IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.3.14 18:12

Ahoj děvčata. Tak zítra to bude týden od IUI. Břicho už skoro nebolí, nálada uplně v pohodě, únava jen po ránu a pak sem čilá jak včelička, bolest prsou přetrvává ale už není tak silná jako předtím. Bohužel, zůstala mi žravá a dneska sem měla na intimce bilý hustý blebajz. Nevím jestli je to rozpuštěný utrouš po zavádění, ale předtím jsem to žádný den neměla, tak snad to nebudou kvasiny. To by mi ještě chybělo…Jediný co teď mam, tak špatný spaní. Furt se mi zdají nějaké psycho sny o rodině a práci. :pocitac:

O víkendu jsem si mákla na zahradě, to počasí je prostě božské a úplně mě to nabilo energií :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.3.14 18:17

Ahoj, já bych byla taky docela v pohodě, máme prázdniny, tak nabírám síly a chci doma trochu poklidit. Ale bere mě opět močák, děsběs :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
10.3.14 18:21

Ahoj holky tak já jsem dneska 6 den po ins. a břicho stále pobolívá, setřičky mi povídaly že je to dobré znamení, že se tam něco děje, tak uvidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
10.3.14 18:52

Ahojky, počasí je dokonalý. Užívám si to, včera jsem byla skoro celé odpoledne venku. :palec: Taky mě to neskutečně nabíjí. Náladu mám taky vcelku dobrou. Jen to břicho už skoro necítím, vždycky jen trochu a párkrát za den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.3.14 12:05

@pajisek90 ahojky tak kdy se budeš testovat? Já asi zítra. Jsme na tom stejně, ale já se bojím opět negativního výsledku. Máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
11.3.14 12:27

@snowhite31 Já taky zítra, už ho mám připravený :) ale i já si myslím, že to bude negativní, protože příznaky nemám vůbec žádný :( Ale tenhle měsíc je úplně jiný než ten minulý. Minulý měsíc jsem měla snad všechny možné příznaky. Snad mě jen bolí prsa, ale to mám i jako PMS. No přinejhorším mě čeká hned další IUI. A co ty máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.3.14 18:09

Ahojkolegyňky moje, můžu se k vám přidat? Jsem trošku mimo partnera na to teď sama a tak ocením cené rady zkušenějších. Příští týden jdu na první ultrazvuk po nasazení Clostilu a mám trochu strach z toho co mě čeká. Tak držte palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
11.3.14 18:34

@JankaSo ahoj, nemáš z čeho mít strach, já to mám za sebou 2× a pokaždé jsem byla za 10 minut od dr. venku, změřila folikuly, napsala pregnyl a řekla, kdy máme dorazit. Jinak já jsem nikdy nebyla moc fanda těchto diskuzí, ale teď mi to docela pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
11.3.14 19:27

Ahojky, i já jsem sem dlouhou dobu chodila a nakukovala do různých témat. Strašně dlouho trvalo než jsem se přidala do jedné skupiny moc fajn holek. A opravdu to pomáhá, vždycky mi pomůžou a hlavně mě chápou. Alespoň neotravuju pořád jen rodinu. :lol:
@JankaSo vítám tě, ten ultrazvuk je opravdu v poho. Pro mě je to vždy horší s tím Pregnylem. Ale i to se nechá zvládnout. Já to mám už 3× za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.3.14 20:24

Misha alex@ díky za podporu, no já a diskuze nebylo to pravé ořechové, ale teď sem rada, že tu s vámi můžu bát. Z ultrazvuku zakovou hrůzu nemam, to tusim co me čeka, spis mě holky zajímá, jestli bolí nebo je nepříjemné samotné IUI. Nesnáším kroky do neznáma a proto bych ráda věděla co čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.3.14 21:18

Ahoj můžu se přidat? jsem po 3. iui které bylo včera. první jsem podstoupila v prosinci s clostíkem a pregnylem druhé iui bylo v lednu taky nepovedlo to jsem brala jen pregnyl a teˇna 3. cyklus jsem si píchala do břicha 10 dní puregon a pak pregnyl. samozřejmě utrogestan po každém iui. hormonů už v sobě mám hrozně a je to mazec :( a jestli se nepovede toto tak znova puregon a je to pálka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.3.14 07:23

@pajisek90 ahojky tak test negativní. :,( Trošku jsem to očekávala, ale i přesto jsem zklamaná. Takže až dorazí MS tak začnu brát clostík 2× denně a uvidíme jak vajíčka porostou. Tyto dvě IUI jsem nic nebrala. Jak jsi dopadla ty? Ještě si prý mám udělat jeden test zítra či v pátek a pokud opět negativní, tak vysadit Ultrogestan. Mě totiž zbržduje MS. Tak proto ho chci vysadit co nejdříve, aby se mi celý cyklus opět neprodloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.3.14 07:28

@JankaSo ahojky nemusíš se bát. Já byla na IUI 2×. A chystám se na třetí. U prvního pokusu jsem nic necítila a u tohoto to bylo trošku nepříjemné a cítila jsem tu tekutinu, ale nic hrozného. IVF je daleko horší. Pokud i třetí pokus nevyjde, tak bohužel budu muset podstoupit 2.IVF. :( Šance na úspěch u IUI je jen 10-15% oproti IVF kde je 46%. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.3.14 13:15

@snowhite31 tak ted si me uklidnila. Diky, uz vim, z :) e se nemam ceho bat. A i kdyby to bylo horsi, co bych jeste pro jednoho mimiska nevytrpela. Jednoho raubire doma uz mam, ale jeden jeste v planu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.3.14 13:20

@JankaSo tak to se máš, že máš aspoň jednoho doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí