Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kočislava
Ta třetí je ostružina. Loni bylo ještě navíc jablko, ale to se moc neprodávalo… teď v prodejích jasně vede hruška!
Višňová začala jako limitka, teď je v běžném celoročním sortimentu.
Ahááá, no, jak říkám, nebo spíš píšu
, Studentskou pečeť nekupuju, jen občas kamarádce tu višňovou, tu vím, že miluje, ale jinak
![]()
Mmch proč anonymně?
závislost na čokoládě?
![]()
@Kočislava píše:
Mmch proč anonymně?závislost na čokoládě?
![]()
@Anonymní píše:![]()
a víš že možná tak trochu jo
mám to denně na očích, dělám v Bille, mám na starosti úsek cukrovinek a kološe (objednávky, dopňování), od tý doby co to dělám, tak na sladkým ujíždím… zrovna dneska jsem před odchodem domu řešila jestli mám objednaných dost studentských do akce a právě ty limitky mě strašně štvou, lidi po nich dík reklamě šílí a orion není schopný pokrýt ani zlomek poptávky, trochu mi to přijde jako klamavá reklama, hlavně, že se provaří studentská jako taková… už vidím jak první den akce pár minut po otvíračce dorazí vietnamci, skoupí vše do večerek a „akcíchtiví“ důchodci nás pak na krámě ukamenují, že jí nemáme… centrála nás zdrbe, že jsme si jí nevyšetřili z toho skromnýho prvozávozu na celou akci… každodenní boj s televizní reklamou a touhou lidí po něčem, co kdyby se neprovařilo v bedně, tak si toho v regálu ani nevšimnou…
Ale ten anonym spíš proto, že pokud někde píšu o něčem spojeným se svojí prací, nerada jsem s tím jmenovitě spojená (člověk nikdy neví jaký obchodní zástupce si kde po netu brouzdá) a ani být spojená dík prac. smlouvě nesmím
@Kočislava
V klidu já to jako rýpání nebrala, spíš mě pobavilo jak ses svým způsobem trefila ![]()
Když jsem začínala jako zelinářka, denně jsem domu nakupovala hory ovoce a zeleniny, jedla jsem fakt zdravě a byla hodně štíhlá… teď co mám na starosti cukrovinky, tak není dne abych neodolala něčemu sladkýmu, nedejbože, že mě v práci něco naštve, to hned stojím u kasy s margotkou
no na figuře je to celkem znát
Takže asi fakt závislost, nemoc z povolání ![]()
Tak si právě pochutnávám na ostružinové a musím říct, že loňská s rybízem byla mnohem a mnohem lepší
ale vzhledem k tomu že držím od včera dietu, tak naprndám a rychle dlabu ![]()
Tak včera začala akce v Tescu a v Intersparu. Takže mám doma všechny 3 z Tesca
zatím jsem ochutnala jen malinovou.
Taky si jdu „stěžovat“, díky vám jsme koupili hruškovou, ačkoliv tu jinak studentskou nikdo nejí
![]()
Ony na ně jsou i reklamy? ![]()