Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milena13 nedopadla…teĎ mě tenhle měsíc čeká laparo kvůli průchodnosti vejcovodů a přítele kompletní vyšetření u urologa. Pak bude následovat další IUI.
@prue22 tak to je mi líto, že nedopadla
no já jsem byla na laparo dřív než jsem šla na IUI, dopadlo všechno v pořádku. manžel byl na spermiu a to taky má v pořádku… máme spolu 2 děti a mladší bude mít 26.4 2 roky… a starší bude mít 26.6 5 let a nikdo nechápe proč nám to nejde… mno tak snad se teď mimi udrží… docela se bojím zítřka, že mi dojde ms
@Gilmorka Chodím do centra v Plzni ve Smetánce (IVF Zentren prof. Zech)a žádné léky mi nedali.
@prue22 Ahoj, chtějí ti při laparce dělat ještě něco jiného? Já na tom byla ambulantně a je to menší zásah do těla - metoda HyCoSy
Na DISKUZÍCH SI MOŽNÁ PŘEČTEŠ JAK JE TO BOLESTIVÉ, ale je to jen trošku nepříjemné, jako když se o tebe pokouší průjem a bolí tě břicho
Podle mě lepší než jít na laparku pod narkozu. A injekcí před IUI se neboj, taky si je píchám a jde jen o zvyk, nebolí to ![]()
@milena13 Držím palce, aby vám to konečně vyšlo!!!
Já jsem dneska teprve 7DPO, tak vyčkávám. Minule jsem měla v sobě pregnyl snad ještě 12DPO… ![]()
@Kyslíková moc děkuji ♥ já tobě taky moc moc držím palce aby ti to taky konečně vyšlo ♥ pregnyl jsem měla jen 1× a to při 1 IUI… a to se divím, že jsi měla v sobě pregnyl ještě 12DPO není to moc?
Ahojky holky chtěla bych jsem se zeptat dneska jsem začala trochu krvácet na testech jsem měla krásně viditelné duchy… měla bych raději navštívit gynekologa? min cyklus jsem právě potratila tak mám s toho strach… anebo to mám nechat tak? vůbec nevím nikdy jsem toto neřešila a to mám 2 děti… nikdy jsem nešpinila a ani nekrvácela v těhotenství děkuji holky za rady
Ahoj holky, mám zasebou 1.IUI. Setkaly jste se také s tím, že vám udělají 2 IUI v jednom cyklu obden? A s kloboučkem po IUI? Držím všem pěsti, abychom našly za 14 dnů // ![]()
@Lucyfer IUI obden dělají asi ve všech CARech a někde dávají klobouček a někde ne. V tom mým to mám bez kloboučku ![]()
Holky, taky vám dělají ultrazvuk při druhém IUI v cyklu až po něm, až zavedou dávku?
@Danďuška no právě v jiných diskuzích, právě byly z toho holky překvapené, tak to asi k něčemu bude. Včera Pregnyl a 1.IUI a zítra mě čeká 2.IUI. Prý dělají UTZ i u 2.IUI a když folik je prasklý už neudělají
, tak zítra uvidím a písnu ti. Mě by měl prasknout dnes večer nebo právě zítra ráno, tak snad IUI udělají, když jedu takovou dálku.
V Gennetu dělají jen jedno IUI v cyklu. Co je to ten klobouček?
@Lucyfer ja bych osobně byla taky pro jednu IUI v cyklu s důkladným sledováním folikul, ale možná na těch dvou něco bude anebo chcou jen z nás vytahat co nejvíce peněz
Dneska jsou zloději všude. Tento cyklus jsem z toho takový pocit měla, postup mi nepřišel tak úplně ok. ![]()
@Danďuška no mě dělali IUI v přirozeném cyklu, byla jsem 2× na utz a foliky a až se mu zdál, píchli mi Pregnyl, a udělali IUI s tím, že ještě raději at příjdu v neděli. No ono na tom něco bude asi, když neproběhla ovulka. Kdy už u prvního je, tak je to zbytečné pak. S těma penězma je to určitě pravda, ikdyž jsou většinou zastnci 3× IUI a pak už je to zbytečné, tak by to vyšlo kdyby 2× za cyklus, nebo si nechat ten prostřední cyklus jen 1× a tím výjdou 4 pokusy.
@1Anička1 po inseminaci mi tam vložili na čípek klobouček a vatičku se šňůrkou na čípek, aby se zabránilo vytečení spermií. Za 4-5 hodin jsem si to vytáhla.
@1Anička1 ahojky tak co jak se máš? a snad ti mrcha stále nedošla
@milena13 Ahojky, chtěla jsem ti zrovna dneska psát, jak se ti daří, jestli to bylo jen špinění… Byla jsi na gyndě? U mě zatím MS nedorazila, ale vysadila jsem teprve včera utrogestan, takže by měla přijít v pondělí. Test mám bílej, tak není co řešit:-( Ale už se zase těším na další pokus
Akorát mi teda přijde divný, že v Gennetu udělají jen IUI a ani po něm chvilku neležíš, ani ten klobouček nedávají ani nedělají UTZ… Kam ty chodíš?