Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ammalie Necetla jsem cely prispevek ale Gennet ma dlouhe cekaci doby. My tam byli jen na spermiog.,pak se chteli objednat na vstupni pohovor a termin mi dali za 3,5 mesice!! To jsem nervove nevydrzela a hned druhy den zavolala do Iscare kde mi dali termin za 25dni
@Martina1409 Tak to me mrzi, ale budu drzet palce na dalsi pokus!!
@Jasmine77 To je bezva! Já jsem taky unavená. Ale ráno se probouzim brzo. Dneska jsem byla vzhůru už od šesti, vstávala jsem v osm a pak jsem se zbytek dne válela a pospávala na gauči. Venku bylo hnusně, mně byla zima a všechno svádělo ke spánku
![]()
@Jasmine77 Ahoj, já taky chodím do Iscare. Je tam bezvadná doktorka Jaržembovská. Pokud budeš mít možnost si vybrat, tak doporučuji k ní. Je teda trošku jak zrychlíku, ale pečlivá a ví co dělá!!! Držím palce ![]()
Holky, to jsme se tu krásně sešly. Dr. Turková mi v pátek dělala UZV a dnes tam jdu na druhou IUI.
@Aeonka no vidíš:-) To je prima! A to jdeš hned další měsíc po první? Já právě dost váhám, zda mám jít. Jsem 37DC, MS nikde a ani náznak, že bych jí měla dostat. Myslela jsem, že jí dostanu před víkendem, to mě fakt bolelo i tak břicho a teď, jako když utne. Jsem asi nějaká rozházená po těch všech lécích.
Martino 1409-Jj, hned další měsíc. Myslím, že minulý to nebylo úplně dobře na casovane, tak uvidíme teď. A test jsi si dělala?
@Aeonka
@Martina1409 cau holky
No to je vtipny. Dr. Turkova mi delala kontr. UZ pred inseminaci, Dr. Lacheta mi delal IUI.
Drzim moc palce na druhou IUI! Dej pak vedet, jak pokracujete.
Se mnou se dnes dr Lacheta rozloucil, ze uz jejich sluzby nepotrebuju…moc jsem se tam neohrala. Na UZ mi potvrdil
a pry jde vse jako podle ucebnice
Neskutecny!! nemuzu se z toho porad vzpamatovat. Normalne, kdyz mi to na monitoru ukazal, tekly mi slzy ![]()
A pritom nemam zadny priznaky. Dr. se smal, at jsem rada, ze to aspon prozivam v klidu. A ze to jeste muze prijit…
@Aeonka dělala jsem v tu sobotu, kdy jsem měla testovat, Clear Blue - negativní. Jako prsa mě furt bolí, ale trochu méně, než třeba před 4mi dny. Mám je nateklé, ale to by mohl být uplně hravě PMS. Na další test nemám odvahu:-D No možná zkusím další taky hned, protože když se mi takhle prodloužil cyklus, vyjde mi to asi jinak, než jsem si původně myslela. Jedu totiž 23-25/5 na Slovensko a to jsem si tak říkala, že by asi byla ovulace, tak jsem to rovnou zavrhla. No nechám tomu nějak asi volný průběh. Já na IUI také byla u jiné Dr. - Musilové. Taky moc prima byla.
@Martina1409 A ultrouse jsi už přestala brát? Já být tebou tak si udělám test. Mě mnohdy fungovalo to, že jsem si udělala test a za pár hodin jsem to dostala. A nebo bylo ještě málo HcG. Každopádně držím palce ať jsou tam //.
Jo, ten jsem vysadila, v pátek večer jsem měla poslední 2 tobolky. No, uvidím…ještě asi počkám třeba do středy:-)