Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snowhite31 @Kyslíková budu držet palce, ať se taky už dočkáme // ![]()
@JankaSo jé super zpráva moc gratuluji a přeji aby duch sílil
já jsem dneska 9DPO a test si budu dělat až někdy 5.4… tak uvidíme ![]()
@Danďuška ano Dany pozitivní test hned po prvním IUI, tak snad to uspesne dotahnem az k porodu ![]()
@Kyslíková s Clostíkem, koňskou dávkou, Pregnylem a ted beru Utrouš, jsem šťastná, že sem nedala na rady doktoru, ale tady na vaše zkušenosti a rady z jiných CAR
@JankaSo určitě to úspěšně zvládnete, budu držet palce!
Můžu se zeptat, co ti radili doktoři, že jsi na ně raději nedala?
@JankaSo děkuji jsi moc hodná, kdyby jsi měla aspoň pravdu, ale bojím bojím ![]()
ach jo sluni bojím bojím, že můžeš mít ještě ducha s pregnylu
jak dlouho jsi po pregnylu?
@milena13 po pregnylu jsem 12dní, tak doufám, ze uz je ze mě ven, jinak sem se testovala uz 8DPO, pritel byl strasne nedockavy a bylo jak sem cekala snehobilo. dneska uz je to pozitivnejsi, takze doufam, ze to po pregnylu neni
@Danďuška doktori na mem car mi radili vzit si prvni kouli utrogestanu az 5. den, coz je podle doktoru z jineho caru uz pozde a nasazuji ho uz 1.den po IUI.Tak jsem je poslechla a doufam, ze to vyslo
@JankaSo no tak snad to fakt po pregnylu není, ale někdo píše, že pregnyl dělá čárky či duchy 13 dnů od píchnutí pregnylu… ale držím moc palečky aby to pregnyl nebyl
a myslím si, že eventuálně by to pregnyl být neměl.. když jsi od 8DPO měla sněhobílo
ale je to krásné, že se povedlo moc moc ti to přeji ♥
@JankaSo aha, tak to jo
Já jsem minulý cyklus brala utrogestan hned v ten den, kdy jsem měla druhé IUI v cyklu, tak jak ti radili jinde. Teďkom mi ale doktor řekl, že ho mám brát až v neděli (v pátek jsem měla IUI), neměla jsem totiž ještě v pátek ovulku, tak by prý měla být až teď o víkendu…
Nevíte holky jestli náhodou utrogestan neblokuje ještě neproběhlou ovulaci?
@Kyslíková tobě taky hodně štěstí. Kolik folikulů jsi na konec měla v den IUI? Já měla 3,ale do insiminace tak už byl jen jeden.
@snowhite31 ahoj, nakonec jsem mela v den IUI 3, ktery asi v patek praskaly. Nolelo me tak bricho, ze jsem nemohla ani sedet. ![]()