IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
18.4.14 13:14

@Martina1409 Ja jsem se nijak neomezovala. Na IUI jsem sla v pondeli a cely vikend jsme s muzem kopali na zahrade a presazovali kere a ja dokonce vozila hlinu v kolecku. Ted kdyz si na to vzpomenu, tak si rikam…jestli bych to delala i presto, kdyby mi nekdo rekl, ze se to IUI povede? Pregnyl jsem pichla v sobotu vecer, ruce se mi trasly, jak jsem byla utaha…
Ale jestli mas obavy, tak trenuj spis lehce. Ale asi bych se jinak neomezovala. Ja dokonce jeste po IUI byla 2× v saune…Ale podle me se radsi nerid, ja budu asi pripad :) Ted uz se ale setrim, zadana sauna ;) a cvicim jen lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.4.14 13:24

@Jasmine77 čekám na zítřejší den podle teploty raní :-) tak to je paráda hned první a se stimulací nebo také bez? @Martina1409 no já normálně chodím do fitka a vše, ono když se to má povést tak se to povede, ať děláme cokoli jako běžný den. Kdysi to ženské nevěděli třeba i do 10tt a byly dětičky zdravé. Přeji ti aby ti to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.4.14 13:28

Díky, holky…je to na palici. Já už mám právě jeden potrat za sebou, tak jsem asi trochu připodělaná, no:-D Ale myslím si, že lehký trénink mi určitě neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
18.4.14 14:16

@Jasmine77 ja jsem dneska presne taky 4+5 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.4.14 14:24

@ Kyslíková No neke… :) a to uz takhle blinkas, jo? No nedes me, holka :lol: A jak ti je dneska?

@ Lucyfer Nastesti bez stimulace, podle Mudry jsem mela ovulaci normalne…coz mi prijde nepochopitelny, protoze mi nikdy ovulacni testy neprokazaly ovulaci. Takze porad nechapu, jak se to stalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
18.4.14 14:58

@Jasmine77 je mi zle..ale na dnesek blila i moje kolegyne z prace, tak jsme mozna chytly od deti nejakou strevni chripku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.4.14 15:24

@ Kyslíková Ajeje :,( tak opatrne s chripkou!
ja porad krkam jak starej chlap, to je neskutecny! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.14 16:14
@Lucyfer píše:
@lusinda3011 no a ptala jsi se, proč teda stimulace, když folikuly krásně rostou i sliznice? Já určitě další cyklus ještě bez. Moc děkuji, tobě určitě už výjde 2. IUI. A máš všechny výsledky? @Baterinka máš problém s hlenem? To já také, zabijím spermije :nevim: Podle postkoitálního testu teda.

ahoj ták to nevím na to sem se neptálala jen říkal abyse mi udělalo víc vajíček aby byla větší šance alé ja moc nedoufám že to výjde myslím se že budu muset nakonec na IVF :? alé byla bych rádá kdybych nemusela podařilo se IUI :D no ták uvidime jak to vše dopadne..a co tý kdy jdete na IUI nebo už máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
18.4.14 16:40

Ahoj holky, hlásím se po delší době. Byla jsem dnes na utz (9DPO) a těšila jsem se, že půjdu příští týden na IUI. Doktorka mi ale objevila místo folikulů cystu ve vaječníku 25mm. Větší folikuly žádné. Co na to říkáte, co s tím?
Jinak mám teď měsíc smůlu a pak uvidíme :-(

@milena13 To mě moc mrzí, držela jsem ti pěsti. Třeba se to i tak ještě povede. Přeci jsi na tt měla //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.4.14 16:58

@lusinda3011 já jsem dnes 13dpo. tak uvidím zítra, snad se nám brzy zadaří všem tady.
@1Anička1 a brala jsi clostilbegyt? cysta většinou pak odejde s MS, měla jsi ji silnou nebo slabou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
18.4.14 17:14

@Lucyfer Měla jsem 1. den hrozně silnej a pak naopak hrozně slaboučkou asi 4 dny, skoro jen špinění. Clostyl jsem brala :-( Minulý cyklus vše v pohodě 2 folikuly a ted tohle :-( Doktorka říkala, že je to folikulární cysta a že je možné, že je tam vajíčko, ale pochybuju 9DPO… Nevíš, co se dělá, když neodejde s MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.4.14 17:31

@1Anička1 koukni na diskuzi cysta po clostibegytu nebo tak nějak, tam píšou holky a většinou ale praskne a odejde s MS, někdy se odsává. To je právě vedlejší účinek clostíku, proto ho nechci u dalšího IUI ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
18.4.14 17:38

@Jasmine77 já taky..potom, co jsem si předepsala colu na nevolnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
18.4.14 18:06

@1Anička1 no měla, ale odešlo to :( :( a máš pravdu možná se to i tak povede uvidíme mno.jsem sama zvědavá, ale teď už na to nebudu myslet, že se nedaří a možná se povede, kdo ví :)
a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
18.4.14 20:37

@milena13 No já taky na prd, byla jsem dnes na utz (9DPO) a těšila jsem se, že půjdu příští týden na další IUI. Doktorka mi ale objevila místo folikulů cystu ve vaječníku 25mm. Větší folikuly žádné :-( Jinak mám teď měsíc smůlu a pak uvidíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí