IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
22.4.14 12:10

Tak holky po dlhe dobe to ted vypada na anovulacni cyklus ja se snad ani te inseminace nedockam..nicmene jeste v sobotu uz jestli precejen..dost ale pochybuju dotedka jsem vzdy ovulovala desaty den ted je to uz ctrnacty a nic folikuly i sliznice mala a hodnoty jen trochu zvedle..no nic no trpelivost ruze prinasi.. @Kyslikova tak to je parada mooooc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.4.14 08:30

Tak holky, dneska jsem 12 den po IUI a začínám špinit a přes utrous :-(… Tuším nejhorší.. Nechápu mé špinění kolem 6.dpo a pak nic. Asi už se mi tělo zblaznilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
23.4.14 10:11

@Aeonka zkusila jsi test?
Já jsem teprve 4DPO…se to šíleně vleče. Chjo :zed: Hlavně mě furt bolí břicho. Tak trochu podobně, jako bych měla dostat MS. Taky vás bolelo, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.4.14 10:34

@Martina1409 Test jsem ještě nezkoušela, zkusím zítra ráno. Mě bolelo břicho tak cca 4-6dpo jako MS a pak to špinění.
Neboj rychle to uteče… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
23.4.14 10:54

@Aeonka díky. Tak to jsem ráda, že je to normálka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.4.14 14:51

@Martina1409 Držím palce, ať ti to vyjde! To byla tvoje první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
23.4.14 15:29

@Aeonka díky moc! Ano 1. Pevně doufám, že jediná, ale vím, jaké jsou statistiky, takže tomu moc naděje nedávám. Nejsem si jistá, zda bych jich zvládla několik po sobě jdoucí měsíce. Jestli to není pro tělo moc velká zátěž s těmi léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.4.14 18:11

@Martina1409 Mé to bylo taky první, test jsem chtěla zkusit zítra, ale myslím, že to nebude ani třeba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
23.4.14 19:22

@Martina1409 já mám za sebou tři IUI za sebou a při každé jsem si píchala každý den injekce :) zvládnout se to dalo. Vůbec nic mi nebylo krom toho, že se mi zhoršila pleť. Daleko hůř mi bylo po clostilu, když jsem ho dřív brala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
24.4.14 09:04

@Kyslíková já mám panickou hrůzu z jehel, nemůžu se na to dívat, dělá se mi blbě, takže mě musí někdo píchat a já jsem vždy otočená:-D A i tak je mi zle. @Aeonka už jsi to dostala??? Nebo proč myslíš, že to nebude třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.4.14 10:16

@Martina1409 No včera jsem si myslela, že to co nevidět přijde. V noci mě pěkně bolelo břicho, ale od rána jsem už skoro ani nespinila, zatím nic, tak pořád doufám. Když to do zítřka ráno nedostanu, tak si udělám test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
24.4.14 10:18

Ahoj holky. Tak jsem byla dnes na dalším kontrolním utz. Posledně (9 DC) mi doktorka řekla, že je tam jen cysta 25mm. Dnes (15DC) jsem jela jen na kontrolu, jestli cysta praskla a na pravé straně mám 25 - to je ta cysta + ještě jeden fol. 24mm a na pravé straně mám 24mm a 19mm. To je mazec. Takže k inseminaci nedojde z důvodu možného vícečetného těhotenství… Máme ale zkoušet přirozeně a od zítra brát utrogestan. Někde jsem ale četla, že brání ovulaci. Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.4.14 11:43
@Martina1409 píše:
@Aeonka díky moc! Ano 1. Pevně doufám, že jediná, ale vím, jaké jsou statistiky, takže tomu moc naděje nedávám. Nejsem si jistá, zda bych jich zvládla několik po sobě jdoucí měsíce. Jestli to není pro tělo moc velká zátěž s těmi léky.

Ahoj, musíš tomu věřit!! :kytka: Já byla na prvním IUI a ted jsem v 7 tt, zatím vše v pořádku :) Určitě to vyjde, tak žádný strach a hlavně myslet pozitivně! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
24.4.14 16:04

@1Anička1 To je škoda, že to u tebe neriskne! Mně udělali tu IUI, když mi hrozilo prasknutí 5 folikulů a oplodnil se jeden…Ale riziko tam je teda.

@Kikýska Jak se cítíš? Já začínám mít navečer vždycky nechutenství - nedokážu do sebe nic dostat a všechno mi najednou smrdí.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
24.4.14 18:38

Tak holky zprávy s hematologie, prý je tam všechno v pořádku, ale vzala mi zase krev a 15.5 mám dojít znova na kontrolu. takže teď fakt nevím proč nám nejde otěhotnět anebo se mimi neudrží. jsem pořád doufala v to, že to bude něco společného se špatnou sraženlivostí krve, ale houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí