Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Juuu
tak za zenitem, jo? To jsem teda starenka
37leta ![]()
13 den po IUI - to si uz budes delat zitra test, vid? ![]()
Drzim palce!! ![]()
Postkoitalni test mi ani doktori nenabizeli. Rekli ti, proc ti ho musi delat?
Tam se vysetruje kvalita hlenu z delozniho cipku, ze?
Kam chodis do CARu?
@Jasmine77 Děkuju. asi se na test vykaslu a nejdriv pockam zda dorazi ms. ![]()
Ja si musela pichnout Pregnyl. Jako byvala zdr. sestra jsem se stejne bala do sebe pichnout…do cizich mi to nevadi, ale do sebe?? Auuu ![]()
A pri vykonu IUI jsem nechtela doktora ‚pustit‘ ani do delohy…trosku se na me zlobil, at se koukam uvolnit
jinak se mi tam ‚nedostane‘ ![]()
Priste uz se budu snazit vic uvolnit a nepanikarit. ![]()
@Jasmine77 a ty jsi teda o rok starsi a taky jeste bezdetna??
a kdys mela prvni IUI?
Prvni IUI vcera ![]()
a bezdetnych kamaradek a kolegyn mam v praci mraky
nektere stejne stare, jine starsi…dokonce i 39, 40…ted jedna otehotnela poprve ve 41 ![]()
Takze se da zkouset v klidu i nekolik let.
Moje sefova mela prvni dite ve 40ti
po IVF.
Zatim nepanikarim, protoze mam dobry pocit, ze se o me nekdo stara…
Pritel ma vybornej spermiogram 31mil spermii, ja jsem podle vseho taky zdrava…ale kde je chyba, to nevime. Tak se snazim byt optimista, ze nam pomuzou.
Co ty, kolikaty pokus?
Krásný večer,
chtěla bych vědět, jestli jste se některá setkala s následující situací a jestli mohu ještě doufat:
25.3. mi byla provedena IUI (12. den cyklu). Včera jsem začala velmi silně špinit, objevuje se i krev. Na MS je to brzo (18. den cyklu) - nevím, co si o tom mám myslet. Test jsem si dělala včera - negativní. Podle Dr. mám testovat až 10.4. Je šance, že se zadařilo?
@M4 podle mne je mozny vsechno. nicmene je strasne brzo na to soudit co a jak. co zenska to rozdil, kazda to ma jinak. nemohla jsi ale rozhodne cekat, ze se ti 6 dni po IUI ukaze pozitivni test!? nejdriv testuj za 14 dni a nerozhášej si psychiku.
Ahoj holky, tak v pátek nás čeká druhé iui. Jak už člověk ví co a jak, je to fajn.
S MUDr. jsme se smáli, že je to magické datum 4.4.2014 a to by tedy jako fakt mohlo vyjít
Testování pak vyjde na velikonoce.
Taky už máme zažádáno na IVF. Manžela asi klepne z té částky, i když ho pomalu duševně připravuju
Teď ještě kontrolní cytologie, aby byla v pohodě.
Dneska mam nějaký optimistický den, ani nevím proč ![]()
@exPražačka Já jen nevím, jestli to mám nebo nemám považovat za MS a volat do CAR. Jak tak čtu, špinění je celkem častý jev, ale tohle vypadá jako počátek MS.. chjo, fakt to leze na mozek…
@M4 muze jit o uhnizdovani. Zatim bud v klidu. Volej na gyndu jen kdyz se ti rozjede MS
@M4 já špiním většinou 3 den po IUI ale krev tam není, nebereš utrogestan nebo tak něco?
Volala jsem mudře, prý by se opravdu mohlo jednat o zahnizďování, mám si koupit Ascorutin a počkat do termínu, kdy si mám udělat test. O MS se prý nejedná. Žádný lék jinak neberu (doktorka říkala, že bych se teoreticky mohla stavit pro Duphaston, ale po něm se mi v minulosti udělala megacysta, tak to necháme bez).
@exPražačka tak držím palečky až budeš testovat, aby jsi tam našla . Já jsem dneska 5den po 3×IUI. Snažím se na to nemyslet, ale jde to těžko.
@Jasmine77:www.emimino.cz/…l/jasmine77/ My jsme byli v pátek na 3 IUI, ani jsem se toho nebála. Už na podzim jsme zkusili IVF, a tohle byla procházka růžovým sadem. Pouze jedna injekce na vyvolání ovulace. Držím palce, snad se nám zadaří a tobě hned napoprvé