Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Tak já tento měsíc nic, 16DPO bílý test.
Chtěla jsem se zeptat - 10 dní chodím častěji na wc, i v noci 2×. Byla jsem dnes na urologii a doktorka mi řekla, že je vše v pořádku, ale mám oteklou dělohu a v ní cystický útvar 2×1,5cm. Prý neví, jestli je to vstřebávací nebo ne. Myslíte si, že je to po IUI? Nebo po těch hormonech? Mám jít na gyndu?
Díky moc za rady.
Ahojky holky tak 12DPO a 13DPO jsem měla na testu ducha dneska jsem 14DPO zítra by měla dojít mrcha tak uvidíme
a měla jsem ducha na citlivosti 20
tak, že by 3 pokus IUI se povedlo?
@milena13 gratuluju a drzim palce aby to vyslo, já už mám test několikrát potuplovaný a pokaždé jasně viditelná dálnice. Příští týden jdu na krev. vcera jsem mela dostat MS, ale neprisla tak snad to bude OK ![]()
Teda holky jak to tady čtu tak závidím a samozřejmě gratuluju já už IUI ani nevěřím, zítra kontrolní UZV a v pondělí asi IUI kéž by se nám taky povedlo
@1Anička1 já ještě do nedávna taky chodila pořád na WC asi do 10DPO po IUI, ale ted se to zmirnilo, dokonce jdu v noci jen jednou z puvodniho 2× vstavani
@JankaSo děkuji tobě taky moc gratuluji
to jsem ráda, že už máš viditelné dálnice a, že ti ms nedošla
mi má dojít ms zítra tak uvidíme ![]()
Děkuji holky.
@milena13 @JankaSo Vám moc gratuluju
Konečně jste protrhly smůlu a my ostatní snad budeme následovat
Já 16DPO nic, takže už asi vysadím utrogestan a někdy za 14 dní jdu na třetí, poslední pokus. Tak kéž by to taky vyšlo ![]()
@1Anička1 moc děkuji… a je to škoda… ale moc ti držím palečky aby ti taky 3 pokus vyšel ♥ mi se snad 3 pokus povedl… a neodejde váček i s ms jak min cyklus… jsem měla 4 dny zpoždění na testech duch a stejně to odešlo… protože mám špatnou sraženlivost krve… a stejně mi ani teď nic nedali
tak mám strach, že to taky odejde s krví ![]()
@1Anička1 děkuju Ani, věřím, že i ty brzo budeš patřit mezi nás. Jestě mám obavu z jedné věci a to zda to nebude mimoděložní těhotenství, ale doufám, že ne… ![]()
Ahojky moc moc gratuluju @JankaSo a @milena13 tobě taky a přeju aby se to udrželo a dopadlo to dobře.
Ahojky i všem ostatním, nám 3.IUI nevyšla a dneska jsme byli v Pronatalu dohodnout další postup. Máme na výběr buď umělé oplodnění a nebo pokračovat v IUI, ale s injekcemi a ještě předtím musím podstoupit laparoskopii kvůli průchodnosti vaječníků a přítel musí k urologovi na pořádné vyšetření. No musím říct, že jsem z toho celkem špatná. ![]()
@prue22 ahojky moc moc děkuji ♥ snad se udrží, bojím bojím… a co ty jak jsi dopadla při třetím IUI?