IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
19.3.14 20:18

@smowhite31 @prue22 tak holky ted jsem zmatena jak lesni vcela, premyslim, zda dam na rady sestry na klinice, nebo na vase zkusenosti, uprime me se zda 5. den docela pozde, nejaka zenska intuice mi rika, at si ho naordinuju podle sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
19.3.14 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.14 20:37

@JankaSo četla jsem různé diskuse a je to opravdu různé… nevypadá to ale že by to mělo na něco vliv těch pár dnů.. spíš přemýším jak to budeš potom vysvětlovat kdyby ti utrouš neycházel na další cyklus případně.. samozřejmě ti přeju aby jsi to už řešit nemusela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.3.14 20:50

@JankaSo Nechápu proč ti řekli, že máš brát Ultrogestan až 5.den. Byla jsem i na IVF a tam mi bylo řečeno to samé. Mám zavádět následující den po transferu. Tobě nedali žádnou závěrečnou zprávu na klinice? Já to tam mám vše napsané. Kdyžtak ještě zítra ráno zavolej do caru a zeptej se ještě jednou a uvidíš co ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.14 20:56

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak snážíte closilbegyt. Dneska si ho beru 3 den (pouze večer) a jsem taková docela malátná, unavená a hlavně se mi asi docela snížil tlak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.14 06:50

@snowhite31 no já zadnou zpravu opravdu nedostala, vlastne ani nevim, co v tech zpravach mam, ti to strci na nase Caru do ruky v obalce a nez stihnes neco zjistit uz ti to bere sestricka z ruky.To, ze mi jich par chybi na konci, pokud bych zacala uz dneska se da lehko obkecat, spis mam velky strach, ze tim 5. dnem uz to tehotetstvi nezachranim. Priznam se, ze vcera podle jejich reakci mi prislo, jako by uz dopredu vedeli, ze k nim prijdu znova. protoze mame vzorek darce, platime pokazde 4200,takze slusná investice do jejich pokladnicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
20.3.14 06:56

@Styna ahoj ja jo brala i 2×2 a bolely me hrozne oci, plet se zhorsila a padaly mi silene vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.14 07:05

@Styna ja brala 3×1 a bylo mi blbe od zaludku a bolelo me v podbrisku, tak se neboj, je to normalni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.3.14 07:26

@JankaSo v našem caru to takhle dělají, jestli je to dobře nevim ale těhulky po IUI mají taky..ale kdyby jsi tam zavolala a zeptala se přímo proč až 5. den tak na to bych byla taky zvědavá.. já jsem vždy taková „mimo“ z té IUI že se nezeptám :mrgreen:, jinak chápu tvoje obavy je to pro vás finanční pálka.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.14 08:10

@Gilmorka tak holky zhava informace. Nedalo mi to a volala sem do jineho caru ohledne toho kdy uzivat ten Utrogestan. Vzala to mooooc prijemna doktorka a rekla mi, ze 5. den je pozde, protoze den ode dne se snizuje moznost uhnizdeni. U 90% pacientek vzdy dojde k oplodneni vajicka a Utrogestan to ma jen podporovat. Aniz bych jmenovala, hned vedela podle toho co jsem ji popsala, do ktereho Caru chodim a rekla mi, ze je to obvykly obchodni tah teto kliniky. Rekla mi, at beru hned ode dneska a v pripade, ze se nezdari tento pokus, at prijdu k nim. Takze jsem ted vlastne rada, ze sem byla az tak prehnane akcni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.3.14 08:24

@JankaSo zvláštní ale četla jsem to myslím i od jiných carů… myslím že jsou na to různé názory jako na všechno v této oblasti, nemyslím že ten utrogestan je něco zase tak zázračného co by to ovlivnilo jako napomohlo asi jo.. já už jsem na tento zmatek zvyklá.. my jsme bojovali už jen se spermigramem - v soukromých carech máme vždy špatný a ve státním dobrý..

tak ho nasaď hned a máš klid ;)

jo a ještě bych chtěla dodat že v některých carech utrouš po IUI vůbec nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.14 10:43

@Gilmorka ja ho dala uz dneska, taky si myslim, ze co car to nazor, ale kazdopadne tim pry nic nemuzu zkazit, spis jen pomoct. Jo zmatek je to strasny a sama v tom litam jak moucha v cilindru, takze si pro sebe vyberu od kazdeho neco a bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.3.14 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
20.3.14 11:38

@JankaSo a kolikaty den je tedy spravne? Ka chodim do gestu a beru ho 3. den po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.14 12:58

@kyslikova rekli mi ze nejpozdeji 3. den od IUI by se mel zacit uzivat, ze ty dalsi dny uz sice neni spatne, ale ani to vyrazne nicemu nepomuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí