Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunce.v.duši
já ani nemám takovéhle kombinace, ale sežeru na co přijdu. Přitom vůbec nemám hlad, ale prostě něco vidim a snim. Taky podle toho vypadám. Pěkně jsem za ty tři měsíce přibrala.
Budu se muset krotit.
To je mi líto, kámoška by mohla být trochu ohleduplnější. Já naštěstí doma žádné věci nemám, to by mě ubíjelo ještě víc. Ale hlavu vzhůru, ono se nám to taky jednou povede.
Musíme tomu věřit.
@prue22 Se mnou manžel odmítl chodit na nákup potravin, že by to stálo třikrát víc než jindy. Hlad taky nemam, jen mlsnou. Zato pořádnou. Ale až tak od 12hodiny. Do té doby jsem totiž mimo provoz. Nevim jestli je to tim, že večer si dávam dva utrouše a ráno jeden. Ale mozek se mi vrací až k polednímu. Dneska sem neslyšela ani popeláře a to máme okna do silnice. Toho přibírání se taky děsim. Jsem na to sama o sobě dost háklivá, nabíram kila jen se podívam na talíř.
Však jasně že se nám to všem povede, jinou variantu ani neberu. Ideálně kdyby se povedlo dvakrát, to bychom chrochtali blahem. Oba máme sourozence, takže bychom chtěli dvě. ![]()
Ahojky, tak s tím přibíráním to u mě vypadá podobně, je to hrůza, tak se snažím se držet, ale zas mi to dneska nevyšlo - ke kafíčku pěknej větrník
A jak vám je takhle po těle? Mě už z toho fakt trochu hrabe, ale docela mě bolí podbříšek, třeba se tam bude něco vrtat, kéž by… ![]()
@misha alex Jéé větrník, taky bych si dala.
Já to mám taky podobně, stačí mi mrknout na talíř a kila jdou nahoru samy.
Mě už od včera (ale ještě před IUI) začalo bolet v podbřišku a to mi vydželo až do dneška. Už je to celkem protivný a nepříjemný. Jinak nic.
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mám za sebou ted ve středu 2 IUI, první se zadařilo ale skončilo Zamklým těhu a ted mám za sebou druhé. Chtěla jsem se vás zeptat jestli jste měly po IUI nějaké příznaky?
@marketa.pipa ahoj, tak to je mi líto, ale je dobře, že jste to mohli znovu zkusit. Já mám za sebou teprve jeden pokus a neotěhotněla jsem, takže ani žádné příznaky. sice vím, co bych mohla čekat, ale hlavně nechci plašit, což se mi ne zrovna daří, pořád mi to vrtá hlavou ![]()
@misha alex Počkej ted jsem mimo, už jsi jedno měla a ted v pondělí si byla na druhém?
@marketa.pipa no, přímo ten den mě dost tlačilo břicho, ale to teď ustoupilo, spíš je to jen takový tlak v podbříšku a chce se mi často na malou. a jsem trochu nafouklá. ale po ovulaci a ještě stimulované, asi nic divnýho
a co ty? nejhorší je to čekání…
@misha alex tak dá se říct že to máme na stejno akorát mě během dne vždycky píchají vaječníky
přesně to čekání ![]()
@marketa.pipa ahojky, to mě mrzí.
Snad se vám teď zadaří znovu a dopadne to dobře.
U mě příznaky žádný, od čtvrtka mě bolí břicho, ale to dneska skoro necítím. A jinak nic. Minulý měsíc mě hodně bolely prsa a břicho skoro vůbec a předtím jsem necítila prsa vůbec zato břicho bolelo. A ani jednou z toho nic nebylo.
@vrabecek v knihovně tu knížku nemají. Můžu se zeptat kde jsi ji koupila a popř. mi poslat odkaz? Kolik stála ta knížka?