Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jasmine77 gratuluji. ![]()
Mě to opět nevyšlo. Dneska jsem 15dpo inseminaci a nic.
No snad se taky brzo dočkám vytoužených //.
Milena13– ahoj jo já už mam všechny výsledky doma z krve právě i z genetiky vše mam za sebou
pokoušíme se doma alé máme ještě v plánu zkusit IUI a když se nepovede ták IVF
už aby to bylo všechno je to moc z dlouhávý
alé děkují že jsi se ozvala každá rada dobrá děkují
![]()
Zdravím, můžu se prosím přidat?
Jsem 5.tý den po prvním UIU a pořád mě trápí křeče v podbřišku a pocity přesně jako před menzes; nevím, jestli se mám spíš stresovat, nebo radovat
??
Je možný, že je to způsobený užívám léků? (měla jsem na začátku cyklu Clostylbegyt, těsně před UIU Pregnyl a teď Duphaston; diagnózu mám klasický PCO syndrom, ale manžel má moc pěkný spermiogram a folikuly při ultrazvuku byly 18mm a 13mm)… a usilovně doufám!!
@snowhite31 jsme na tom stejně, 2. IUI opět neúspěšné, už mi dorazila MS. Ale jednou se to určitě povede
Ty jsi měla teď 3. pokus na IUI?
@Hipendroy ahoj, na uhnizdeni je podle me jeste brzo, mohla si mit silnou ovulace…ja mela takove bolesti az 10.den.
@Jasmine77 Testovala jsi dneska znovu?
Já jsem hrozná, pořád bych čůrala na testy
![]()
@Danďuška ano 3.pokus a MS dneska přišla.
No tak ještě jeden pokus a snad se to už povede. Jinak asi budu muset jít do dalšího IVF.
@Kyslíková mooooc blahopřeji
a přeji aby vše probíhalo v klidu. Já jsem týden po IUI a už se těším na //
Ale stojím nohama na zemi a kdyžtak se těším na 2. IUI, ale nevím, zda pak brát clostík. Ty jsi brala?
@snowhite31 taky mám v plánu zkusit 4. pokus když se ani 3. nepovede… Máš za sebou i laparoskopii na zjištění průchodnosti? Mě zatím nic nedělali, tak bych chtěla, abych na to šla, třeba se snažíme uplně nadarmo ![]()
@Lucyfer brala jsem clostik pár měsíců až do dávky 4× denně. Ale nezabíral mi. Pomohla až stimulace gonadotropiny (píchala jsem si puregon a merional)
@Kyslíková mě udělali 1. IUI bez stimulace, folik krásný a sliznice 10mm, tak nevím roč mám brát clostil kdyby se to nepovedlo, snižuje sliznici přeci
A doplácela jsi za ty injekce?
@Lucyfer puregon 900 IU mě stál 1500,– - od nového roku ta samá dávka stojí 5700,–, za merional jsem dala asi 1300,– + jsem si ještě dokupovala pár injekcí jako samoplátce, když mi to nestačilo.
@Kyslíková to je šílené, jak to stále zdražuji. Snad mi bude stačit IUI bez stimulace, nebo jen s clostíkem.