IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
9.4.14 16:51

@Aeonka mě se to povedlo a napoprvé :D tak hodně štěstí!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.4.14 17:41

@Aeonka Ahojky…povedlo se mnohým a kolikrát i napoprvé…já budu testít v pátek :) přejí hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
9.4.14 22:09

@Kikýska moooc gratuluji a ve kterém jsi tt? :kytka: Já jsem teprve 5dpo a nebrala jsem vůbec clostilbegyt a nic. Ty jsi stimulovala? Co je metformin? Přeji pohodové těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
9.4.14 22:09
@sladkare píše:
@Aeonka Ahojky…povedlo se mnohým a kolikrát i napoprvé…já budu testít v pátek :) přejí hodně štěstí ;)

na pátek držím moc pěsti, ať najdeš krásné // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.14 22:38

Aeonka

Ahoj já jsem byla na prvním IUI ale nezadařilo se tedkom mě čeká druhé, alé mám kámošku které to výšlo hnedka na poprvé :) tak at ti to výjde držím palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.4.14 01:52

Děkuji Vám moc holky za povzbuzení. Ráda slyším, že to mnohým vyšlo ;-)… Snad se to podaří! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.4.14 01:54

@Kikýska Ty jo, gratulace veliká! ;-)Přeji ať těhu dobře probíhá a prťous krásně roste ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.4.14 07:57

@Kikýska gratuluji,že se vám to povedlo napoprvé. :potlesk: Měla jsi nějaké těhu příznaky před testováním? Já jsem po 3× IUI a asi to opět nevyšlo. Dneska jsem se testovala jsem sice 13den, ale už by tam snad něco málo mohlo být vidět kdyby to vyšlo. Ani žádné příznaky nemám. :,( Zkusím ještě testovat zítra či v sobotu a pak vysadím Ultrogestan, aby dorazila ms. Zkusím ještě čtvrtý pokus tento měsíc a pak hned 2.IVF, do kterého se moc nehrnu i když je tam větší šance.
@sladkare držím palečky na zítřejší testování, aby jsi tam objevila //. Já se dneska testovala a nic, ale zkusím to ještě zítra nebo v sobotu. Možná to bylo moc brzo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.4.14 08:10

@Aeonka ahojky nám se povedlo hned na poprvé, teď sem 22 po IUI a daří se nám skvěle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.4.14 08:34

@JankaSo Tý jo, skvělý ;-). To je krásné slyšet, nabíjí mě to ;-). Držím Ti palečky, ať se vše dobře vyvíjí a dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.4.14 16:35

@snowhite31 dekuji,zkusim, ale myslim, ze vytouzenych // se nedockam…zitra budu 15 den tak uz bych mela vedet s jistotou co a jak…kolikaty den jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
10.4.14 20:52

@snowhite31 ahoj..ja na tom budu asi stejne. Zatim asi taky nic. Jsem 12Dpo. Testovala jsem naposled 10DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
11.4.14 07:35

Blbě jsem si to spočítala a dneska jsem 14DPO. Nevěřim tomu, ale test vypada takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.4.14 08:20

Ahoj holky, dneska mě čeká IUI. Mám z toho takové rozpačité pocity, jelikož si myslím, že mi folikul prasknout už včera odpoledne, tak teď nevím zda dneska už není pozdě :-(. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
11.4.14 08:25

@Aeonka Pozdě být určitě nemusí! A nezkoušeli jste to třeba včera nebo předevčírem doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí