IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.14 11:30

Ahoj holky ták dneska jsem 14dni po druhé IUI a test negativní :zed: dneska sem slan a krev tak zítra budu vědět víc alé asi to bude negativní když an testu nic není achjo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
22.5.14 11:52

@lusinda3011 ahoj, to už by se asi na testu něco ukázalo, no. Nezoufej, zkusíte znovu. Já jsem to teď úplně vzdala. Zatím nemám vůbec náladu to zkoušet znovu. Mám teď spoustu starostí, takže bych se z toho asi zbláznila ještě řešit tohle. Počkám si, až budu mít klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.5.14 16:47

@kattulda001 Ahoj, vítám tě! :kytka: Mám za sebou úplně to samé, co ty!!!Clostil, průchodnost, merional.. Ke komu chodíte do Gestu? Já tam teď po srdíčku skončila a vrátila se na svou gynekologii :srdce:

Chodila jsem k dr. Polákové, ale jednu inseminaci mi dělal i dr. Čekal.

Po clostíku mi bylo vždycky šoufl, merional jsem také měla a nedělalo to se mnou absolutně vůbec nic. Píchala jsem po jedné ampulce 75IU denně. Povedlo se nám po 3. IUI. Tak radím nevzdávat i kdyby první třeba nevyšla!

Injekce jsem si píchala sama. Manželovi z toho bylo špatně. Začínala jsem tedy na puregonu - ten je v peru, jehlička mini, vklouzla do kůže jak po masle a nic jsem necitila. Při druhé stimulaci mi už moc nezabíral a navíc ho od nového roku zdražili, tak jsem přešla na Merional a zvládla jsem to v pohodě. Připrav se na to, že když bude třeba, píchneš si doma sama i pregnyl - stejný princip. Jednou jsem se napíchla a i docela přiopila a moc mi to nešlo, druhý den jsem měla modřinu :lol: Nic to není, to zvládneš. Nebolí to, jen to štípne. Když mi pak jednou pregnyl píchala sestra, bolelo mě to pak i víc, než kdybych si to píchla sama.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.5.14 17:12

@lusinda3011 Nevzdávej to a jdi hned do další!! Mě druhý neúspěch nejvíc položil, myslela jsem si, že už to nemůže nikdy vyjít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.5.14 20:52

@Kyslíková také chodíme k dr. Polakove, jsem s ní spokojena:)
Moooooc gratuluji k uspesnemu iui :)
Jsem na merional zvědavá, dr. Říkala že rovnou dáme vyšší dávku ale zatím nevím kolik budu pichat. Manžel mě právě taky dopředu upozornuje že mi nic pichat nebude, je to takovej cíťa :D a já a injekce…jsem na sebe zvědavá :mrgreen:
Domluvili jsme se že zkusíme 3× iui a když se nezdaří tak chvilku pauzu a pak ivf, doufám ale že to nebude potřeba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.5.14 21:11

@kattulda001 Já jsem reagovala dobře, na té poslední IUI jsem měla zralých dokonce 5 folikulů 8o :-O :lol: Ale jsem šťastná, že jsme to riskly!!! :dance: :srdce: Měla jsem naplánovanou ještě 4. IUI, když jsem reagovala tak dobře, pauzu, kdyby se to nepovedlo mi taky nabízela, ale byla jsem jak rozjetej vlak…ten nezastavíš. Chtěla jsem stimulovat, píchat dokud se to nepovede.

To je ale pěkná náhoda, že jsme se tu takhle sešly 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 22:22
@Martina1409 píše:
@lusinda3011 ahoj, to už by se asi na testu něco ukázalo, no. Nezoufej, zkusíte znovu. Já jsem to teď úplně vzdala. Zatím nemám vůbec náladu to zkoušet znovu. Mám teď spoustu starostí, takže bych se z toho asi zbláznila ještě řešit tohle. Počkám si, až budu mít klídek.
Ahoj asi jo ani nedoufám vím že testy budou negativní no pujdeme hned do třetího IUI když ito nevyjde tak asi IVF no uvidíme mise snažíme 5 let a ani jednou sem neotěhotněla :( No jinak máš pravdu člověk asi potřebuje se hodit pořádně do klídečku tak možná že se ti zadaří jak se řika když člověk neplánuje ono to přijde samo ani neví jak ;) snad se dočkáme a tý už máš nejáké děti nebo plánovali ste první?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 22:26
@Kyslíková píše:
@lusinda3011 Nevzdávej to a jdi hned do další!! Mě druhý neúspěch nejvíc položil, myslela jsem si, že už to nemůže nikdy vyjít..

Jo no přesně jsi to napsala :zed: určitě pujdu do třetího hned další měsíc jestli bude vše ok člověk si to moc přeje a pak je zklamaný táksnad třetí výjde :) :think: DÍKÝ ZA POVZBUZENÍ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.5.14 13:42

Ahoj, zdravim vsechny nove prichozi! A drzim vam moc palce, at to brzo vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.5.14 13:49

@Kyslíková Ahoj kocko, tak jsem dneska konecne byla na dalsim UZ. Zatim vse OK, miminku byly videt rucicky a nozicky :D Ale porad je to jeste takovej malej hlavonozec ;) ma to jen hlavovou cast a telovou cast. Pry pristi UZ bude daleko hezci.
Ale musim na milion vysetreni… Protoze mi je 37, tak jsem dostala 2 zadanky do Gennetu na krev, na UZ a genet. vysetreni. Ufff.
A jak je tobe? jeste ti je spatne od zaludku? :lol: Drzim palce at se to vse urovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
23.5.14 13:54

@Jasmine77 jé to je, ale bobíšek malinký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
23.5.14 13:59

@Jasmine77 ahoj, je krasny!! Mne je skvele, nemam zadny nevolnosti a na genetiku pujdu taky dobrovolne;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.5.14 14:22

Cau holky @milena13 a @Kyslikova
Me se na tu genetiku moc nechce, mam strach 8o Ale musim, no. Co se da delat.
Kamaradka rikala, ze ji to mimi na 9tydnu ukazovalo peknej aerobik :D normalne tam mlatilo ruckama a nohama :lol: To ten nas prcek je nejakej klidne, asi zrovna chrupkal ;)
A hezky bylo, jak me MUDr. delala UZ uz pres bricho :D Uz mi snad nepolezou porad do vaginy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
23.5.14 14:26

@Jasmine77 neboj se genetika dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.5.14 14:38

@milena13 Dekuju, jsi zlata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie