IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5829
20.3.14 17:17

@LuckyMr Taky beru 2× denně..tak si ho začnu brát hned druhý den. Nechci nic podcenit. Mám ho doma dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
20.3.14 17:41

@JankaSo no tak to je divné snad to je dobře :D :D uvidíme no :) a ty jsi byla poprvé na IUI?
@Kyslíková ahojky děkuji mě taky právě nikdy nebolelo IUI až jsem to dneska nechápala… mno mi dělali laparoskopii ohledně průchodnosti vejcovodů tak nevím jak to bolí při ambulantním vyšetření průchodnosti vejcovodů. a co ty jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
20.3.14 18:02

@milena13 Já jdu v úterý teprve na UZ, tak uvidíme, co tam vyklube. Budeš si ted už píchat ten fraxiparin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
20.3.14 18:17

@Kyslíková v úterý budeš který DC? jsem si myslela, že jsme min cyklus byly stejně na IUI jen o pár dnů od sebe.mno ještě si píchat právě nic nebudu :( :( nic mi doktor nedal :( :( a až 1.4 jdu na hematologii tak mám s toho docela strach :/ jsem zvědavá na úterý co u tebe krásného vykouzlí a snad se ti konečně to třetí IUI vyvede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
20.3.14 18:39

@milena13 Opozdila se mi MS o týden, jsem teprve 4DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
20.3.14 18:44

@Kyslíková aha,ale to ti taky uteče já jsem dneska 12DC. a zase dneska IUI bez pregnylu tak mám počítat, že mám dneska ovulaci? se v tom vůbec nevyznám. a mi se opozdila ms o 4 dny no a testy pozitivní prostě hnus.no a právě mám 12DC i bez clostilu ovulaci a vždy když se mi opozdila ms třebas o 4 dny tak jsem měla o 4 dny dřív ovulku než ten minulý cyklus.ale teď bez měření BT, tt si budu dělat až mi vynechá ms a dávám tomu volný průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.14 18:57
@JankaSo píše:
@Styna ja brala 3×1 a bylo mi blbe od zaludku a bolelo me v podbrisku, tak se neboj, je to normalni :D

Ahoj, tak zle od zaludku mi tolik neni, ale hodne se mi mota hlava, nejsem schopna ani v praci si dojit pro piti a hlavne jsem nesoustrediva a hodne unavena. A o tlaku v nohach ani nemluve… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.3.14 19:11

@milena13 jo byla jsem poprve na IUI a myslela jsem si ze to bude lepsi, jsem trochu zklamana, ze to bolelo, ze sem si to neuzila, ale treba je to dobre znameni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
20.3.14 19:23

@JankaSo no možná, že ano :) moc ti držím palečky aby se to povedlo :) mě bohužel ani první a ani druhé nedopadlo :( min. cyklus to odešlo s krví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.3.14 20:55

@JankaSo :) prosimtě jak by sis to chtěla užít? je teda fakt že podruhé jsem ležela s jednou holkou na sále a celou dobu jsme prokecaly tak jsem si i říkala že je to divné ale zase jsem se dozvěděla něco nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
20.3.14 21:28

Holky, těm, co to nevyšlo - moc mě to mrzí..:-( Musíme sebrat síly a věřit, že příště už to vyjde :-)
Jinak já beru Utrogestan taky hned od 2. dne.
Chtěla jsem se zeptat, myslíte, že má smysl měřit BT s Utrogestanem? Asi ne, co.
Měly jste nějaké „těhotenské příznaky“ po IUI nebo zcela bez příznaků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.3.14 21:32

@1Anička1 prý nemá smysl měřit BT s Utrogestanem, díky němu slabé křeče po zavedení, šílená únava… těhu jsem ještě nebyla tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
20.3.14 21:42

@Gilmorka Děkuju. Já jsem tenhle cyklus taky hrozně unavená a minulý jsem nebyla. Tak mi to přišlo divný. Jinak mě jen bolí lýtka, jinak nic. Hrozně bych si přála, aby to vyšlo, ale nechci si dělat plané naděje. Ještě je dost času, test budu dělat až nejdřív za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.3.14 17:51

@Gilmorka no vsichni i s doktorkou me rikali at si to uziju, sama nevim jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
21.3.14 19:03

@JankaSo to teda taky nevím jak, mě potom bolelo břicho a žádný orgáč jsem nebyl :mrgreen: ne to je legrace asi ten pocit že se něco děje že by to mohlo vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí