IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1151
12.3.14 20:24

@JankaSo vůbec se neboj, mě nebolela ani jedna IUI. Vůbec nic jsem necítila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
12.3.14 20:34

@LuckyMr máš můj obdiv, mě stačilo píchnout si Pregnyl. Natož každý den…Já mám za sebou taky 3. S tím clostíkem jsem to takhle měla já teď. A výsledek byl 2 folíky akorát rychlej dozrály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
12.3.14 20:37

@snowhite31 to mě mrzí. :hug: Vím jak ti je. Tak snad další měsíc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.3.14 21:01

@prue22 děkuji za podporu. Je to vždy zklamání najít na testu pouze jednu čárku. Tobě přeji hodně štěstí ať najdeš na testu vytoužené //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.3.14 09:21

@prue22 já em po clostíku měla jen jeden vždycky a ted konečně dva nakonec mě viděla dcera jak si píchím a že máma já pich tak sem si dycky pichla a malá to vymáčkla a byla spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
13.3.14 11:51

Ahoj holky něco jsem tu přečetla a připadáte mi jako dobrá parta - můžu se přidat? jsem 5 den po II. IUI a cítím se teda nějak divně - špiním a každou chvilku něco buď je zima nebo horko, bolí mě břicho, záda, zub, únava - klasika.. kéžby to vyšlo nějak to na mě všechno působí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.3.14 12:57

@Gilmorka to já zase pořád spím a bolí mě prsa to je jen dozvuk pregnylu :) měla jsem 10 000 jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
13.3.14 14:22

@LuckyMr proč ti dali 10 tis. jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.14 17:33

@snowhite31 Ahoj snow, čtu že test negativní :( Mě ofiko test čeká v po/ut a nečekam nic jiného. Holt jedeme dál, jednou to přijít prostě musí. Já si dělala test včera jen tak, abych věděla jestli je ve mě ještě ovitrelle - a jedna čárka.

Koukam že tu hodně děvčat bere clostík. Ten je na podporu vajíček? Mě nic takového nenabídly, takže to vypadá že i druhý pokus budu mít bez. Řekli jen, že se mam ozvat až se bude zase blížit cca 12DC.

A pak mě bude čekat další cytologie, protože mi našli papilomaviry. Nechápu. Každý rok jsem měla cyto na jedničku a najednou tohle. Takže se teď ukáže jestli jsou to ty co poškozují čípek nebo ty co sami vymizí. Prý až podle výsledků a zprávy z onkologie budou řešit estli IVF ano nebo ne. To mě už fakt pos..r :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.3.14 17:39

@snowhite31 jo taky se tím uklidňuju. Je mu 8 a tak touha po ještě jednom dítku je skoro stejná jako u prvního. Prožívám to jako kdyby to mělo být první. V pondělí jdu na ultrazvuk, tak snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.3.14 17:45

Jo holky moje, chtěla jsem se zeptat zda některé bylo po Clostíku špatně. Mám počád nápinky na zvracení. ale až teď 6.den užívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
13.3.14 18:15

@JankaSo Mě clostík nedělal nic. Vůbec jsem o něm nevěděla, ale já ho brala vždycky na noc. Abych příadné nežádoucí účinky zaspala. :lol: A dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
13.3.14 18:17
@snowhite31 píše:
@prue22 děkuji za podporu. Je to vždy zklamání najít na testu pouze jednu čárku. Tobě přeji hodně štěstí ať najdeš na testu vytoužené //.

děkuju :hug: ale moc tomu nevěřím, vůbec nic mi není. :nevim: Dnes začínám cítit prsa, ale to je u mě normální a mám teda příšernou alergii. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
13.3.14 18:20

@Gilmorka :mavam: vítám tě, koukám podle tvého podpisu, že už toho máš hodně za sebou. To mě mrzí. :hug: Mobilizaci mám taky za sebou. Ale nemělo to žádný vliv. Teď už ani necvičím. Držím palce, aby ti to vyšlo. Třeba všechny ty příznaky něco znamenají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.3.14 18:47

@prue22 no já ho mám právě 3× denně takže finta se zaspáním u mě asi fungovat nebude :lol: ještě zítra poslední 3 tablety a uvidí se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí