Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aeonka Neměla, ale já celkově moc nešpiním, nekrvácím, práh bolesti mám posunutý..ze mě si neber příklad ![]()
@Aeonka ty jo to by mohlo být fakt uhnízdění, no testovat kdy bych měla nevím ale možná zkusím zítra nebo pozítří to by už mohl být pregnyl fuč
Ty jo holky, já jsem z toho už celá jalova
. Ultrous mám brát 1-1-1, včera jsem měla jen dva, jelikož jsem totálně zapomněla, tak jestli to není i z toho. Kdo ví! Kéž by to bylo uhnízdění ![]()
@Aeonka Ahoj, já mam totéž. Taky špinim od 6 DPO. Dneska jsem 13 DPO a špinění pokračuje ale břicho už nebolí, jen sem tam občas, což jsem při prvním IUI neměla. Tak jsem zvědavá co z toho bude, ale radši si moc naděje nedávam, abych to pak neobrečela.
Ahoj holky, já jdu na 1. IUI teď v sobotu. Pregnyl teda nevim, jak dám, nesnáším injekce:-D Asi bude muset přítel. Jednou už jsem byla těhotná přirozeně, ale v 8.tt zamlklo. Teď už se snažíme přes rok a nic. Ovulaci vůbec netuším, kdy mám, protože mám hrozně rozházený cyklus. Brala jsem 3 měsíce Clostilbegyt a Orgametril, ty mi cyklus srovnaly, ale // se nekonaly. Takže teď mi nabíli IUI. Upřímně tomu moc velkou naději nedávám, když čtu, kolik pokusů hodně holek dává. Do IVF se mi vůbec nechce…
@Martina1409 Ahoj Marti, mě píchal injekci taky chlap. Myslela jsem že to dam sama, ale co jsem rozbalila krabičku, tak jsem šupajdila za ním
Víš co, spousta holek - spousta pokusů, ale i spousta holek - první pokus. Tak s chutí do toho ať je to hotovo. ![]()
@Martina1409 ahoj, vítej!
Pregnyl zvládneš, injekce tam vklouzne sama a jen to trochu štípne. Mě to bolí víc od sestry, než když si to šetrne píchnu sama
muj manžel chtěl zvracet jen když ty jehly viděl, tak jsem si všechny injekce píchala sama..
Ahoj holky na prvni IUI mám jiz nejspis v stredu. V útery teda jeste ultrazvuk..snáď to klapne dnes jsem byla na uz a je jeste brzy folikuly Jen 12mm…žiji v zahraničí a doktor u mne zjistil prilis hustý cervikalni hlen jinak pritel ma vyše v poradku. U mne ovulace probiha takze napoprve úplne bez hormonu v prirozenem cyklu..mám strach a stres jestli mame vubec sanci.. ![]()
@slunce.v.duši díky za povzbuzení. @Kyslíková no obávám se, že jak vybalím jehlu, švihnu sebou:-D Tak řeknu přítelovi, ať mi to píchne, až budu ještě v komatu:-D @Baterinka šance určitě je, neklesej na mysli! ![]()
@slunce.v.duši já jsem dnes 12dpo, a příznaky žádné. Měříš BT? Já čekám, že půjde teplota zítra nebo v pátek dolů, teda nepůjde ![]()
@Martina1409 já bych si taky sama nepíchla vlastně ani nenamíchala jehly mi nahání fakt hrůzu takže mi to pichali kamarádi zdravotníci a pokud by bylo nejhůř tak obvoďák nebo pohotovost ![]()
Ahoj, tak mám za sebou první kontrolu. Tak jsem tedy 4+4tt, což jsem si myslela – vzala mi krev, ale výsledky budou stejně až po Velikonocích. No a na UTZ nebylo ještě nic vidět (jak nečekané), pokud bych krvácela mám jet okamžitě do nemocnice a chce mě vidět hned v úterý ráno po Velikonocích ráno. Asi z toho má sama vítr, kolik jich tam bude, když jsme to takhle riskly. Bojí se jestli nějakej kulíšek nezůstal třeba ve vejcovodu. Ale ty mě diky bohu nebolí, tak snad tam nezustali. Takže další nervy přes Velikonoce. Bezva!
![]()
@Lucyfer BT neměřim, vstávam pokaždé jinak, takže bych v tom měla asi bordel. Prostě počkam co se bude dít. Držim palce ať teplota neklesá ![]()