IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.14 18:38
@Lucyfer píše:
@lusinda3011 snažíme se rok a půl, a jak letí čas a věk, nečekali jsme a rychle do CAR. Chodím do Fertimedu (Olomouc, Ostrava, mají dvě pobočky). Neměla jsem právě clostík a ani teď bych si nebrala. Brala jsem ho kdysi a vůbec nepomohl, tak si myslím, že když ovuluji přirozeně, tak ho nepotřebuji :nevim: Co myslíte?
@Gilmorka to mě moc mrzí, můžu se zeptat kolik vám je? Mé dvě kamarádky mají první prcky z Ivf a druhé dítka už přirozeně, je to fakt šílené :cert:

ták to já nevím ja taky právě ovulují normálně tákže první IUI bylo bez léku a tedkom na druhé mi předepsal ten clostík ták uvidím jak to dopadne už aby to bylo :roll: jinak jezdím taky do Olomouce alé do centra IVF CLINIK ták ti přejí at ti to dopadne dobře taky at to výjde na poprvý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
17.4.14 19:02

Ahojky holky před chvíli jsem došla s gynekologie, protože se mnou chtěl doktor mluvit a výsledky byly pro mě úplně špatné :( :(
verdikt mám nějakou složku úplně přesunutou naopak a kvůli toho jsem neplodná a nemůžu otěhotnět :( :( doktor mi řekl, že asi pomůže jedině umělé oplodnění a je to hlavně kvůli té špatné krvi :( :(
dohodli jsme se na stimulaci s clostilem (6–9 měsíců) a budu chodit 10–13 den na kontrolní UTZ.
takže jsem s toho špatná. ve čtvrtek ani nevím zda půjdu na hematologii pro výsledky protože dneska jsem spadla taky na hubu a mám strach, že spadnu na hubu i ve čtvrtek ohledně té sraženlivosti :(
všem vám holky přeji aby jste co nevidět našli // čárky a všem co // čárky našly tak vám to taky moc přeji ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.4.14 19:28

No jestli to nevyjde ted v prirozenem cyklu taký reknu doktorovi ze chci s hormonama…snažíme sme 3 roky a doufam ze ten cervikalni hlen je opravdu jediná prekážka..odbery mám v poradku Jen trochu štátna žľaza na to berú euthyrox..ale treba pruchodnost vejcovodu u me nikdo neskoumal…
@milena to me mrzí a to IVF by teda ale mohlo vyjit kdyz ti to navrhnul ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
17.4.14 19:32

@Baterinka no tak to vůbec nevím zda by mi IVF vyšlo ikdyž mi ho navrhl, já tomu moc nevěřím…
no průchodnost vejcovodů mám za sebou a mám to všechno v pořádku. ale teď tady toto je to fakt divné.
a ještě nechápu jak se to mohlo stát když už máme 2 děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
17.4.14 20:55

@slunce.v.duši @Kyslíková holky moc děkuji. Testovat nechci, chci se nechat překvapit. LF mám totiž 14-15 dnů, tak mrcha může dojít kdykoli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
17.4.14 21:00

@milena13 to mě moc mrzí :hug: Ale máš dvě děti ne? Tak vejcovody jsou průchodné, nějaký zádrhel tam bude, co půjde snad odstranit ne? chjo, proč je to tak složité, když člověk moc chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
17.4.14 21:03

@lusinda3011 no a ptala jsi se, proč teda stimulace, když folikuly krásně rostou i sliznice? Já určitě další cyklus ještě bez. Moc děkuji, tobě určitě už výjde 2. IUI. A máš všechny výsledky? @Baterinka máš problém s hlenem? To já také, zabijím spermije :nevim: Podle postkoitálního testu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
17.4.14 21:08

@Lucyfer no mi právě doktor řekl, že na to žádné prášky nejsou, že buď se budeme snažit 6-9 měsíců se stimulací anebo to jedině vidí na umělé oplodnění, že IUI ani nepomůže tak nevím mno :( :(
ano vejcovody průchozí mám na laparce jsem byla 10měsíc 2013.no a zajímalo by mě jaký zádrhel tam je. a ano mám 2 klučíky které miluji, ale ještě jsem moc chtěla holčičku, ale bohužel se asi už ani nepovede :( :(
taky by mě zajímalo proč je to tak složité když člověk chce miminko, těm co miminko nechtějí atd tak se povede hned a potom to dopadá jak to dopadá fakt hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.4.14 21:20

@Lucyfer áno podle postkoitalniho testu je moc husty pry jako med :lol: no a ze nejspis tam budou i protilátky to nevím..mela jsem od začatku roku ovulaci vzdycky 9-10 den Jen ted to jako napotvoru je zpozdene..v práci me uz zabijou :?
Kazdopadne v útery uz a nejspis ve stredu IUI..uz jsem si vzala v práci volno tak jestli se doktor seknul tak ho zabiju :cert:
@milena13 taký nechápu jakto ze to predtým šlo..je to neco co se dá ziskat? no a tobe se do toho IVF moc nechce tak se mi zdá nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
17.4.14 21:22

@Baterinka no vůbec nevím co to je :D :D jsou to nějaké 2 složky přehozené a kvůli toho nemůžu prý otěhotnět, ale co to je už si fakt nepamatuji bylo to hodně dlouhé :D :D
no do IVF se mi moc nechce kvůli toho, že mi v gyncentrum doktor řekl, že by mě to stálo 30 tisíc i s prášky a to je strašně moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.4.14 21:33

@milena13 no teda to bude nejaká vzacnost ;) to me mrzí s téma penezma :( vim ze ti to rady píše kazdy ale co ja bych dala za 2 kluky :,( ted kdyz se blíži pro mne poprave nejaké reseni me jaksi propada deprese i kdyz doted jsem byla celkom pozitivni..chjo musím se nejak sebrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
17.4.14 21:38

@Baterinka a jaké řešení tě čeká? a neboj depresi jsem měla taky dost velkou jak jsem šla poprvé na IUI, úplně jsem se klepala jak jsem byla v čekárně co mě čeká :D :D a nakonec jsem to zvládla :D :D
jako 30 tisíc bych měla, ale mám strach, že by se to stejně nepovedlo a 30 tisíc by bylo víš kde.za to můžeme jet třebas s dětmi na nádhernou dovolenou.
neboj jsem moc moc ráda, že mám 2 kloučky, ale ještě bych chtěla jedno. a ty se neboj taky ten uzlíček lásky budeš co nevidět držet v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.4.14 07:18

@milena13 ty jo, tak to jsem zvědavá co to je za vzácnost. My se snažíme o první, tak do IVF bych šla určitě kdyby se nepovedlo letos, a jak říkáš, je to šílená pálka přes 30tis a to není zaručený výsledek. Kamarádce se to povedlo na 2. IVF a druhé kolegyni ne, vyčerpala všechny tři, dala 100tis a pak se ji podařilo doma přirorzně. Jak říkáš, ti co nechtějí, alkoholičky a jiné vrstvy, mají hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.4.14 07:23

@Baterinka jo, to mám to samé právě, tím pádem jsme spermie nepropustily přes ten hlen a zabily než došly, tak právě to IUI tuto překážku přeskočí a mohlo by se to povést, když je problém jen v tom. Prý když nebudu jíst mléčné moc, tak se i ten hlen může zlepšit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
18.4.14 07:37

@Lucyfer no jo prave v to doufam ze by se to mohlo timhle vyresit. Ty jo mlecnych vyrobku jim docela hodne. To jsem needela ze to s tim souvisi pritel si ze mne akorat delal srandu ze mam vynechat med
:lol: no my se taky snazime o prvni a kdyztak skusim i to ivf jestli to jinak nepujde..ty uz mas prvni iui za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí