Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 ach jo tak to je mi líto… že se nepovedlo
ale uvidíš další pokus se už vyvede na výbornou ♥ mi se ms rozjela v plné čáře a mám ji tak silnou jak nevím co… nikdy jsem tak silnou ms neměla
je mi špatně… asi si v pondělí zajdu pro jistotu na gyndu…
neboj se já chodím do gyncentra přesný název nemá a tam mě taky ani chvíli nenechá ležet a ani mi nedává ten klobouček, vůbec nic… ani utrogestan… a jen mě stále tlačí do IVF… teď si chci počkat na výsledky s krve ohledně sraženlivosti a pak jak budu mít nějaké prášky nebo něco tak se budeme doma snažit tak cca půl roku a pokud se nepovede tak se objednám do Olomouce do caru… ještě mám 3 pokusy IUI tak uvidíme jak to všechno dopadne
24.4 mám výsledky tak jsem zvědavá co krásného mi řeknou
Přeji všem lidičkám kteří nemůžou mít děti aby se jim splnilo přání a by byli skvělými rodiči ![]()
@milena13 píše:
@chodící-mimino vůbec není za co
Ale je, aspon nejsem mimo obraz ![]()
@chodící-mimino rádo se stalo ♥ kdykoliv se budeš chtít na něco zeptat tak mi napiš do sz a pokud budu vědět tak ráda poradím ![]()
@milena13 píše:
@chodící-mimino rádo se stalo ♥ kdykoliv se budeš chtít na něco zeptat tak mi napiš do sz a pokud budu vědět tak ráda poradím
Jů já mam osobní poradkyni
Ráda ti napíšu i tak, díky ![]()
Ahoj holky, chci vás trošku povzbudit. Byly jsme na první IUI a včera po 14ti dnech dvě čárky na testu
Těšíme se na utz a doufáme, že bude vše ok. Nikdy nepřestávejte věřit!! Byla jsme zoufalá když doktor řekl, že šance u IUI je 10-15% a četla jsem negativní diskuze, o to víc je pak úžasné vidět víc jak po roce snažení pozitivní test
Hodně štěstí všem, vyjde to!!! ![]()
@chodící-mimino není vůbec za co
ráda každému poradím když vím ![]()
@milena13 píše:
@chodící-mimino není vůbec za coráda každému poradím když vím
Nápodobně ![]()