Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka ahoj, ja dneska zacinam pichat injekce na 3.IUI a myslim, ze je moje posledni. Pak se domluvim s doktorkou na IVF. Na injekce jsem uz zvykla a uspesnost se zvysi..
@Kyslíková a ještě jsi si tedy nepožádala o IVF? prý to trvá až měsíc, třeba IUI vyjde ale to by bylo jedno ![]()
@Gilmorka Ahoj Gil. My dáme jen dvě IUI. Jednu máme za sebou, druhá nás čeká a rovnou budeme žádat pojišťovnu o IVF.
Jinak MUDr. v CAru říkala že doporučují tři IUI a pak IVF.
@slunce.v.duši hmm.. já jsem na IVF nikdy nechtěla jít ale zbývá mi něco jiného ![]()
Ahojky, nám nejdřív řekli, že klidně můžem vyzkoušet všech 6 pokusů a minule říkal, že když teď nic, dohodnem se na dalším postupu.
Do IVF ale zatím nejdu.
Holky co vám vyšly negativní testy je mi to líto.
Snad to bude příště dobrý. Držim palce. Přece už se nám to konečně musí povést.
Jinak k těm doplatkům za léky, to je šílený. Mě stačí ten clostilbegyt a vždy jsem platila 30,– Kč za léky, 30,– Kč reg. poplatky a 30,– Kč za utz. Takže to se nechá.
Já plánuju ještě jeden pokus na zač. května a v červnu nebo červenci ICSI… Žádost na pojišťovnu prý trvá 14 dní - 3 týdny. Jinak k těm lékům - taky skoro nic neplatím, sem tam regulační poplatek nebo malý doplatek…
Tak já platím za ultrazvuk 30,– za inseminaci 700,– a nějakých pár korun bylo taky za pregnyl a utrogestan myslím zdarma jen reg. poplatek? tak nějak
@Gilmorka Ono se nežádá o IVF jako takové, ale o ty léky…u mě na pojišťovně to trvá 3 týdny. Stačí mi zažádat až pujdu na IUI a bude to akorát. Doktorka mi posílá takhle žádosti i na injekce, co mám na IUI - pícham si to samý, co je na IVF, akorát mám menší dávky.
@lucinenecka Jé ty si taky pícháš merional
Nesnášim ty injekce.. ![]()
@Gilmorka já zas neplatim nic za IUI..CAR od CARu je to různé. Záleží jaké mají smlouvy s pojišťovnami. Za chvíli si na děti budeme muset brát půjčky ![]()
Ahoj holky, tak na mě myslete, místo testu jsem si včera nechala vzít krev a odpoledne budu mít výsledky.
Přeji všem hodně sil, mě osobně malinko docházejí
a to je to teprve všechno v začátcích, ale jsem hroznej nervák, tak jsem z toho už utahaná.
@Kyslíková aha vůbec se v tom nevyznám stimulaci jsem ještě neměla, dohodli jsme se s manželem že požádáme snad necouvnem ![]()
@misha alex pěsti, ať už konečně některá prolomíme tu smůlu. Já jdu dnes na první IUI, tak jsem napnutá jak kšandy, jestli to výjde, ale na poprvé si od toho moc neslibuju ![]()