude a pořád už snad cca 2 roky
![]()
Ale ty nové příchuti „z reklamy“
jsem ještě nikde neviděla
Hrušková, malinová.. a ještě nějaká..? ![]()
@Kočislava
Ta třetí je ostružina. Loni bylo ještě navíc jablko, ale to se moc neprodávalo… teď v prodejích jasně vede hruška!
Višňová začala jako limitka, teď je v běžném celoročním sortimentu.