Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková to u me na UTZ byly videt uz dva vacky, jeden vetsi, jeden mensi, tak uvidime jak to dopadne. Gratuluju k tehotentsvi a myslim na vas, at vse se dari jak ma ![]()
@JankaSo jůůůů moc gratuluji k dvojčátkům, to byl vždy náš sen
Ty jsi měla clostík? Přeji krásné těhulkování.
@Lucyfer mela sem clostik 3× denne jednu tabletu, pred IUI foliky 24 a 20 mm a asi se spustili obe
Diky moc ste uzasne ![]()
Ahoj holky, tak já už to mam taky za sebou, tak teď přijde to nejhorší-čekání. Brala jste některá Estrofem před IUI? Já ho měla začít brát ten den, co jsem píchal Pregnyl a mam v něm pokračovat. Vůbec nevím, k čemu ho mam. Utrogestan od zítřka. Připadám si jak fetak
@JankaSo Ježiš..dva váčky! To je bezva, tak snad to zvládnou oba dva!!! ![]()
@Martina1409 Estrofem je na podporu růstu sliznice, jen ho pěkně užívej ať se má vajíčko kam zavrtat ![]()
@Martina1409 Jak si zvládla píchání pregnylu? Sama nebo nakonec chlap?
@Kyslíková přítel mi ho pichnul. Já bych to nedala, nemůžu se na to dívat a to by se dělalo blbe. Jinak dr. mi říkala, že zavádění Utrogestanu je lepší než polykani. Ze jsou prý umírněné vedlejší účinky jako únava a zavrate.
@Martina1409 po IUI se doporucuje stejne ho brat jen vaginalne. Ja ho polykala akorat jednou, kdyz jsem si mela sesti kulickama najednou vyvolat MS
A to mi bylo docela soufl… ![]()
Tak ted jeste vydrzet to cekani na vysledek, vid? To je nejhorsi z celeho cyklu…
No mne bylo řečeno, ze je to jedno, zda ho budu zavádět nebo polykat, ale ze zavádění je lepší kvůli těm vedlejším účinkem. No nic mi po něm není, tak je to dobrý. Jj, čekání bude nejhorší. Ale teď mě v práci ceka celkem dost zařizování, tak mi to snad rychle utece ![]()
TAK HOLKY – JE TAM JEDNO!!!
Mám už po kontrole a viděla jsem gestační váček a už tam bylo i něco miniaturního uvnitř, ale fotku nemám. Místo fotky jsem dostala papír na 320kč za UTZ
Ale dneska je mi to nějak šumák! Samozřejmě se mám ještě hlídat – dokonce jsem ze zprávy zjistila, že mi hrozila až paterčata
Ale vzhledem k tomu, že mě nikde jinde nebolí, tak je prý velmi malá pravděpodobnost, že mi další bylo ještě mimo i když objevit se může. Na začátku mě teda vyděsila, s tím, že mám extra vysoké HCG tak je zvědavá kolik jich tam mám, tak jsem lezla na lehátko s knedlíkem v krku.. Za 14 dní jdu na srdíčko
![]()