IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4133
6.5.14 13:51

@Kyslíková ahojky tak to moc gratuluji :) hlavně ať jste zdraví :) já od včerejška mám taky takovouhle fotečku s 9tt termín je 8.12,ale není moje, je od mé mamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
6.5.14 13:58

@Kyslíková gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.5.14 15:42

@Kyslíková Jeeeee :lol: :D :potlesk:
taky mam jednu fotecku od pana doktora :lol:
A jak se citis dneska? Co doktor, uz se s tebou v CARu rozloucil a poslalk tvemu prakt. gynekologovi? Nebo budes do CAR dochazet dal ;)
Se mnou se rozloucili :mavam: ze mam supajdit pekne zpet na moji materskou gyndu.
A uz ti dali tehotenskou prukazku? A kdy mas dalsi ultrazvuk?
To je otazek, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
6.5.14 15:46

@Jasmine77 krásné moc gratuluji :D
já mám taky jednu, ale bohužel né moji je mamky :) má termín 8.12 a je v 9tt. a já dneska 5DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.5.14 16:03

@ milena13 To je vtipny :lol: Budes mit brasku nebo sestricku? ;)
Gratulujeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
6.5.14 16:09

@Jasmine77 jé a proč to je vtipné? mamce je 42 let :D :D
no 8.12 budu mít sestru či bratra ve 24 letech :D :D
nevlastní sestru jsem měla v 19 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.5.14 16:22

@ milena13
No prave ze je vtipne, ze ja se rozhoupala na prvni mimi az ve svych 37 letech.
A jestli planujes, ze budes mamince s mimi pomahat :lol:, pak tise zavidim!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
6.5.14 16:30

@Jasmine77 aha no tak to já jsem špatně pochopila :D :D no ale neboj má nevlastní máti měla první dítko v 39 letech :D :D mno jestli ji budu pomáhat tak to nevím, protože se taky snažím o třetí dítko 2 roky :D :D tak pokud budu taky co nevidět těhotná tak nevím jak bych ji pomáhala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
7.5.14 08:48

@Jasmine77 Doktorka v Caru se se mnou rozloučila, napsala mému gynekologovi psaní, že se těší na další spolupráci. A já se zas těším na svého doktora. Chodím do Gynemu, to je soukromá ordinace a je to tam všechno fakt super. Lidský přístup, moderní vybavení..Takže jsem si horko těžko zvykala, že v CARu mají třeba horší UTZ a tak. Vracím se tam ráda. Příští kontrolu ještě nevím, čekám až kolegyně napíše směny a pak si tam teprve zavolám a objednám se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.5.14 09:30

@Kyslíková Ja chodim do Medicoveru. Uz jsem se tam objednala za 14dni k moji doktorce na kontrolni UZ. Snad ji potesi, ze me zase uvidi :)
Opatruj se!! A at pekne rostete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
7.5.14 09:33

Tak mi konečně včera dorazila mrcha, tak už mám zase optimističtější náladu, holky:-) Ani se teď snažit nebudeme, mám moc starostí a potřebuju je vyřešit, tak až bude po stresech, tak začnu řešit zas IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.5.14 09:39

@milena13 Moc drzim palce, at se vam povede treti mimi ;) Stejne je krasny, kdyz ma nekdo velkou rodinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
7.5.14 21:56

@Jasmine77 moc děkuji. a jj to máš pravdu je to moc krásné jak někdo má velkou rodinu :) sice jsem chtěla jen 2 dítka, ale moc si přeji holčičku tak jsem šla do dalšího miminka :) tak snad se nám povede holčička :) no uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.5.14 08:54

@milena13 Budu dzet palce, at je to do tretice holcicka. Moji kolegyni se ted narodil 4ty kluk :D Pry uz to znova zkouset nebudou ;) Ale ani neni zklamana, ma doma 5chlapu, aspon ji ochrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
8.5.14 09:20

@Jasmine77 no tak to je pěkné no :D :D já chci jen 3 dítka teď jako uvažovala jsem, že v 37 by jsem možná šla ještě do čtvrtého jak by mi David odešel s baráku to bude mít 18.a nezáleží na tom zda to je holčička anebo chlapeček, ale hlavně ať to je zdravé :) ale holčičku bych jsem si fakt moc přála :) manžel chtěl u obou těhotenství holku a jsou to kluci, ale stejně je milujeme :) a moc děkuji ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí