Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak mě mrcha dorazila
. Včera mě to tedy dost vzalo! Příští týden v pátek jsem objednaná na novy UTZ, takže vše na novo ![]()
@Aeonka bojim se uplne toho sameho. Holky, taky se vam chtelo furt na malou potom? Dneska jsem 6.den po a bricho me teda boli furt a staci mi se jen trochu napit a behem chvilky se mi hned chce curat ![]()
@Martina1409 Jj, měla jsem stejný problém, byla jsem i na urologii. Trvalo to asi týden…
@Martina1409 kdyz jsem zacala brat utrogestan..tak od ty dob chpdim pprad curat. Jednou jsem se malem v noci po.. protoze v noci nejsem zvykla chodit.
Ok, tak to jsem v klidu. Ja jsem si sla dnes zlehka zabehat, uz mi to nedalo. A dej se vule Bozi ![]()
@Kyslíková gratuluju k mimískovi, držím palec ať ste oba v pořádku a daří se vám jen skvělě ![]()
@Martina1409 Ja jsem se dneska byla projet na kole
Taky mi pohyb chybí..začnu až budu vědět, že mimi se drží pevně a už mu to neublíží a nevytřepu ho ven.
@Kyslíková vytrepani me teda nenapadlo
Myslim, ze kolo je uplne v pohode. Ja jsem dneska 8.DPO. To je sileny, to cekani. Dneska mam hlavne pocit, ze to dostanu. Mam tak divne nafoukly bricho. Tak furt chodim na zachod kontrolovat, jestli uz. Bylo by to ovsem na me dost brzy. Normalne mam cyklus 30-33 dni, nekdy i vic. A dneska jsem 28DC.
@Martina1409 To bys ještě dneska nedostala, když si měla ovulaci teprve před týdnem..ještě vydrž další týden!:)Moc ti to přeju!
@Kyslíková dekuju,jsi moc hodna. Holky, nekdy me pritel tak toci, ze si rikam, ze ani mimino doma nepotrebuju, ze on vyda za 3. Do toho tri psy a ja budu pak viset nekde v parku na vetvi za voditko
@/kyslikova Ahoj kocko, jak se vede? Uz jsi byla na ultrazvuku? Ja ho mela vw ctvrtek
@Jasmine77 no však jsem ráda, že je to jen chození na malou:-D Po tom, co jsem tady četla, jsem se ho úplně bála. Musím říct, že jinak ho snáším naprosto v pohodě. Ani žádná únava, jak mě dr. upozorňovala. Asi opravdu hodně záleží taky na tom, zda ho člověk zavádí a nebo polyká.
@Martina1409 Ja ho beru uz pres 4 tydny…zacala jsem pekne otejkat, voda se mi asi zadrzuje v tele, protoze mam bricho jak balon. A to jim porad stejne, pitny rezim dodrzuju. Ted se jeste tyden pridala pekelna zacpa
tak zkousim co se da…svestky, vlazna voda na lacny zaludek, lnene seminko…pomaha to jen obcas. Doktor me varoval, ze to vsechno muze byt spojeno s hormony. Ale, tak budu je brat do 12teho tydne a pak se to snad zlepsi ![]()
@Jasmine77 na srdicko jdu az 6.kvetna. ale gestacni vacek jsen uz videla a v nem takovou piditecku.
Ja utrous jenom zavadim, mam to i tak prikazany a nic mi neni. Kdyz jsem brala clostil tak to byla sila. Zlaty injekce. Po clostili mi padaly vlasy, oblecej samej pupinek, oci me bolely. Ted krom nevolnosti je mi snad jeste lip.