IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4133
13.4.14 20:40

@lusinda3011 ahojky tak to je dobře, že máš všechny výsledky za sebou :) já stále čekám ještě 11 dnů a budu vědět na čem jsem.ach jo už mě to čekání nebaví…
a kdy chceš zkusit další IUI? :) no já do IVF jít nechci mám 2 chlapečky a kdyby nám vyšlo miminko jedině s pomocí IVF tak do toho nejdu. kdybych neměla ani jedno tak bych možná do IVF šla, ale mám už 2 dítka tak na to kašlu :) no a uvidíme možná se nám podaří i bez IUI a IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.4.14 13:12
@Jasmine77 píše:
Ahoj holky, tak ja jsem 12ty den po IUI a nevydrzela jsem a testla dnes rano…
Myslite, ze by mohla byt sance?
Ale nemam naprosto zadny priznaky, nevolnost, boleni bricha, jak obcas popisuji jine holky.
Dekuju ;)

Takhle vypadal i můj první test a po třech dnech už byla čárka krásně silná, je to tam neboj! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.4.14 13:27
@Lucyfer píše:
@Kikýska moooc gratuluji a ve kterém jsi tt? :kytka: Já jsem teprve 5dpo a nebrala jsem vůbec clostilbegyt a nic. Ty jsi stimulovala? Co je metformin? Přeji pohodové těhu :)

Ahojky, ted už podle utz jsem v 5 tt, už máme fotečku s tečkou a za 14 dní na srdíčko :) Ten Metformin mi dali v CARU hned na začátku a pak jsem přidala Clostík. Jsou to údajně léky na cukrovku, ale hodně ho prý ted začínají dávat právě na léčení neplodnosti. Nám to zřejmě pomohlo, budu ho brát prý až do 12 tt + Utroš. Tak moc držím palce, at to vyjde!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.4.14 13:33
@snowhite31 píše:
@Kikýska gratuluji,že se vám to povedlo napoprvé. :potlesk: Měla jsi nějaké těhu příznaky před testováním? Já jsem po 3× IUI a asi to opět nevyšlo. Dneska jsem se testovala jsem sice 13den, ale už by tam snad něco málo mohlo být vidět kdyby to vyšlo. Ani žádné příznaky nemám. :,( Zkusím ještě testovat zítra či v sobotu a pak vysadím Ultrogestan, aby dorazila ms. Zkusím ještě čtvrtý pokus tento měsíc a pak hned 2.IVF, do kterého se moc nehrnu i když je tam větší šance.
@sladkare držím palečky na zítřejší testování, aby jsi tam objevila //. Já se dneska testovala a nic, ale zkusím to ještě zítra nebo v sobotu. Možná to bylo moc brzo. :,(
Ahojky, moc děkuji, měla jsem po IUI klasický předmenstruační obtíže, občas bolení břicha, bolení prsou, trochu hlava.. nic hrozného, spíš jsem čekala že to dostanu a po 14 ti dnech jsem šla testovat a byly tam dvě // Přeju moc moc štěstí, vyjít to musí, jen to čekání je šílený, já vím :( :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 15:25
@milena13 píše:
@lusinda3011 ahojky tak to je dobře, že máš všechny výsledky za sebou :) já stále čekám ještě 11 dnů a budu vědět na čem jsem.ach jo už mě to čekání nebaví…
a kdy chceš zkusit další IUI? :) no já do IVF jít nechci mám 2 chlapečky a kdyby nám vyšlo miminko jedině s pomocí IVF tak do toho nejdu. kdybych neměla ani jedno tak bych možná do IVF šla, ale mám už 2 dítka tak na to kašlu :) no a uvidíme možná se nám podaří i bez IUI a IVF :)

Ahoj no mi právě deme na druhé IUI v květnu snad pokud bude vše ok :) tá kto tě i chápu že chceš přirozeně radši když už máte dva chlapečky asi bych táky tak uvažovala :) no mi se zatím snažíme o první ták snad se někdy zadaří taky :zed: taky mě to čekaní nebaví jeto vše tak zdlouhávé kolem toho všeho :zed: no ták snad nám to oběma výjde držím ti palečky at se ti zadaříííí :hug: už aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
14.4.14 15:35

@lusinda3011 ahojky no do května ti to uteče jako voda toho se neboj :) anebo se podaří doma přirozeně do té doby než budeš muset jít na IUI moc ti to přeji :) já uvidím jestli se povede doma anebo ne, ale možná pokud budu dostávat něco na sraženlivost krve tak možná to půjde přirozeně. kdo ví a moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.4.14 15:40

@Kyslíková Ahoj devcata :) dneska jsem rano bezela do CARu na odber krve na potvrzeni Hcg. Na vysledky si mam volat vecer nebo rano. Uvidime, co tam bude. Dneska rano mi Clearblue test zase vysel + (1-2), na mamatestu mam tu druhou carku porad slabsi, ne a ne se mrcha poradne vybarit. Vcera rano jsem pekne spinila a byla z toho tak vypleskla 8o, ze jsem prolezla internet, zda je to normalni. V CARu me ubezpecili, ze se to stava a at to hlidam, kdybych zacala krvat, at okamzite volam. Dneska nastesti cisto, ani me bricho neboli… ;) tak snad je to OK.
Krkam jako cune! Vcera jsem si dala kavu a vydala takovy zvuk, az i nas kocour nadskocil :lol: Muj pritel koruti hlavou, co vsechno nas jeste ceka? No, pry se zacinam menit zajimavym smerem ;)
na UZ mam dorazit za 3 tydny, driv tam pry nic videt nebude a hlavne…na 7dmzym tydnu uz byva videt :srdce:, tak to budu nedockave vyhlizet kveten, at uz mi vsechno dr. ukaze.
vsechny zdravim a drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
14.4.14 16:35

@Kikýska moc děkuji, a pak pošli jak bude :srdce: fotku. @lusinda3011 my se také snažíme o první, jak dlouho se snažíte? My máme zasebou 1. IUI a jsem rozhodnutá, kdyby to nevyšlo jít hned do druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
14.4.14 19:19

@Jasmine77 Já květen taky nedočkavě vyhlížim! Jdu na krev ve čtvrtek :pankac: Dneska jsem to vydržela a netestovala..i když možná ještě jeden papírek počůrám :lol: Jsem hrozná!!!

Volala jsi večer? Už víš jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.4.14 19:41

@Kyslíková Ahoj kocko, tak testy prokazaly ranne tehu :oops:, hodnota 238 hcg ve 4tydnu, podle chytre encyklopedie je hodnota mezi 5- 460ti hcg na 4te tydnu. To spineni uz ustalo :roll:
Do kvetna to nevydrzim…
Holky, to neni mozny ze se nam povedlo IUI hned napoprvy. Ja, starej skeptik, jsem si rikala ze to je ztrata casu a ze bysme meli zkusit hned nejakou jinou metodu, nejlepe IVF.
Jsem z toho porad jeste v soku!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
14.4.14 20:01

@Jasmine77 Jsem zvědavá kolik budu mít já ve čt - to budu 21. den po IUI..

Nám se povedla třetí..to je jako třetí pokus zdravého páru, což je úžasný..i zdravým to trvá přirozeně klidne i půl roku, tak ted aby se to udrželo hlavně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
14.4.14 20:03

@Kyslíková jasny, ze se podari jak vam, tak Jasmine. :-) Jen klid, pohodu a usmev na tvari. Myslet jenom pozitivne. :-) Drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.4.14 09:02

Ahojky, já jsem dnes 4dny po IUI. To čekání je hrozné:-(. Trošku mě tlačí podbřišek, ale to asi může být z toho ultrouše, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.4.14 11:29

@Aeonka ahoj já jsem 7DPO a čekání je opravdu šílené vůbec to neutíká, podbřišek mě taky tlačí asi z utrogestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 13:10

Ahoj holky, dneska jsem 11 den po druhé IUI. Od 7 dne špinim, někdy jen neznatelně, někdy trochu na intimku. Občas zabolí břicho jako před MS. Dneska sem byla pro výsledky cytologie na gyndě a říkala jsem to MUDr. Ona na tohle ale evidentně nehraje, takže mě zchladila s tím, že ať si nedělam moc plané naděje. Že špinění může být cokoliv. Testovat bych měla v pátek, ale necham to po Velikonocích. Když test bude negativní, čeká mě odstranění špatné tkáně z čípku a pak 6 týdnů pauza se snažením. Přitom jsem byla domluvená v CARU, že se mam hned zastavit pro injekce na stimulaci před IVF. A zase se to odsune na bůhví kdy. Jsem z toho nějaká otrávěná…

Nějak tajně doufam, že by třeba mohl po svátcích naskočit pozitivní test a tím by se všechno usnadnilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí