Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková ahojky tak to moc gratuluji
hlavně ať jste zdraví
já od včerejška mám taky takovouhle fotečku s 9tt termín je 8.12,ale není moje, je od mé mamky.
@Kyslíková Jeeeee
![]()
taky mam jednu fotecku od pana doktora ![]()
A jak se citis dneska? Co doktor, uz se s tebou v CARu rozloucil a poslalk tvemu prakt. gynekologovi? Nebo budes do CAR dochazet dal ![]()
Se mnou se rozloucili
ze mam supajdit pekne zpet na moji materskou gyndu.
A uz ti dali tehotenskou prukazku? A kdy mas dalsi ultrazvuk?
To je otazek, co? ![]()
@Jasmine77 krásné moc gratuluji ![]()
já mám taky jednu, ale bohužel né moji je mamky
má termín 8.12 a je v 9tt. a já dneska 5DC.
@ milena13 To je vtipny
Budes mit brasku nebo sestricku? ![]()
Gratulujeme ![]()
@Jasmine77 jé a proč to je vtipné? mamce je 42 let
![]()
no 8.12 budu mít sestru či bratra ve 24 letech
![]()
nevlastní sestru jsem měla v 19
![]()
@ milena13
No prave ze je vtipne, ze ja se rozhoupala na prvni mimi az ve svych 37 letech.
A jestli planujes, ze budes mamince s mimi pomahat
, pak tise zavidim!! ![]()
@Jasmine77 aha no tak to já jsem špatně pochopila
no ale neboj má nevlastní máti měla první dítko v 39 letech
mno jestli ji budu pomáhat tak to nevím, protože se taky snažím o třetí dítko 2 roky
tak pokud budu taky co nevidět těhotná tak nevím jak bych ji pomáhala
![]()
@Jasmine77 Doktorka v Caru se se mnou rozloučila, napsala mému gynekologovi psaní, že se těší na další spolupráci. A já se zas těším na svého doktora. Chodím do Gynemu, to je soukromá ordinace a je to tam všechno fakt super. Lidský přístup, moderní vybavení..Takže jsem si horko těžko zvykala, že v CARu mají třeba horší UTZ a tak. Vracím se tam ráda. Příští kontrolu ještě nevím, čekám až kolegyně napíše směny a pak si tam teprve zavolám a objednám se. ![]()
@Kyslíková Ja chodim do Medicoveru. Uz jsem se tam objednala za 14dni k moji doktorce na kontrolni UZ. Snad ji potesi, ze me zase uvidi ![]()
Opatruj se!! A at pekne rostete ![]()
Tak mi konečně včera dorazila mrcha, tak už mám zase optimističtější náladu, holky:-) Ani se teď snažit nebudeme, mám moc starostí a potřebuju je vyřešit, tak až bude po stresech, tak začnu řešit zas IUI.
@milena13 Moc drzim palce, at se vam povede treti mimi
Stejne je krasny, kdyz ma nekdo velkou rodinu ![]()
@Jasmine77 moc děkuji. a jj to máš pravdu je to moc krásné jak někdo má velkou rodinu
sice jsem chtěla jen 2 dítka, ale moc si přeji holčičku tak jsem šla do dalšího miminka
tak snad se nám povede holčička
no uvidíme ![]()
@milena13 Budu dzet palce, at je to do tretice holcicka. Moji kolegyni se ted narodil 4ty kluk
Pry uz to znova zkouset nebudou
Ale ani neni zklamana, ma doma 5chlapu, aspon ji ochrani ![]()
@Jasmine77 no tak to je pěkné no
já chci jen 3 dítka teď jako uvažovala jsem, že v 37 by jsem možná šla ještě do čtvrtého jak by mi David odešel s baráku to bude mít 18.a nezáleží na tom zda to je holčička anebo chlapeček, ale hlavně ať to je zdravé
ale holčičku bych jsem si fakt moc přála
manžel chtěl u obou těhotenství holku a jsou to kluci, ale stejně je milujeme
a moc děkuji ♥