Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JankaSo vůbec se neboj, mě nebolela ani jedna IUI. Vůbec nic jsem necítila. ![]()
@LuckyMr máš můj obdiv, mě stačilo píchnout si Pregnyl. Natož každý den…Já mám za sebou taky 3. S tím clostíkem jsem to takhle měla já teď. A výsledek byl 2 folíky akorát rychlej dozrály.
@snowhite31 to mě mrzí.
Vím jak ti je. Tak snad další měsíc. ![]()
@prue22 děkuji za podporu. Je to vždy zklamání najít na testu pouze jednu čárku. Tobě přeji hodně štěstí ať najdeš na testu vytoužené //.
@prue22 já em po clostíku měla jen jeden vždycky a ted konečně dva nakonec mě viděla dcera jak si píchím a že máma já pich tak sem si dycky pichla a malá to vymáčkla a byla spokojená ![]()
Ahoj holky něco jsem tu přečetla a připadáte mi jako dobrá parta - můžu se přidat? jsem 5 den po II. IUI a cítím se teda nějak divně - špiním a každou chvilku něco buď je zima nebo horko, bolí mě břicho, záda, zub, únava - klasika.. kéžby to vyšlo nějak to na mě všechno působí ![]()
@Gilmorka to já zase pořád spím a bolí mě prsa to je jen dozvuk pregnylu
měla jsem 10 000 jednotek
@snowhite31 Ahoj snow, čtu že test negativní
Mě ofiko test čeká v po/ut a nečekam nic jiného. Holt jedeme dál, jednou to přijít prostě musí. Já si dělala test včera jen tak, abych věděla jestli je ve mě ještě ovitrelle - a jedna čárka.
Koukam že tu hodně děvčat bere clostík. Ten je na podporu vajíček? Mě nic takového nenabídly, takže to vypadá že i druhý pokus budu mít bez. Řekli jen, že se mam ozvat až se bude zase blížit cca 12DC.
A pak mě bude čekat další cytologie, protože mi našli papilomaviry. Nechápu. Každý rok jsem měla cyto na jedničku a najednou tohle. Takže se teď ukáže jestli jsou to ty co poškozují čípek nebo ty co sami vymizí. Prý až podle výsledků a zprávy z onkologie budou řešit estli IVF ano nebo ne. To mě už fakt pos..r ![]()
@snowhite31 jo taky se tím uklidňuju. Je mu 8 a tak touha po ještě jednom dítku je skoro stejná jako u prvního. Prožívám to jako kdyby to mělo být první. V pondělí jdu na ultrazvuk, tak snad to bude dobré.
Jo holky moje, chtěla jsem se zeptat zda některé bylo po Clostíku špatně. Mám počád nápinky na zvracení. ale až teď 6.den užívání
@JankaSo Mě clostík nedělal nic. Vůbec jsem o něm nevěděla, ale já ho brala vždycky na noc. Abych příadné nežádoucí účinky zaspala.
A dobrý…
@snowhite31 píše:
@prue22 děkuji za podporu. Je to vždy zklamání najít na testu pouze jednu čárku. Tobě přeji hodně štěstí ať najdeš na testu vytoužené //.
děkuju
ale moc tomu nevěřím, vůbec nic mi není.
Dnes začínám cítit prsa, ale to je u mě normální a mám teda příšernou alergii. Jinak nic.
@Gilmorka
vítám tě, koukám podle tvého podpisu, že už toho máš hodně za sebou. To mě mrzí.
Mobilizaci mám taky za sebou. Ale nemělo to žádný vliv. Teď už ani necvičím. Držím palce, aby ti to vyšlo. Třeba všechny ty příznaky něco znamenají. ![]()
@prue22 no já ho mám právě 3× denně takže finta se zaspáním u mě asi fungovat nebude
ještě zítra poslední 3 tablety a uvidí se ![]()