Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jsem 11 dni po IUI a už dva dny špiním, měla jste to některá?
@JankaSo píše:
Tak zítra dámy jdu na UZ, cítím, že mě pobolívá vaječník, tak snad tam nějaký ten potřebny folík bude, jen mám strach, aby mi nepraskly dřív při té koňské dávce Clostíku a zítra už mám 13 DC, snad to není pozdě
držím palce, aby to dopadlo dobře. ![]()
@misha alex píše:
@JankaSo ahojky, já myslím, že na to prasknutí je pregnyl a ten dostaneš určitě zítra. držím palečky. Já jsem dneska 13 DPO, na test nemám odvahu, mám brát tři týdny utrogestan a pak teprve testnout. Zkusím dr. poslechnout. Nic mi celkem není, jen chodím pořád čůrat a bolí mě na dotyk bradavky. Mějte se všechny krásně
Já už bych to zkusila zítra. ![]()
@snowhite31 píše:
@misha alex nechápu proč ti doktor řekl, že se máš testovat až za 3 týdny od IUI. Vždy je to tak 14 dní, kdy se holky testují a já to měla to samé. Mě Ultrogestan brzí MS, takže jsem se testovala za 14 dní a nic a pak za 2 dny znova a na testu pouze /.tak jsem hned vysadila Utrogestan a MS dorazila za 2 dny. Každopádně přeji hodně štěstí na testování. Mě čeká 3× IUI a doufám, že tentokrát by to už mohlo vyjít.
Ahojky, já jsem dnes 10 DPO a občas mě pobolí v pobřišku, ale dnes se mi udělala vyrážka.
Vůbec to nesvědí, je mám po břiše, na prsách a trochu na zádech takové červené flíčky. Vůbec nechápu z čeho? ![]()
Tak už mám UZ za sebou, folík 24 a 20 mm, píchnutý Pregnil a ve středu hurá na IUI, tak snad se zadaří
![]()
@JankaSo ta to vypadá dobře měla jsem to tento cyklus podobné tak moc doufám ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na IUI, tak uvidíme, ale byl trošku horší spermiogram…
Hned po zákroku mi bylo ale hrozně blbě a i po 3 hodinách mám bolesti v podbřišku. Měla jste to některá? Minule to bylo úplně v pohodě.
@1Anička1 ahoj, to se určitě zklidní, mě taky nebylo nejlíp, špinila jsem a bolelo mě břicho. Přeji, ať to klapne. ![]()
@1Anička1 hrozně blbě nevím jenom blbě.. bolest bříška, která po pár hodinách přestala..
@JankaSo píše:
Tak už mám UZ za sebou, folík 24 a 20 mm, píchnutý Pregnil a ve středu hurá na IUI, tak snad se zadaří![]()
super, tak ve středu budu držet palečky ![]()
@1Anička1 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na IUI, tak uvidíme, ale byl trošku horší spermiogram…
Hned po zákroku mi bylo ale hrozně blbě a i po 3 hodinách mám bolesti v podbřišku. Měla jste to některá? Minule to bylo úplně v pohodě.
Mě bolelo celkem silně břicho po první IUI, ale jen hoďku a pak byl klid. A jinak vždy bolesti jako při MS jen pár dní. To se dalo vydržet.
Ahoj holky tak u mě nic s IUI 3 den špiním a chvilku to vypadá že se MS rozjede a pak zas nic, dneska jsem 12 dní po ins. a vypadá to že to nevyšlo ![]()