Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 ach jo
tak příští měsíc půjdeš na IUI a uvidíš, že se konečně podaří ♥ moc moc ti to přeji ♥ já uvidím jak to dopadne u mě… mám s toho docela strach.
a na cysty jsem trpěla 7 měsíců v kuse.
Tento cyklus je fakt záhadný. MS přišla a první den byla silnější než obvykle, trvala 3 dny a 4. den byla úplně pryč a současně mi vyskočila bazální teplota nahoru a 5. den prišla MS znovu a teplotu mám pořád nahoře, jako po ovulce. Dnes jsem 6 DC a už to vypadá, že MS bude pryč. Vůbec tomu nerozumím
Stalo se vám to taky někdy? ![]()
Tak jsem holky spinila akorát 6.dpo a včera už jen slabě. Dneska zatím nic(8.dpo), tak jsem zvědavá, zda se mi zbláznili hormony a nebo to bylo uhnízdění.
@Gilmorka
to je mi líto! Tak šup přejít MS a do dalšího IUI? ![]()
Ahojky holky… Tak sem u u vás dlouho nebyla a nestačím koukat, kolik je tu nových tváří. Jak to tak čtu tak nás těhulek trošku přibylo. Gratuluju všem. Já jsem byla ve čtvrtek na UTZ 30 den po oplodnění a čekáme dvojité překvapení
Jedno embrijko je tedy slabší, takže nakonec z toho může být jen jedno mimčo, ale i tak jsme s manželem z toho v sedmém nebi. Příznaky těhotenství jen mizivé, až na bolavá prsa a težký žaludek. Všem drřím palec, aby se to konečně povedlo
![]()
@Gilmorka aha tak to ju, tak o to vic budu na tebe myslet, aby uz to konecne vyslo ![]()
@JankaSo já byla ve čtvrtek na krvi, na UZ ještě nic nebylo, jdu v úterý znovu a uvidíme kolik mám v děloze kulíšků. Ale podle všeho jsem těhotná ![]()