Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Baterinka no mi to říkala terapeutka a já jím právě mlečného strašně moc a jogurtty 2× za den a to nesmím
Tak jsem vysadila mléčné a max sýr jednou za čas a jogurt, nebo tvaroh 1× za týden
Ano mám zasebou 1. IUI a jsem 13dpo, tak uvidíme a když tak jdeme hned do druhého. Ty jdeš na 1.?
@Lucyfer no tak to se nedivím, že když se snažíte o první miminko tak, že budeš chtít jít do IVF.jako taky bych šla, ale fakt přes 30 táců se mi dávat nechce.je to docela dost přehnané. tvl přes 100tis. a potom se to podařilo doma, to by mě asi omylo…
a taky by mě zajímalo co to mám za vzácnost jako nechápu to jak teď nemůžu být neplodná když mám 2 děti. nějak to nemůžu fakt pochopit
![]()
@milena13 Ahoj holka, to me teda mrzi, co tu pises
drzela jsem ti pesti a myslela na Tebe.
A dal Ti doktor nejakou zpravu? Abys to mela napsane? me to take prijde divne, aby nekdo nemohl otehotnet kvuli spatne krvi? Co tam jako muzes mit tak zajimaveho ![]()
Nechces zkusit zajit do jineho CARu?? Jestli mas moznost?
@Jasmine77 Ahoj, jak jsi na tom? Mně začínají nevolnosti
Celou noc jsem běhala na zachod - zvracení a šílený průjmy, říkám si, že to začíná teda brzo..
Už jsi byla u dr?
@Jasmine77 ahojky no právě mi to neříkal doktor s caru, ale můj nový gynekolog a vyšlo mi to s krve, že mám nějaké 2 složky naruby jak nemají být a kvůli toho nemůžu otěhotnět asi mi bral krev na genetiku
jsi moc hodná, že jsi mi držela palce a taky jsi na mě myslela, ale včera se mi převrátil svět. vím mám 2 chlapečky které strašně moc miluji, ale ta touha po miminku zda po prvním anebo pátým je úplně stejná
zprávu mi nedal bohužel, ale nasadil mi na 6-9 měsíců clostík 1-0-1 a budu 10-13DC chodit na utz, ale říkal, že vidí jedině možnost, že otěhotním přes umělko ![]()
do jiného caru bych šla, ale nevím zda nemám spíš počkat. chci začít chodit do Olomouce do caru, ale nevím zda to je dobrý nápad anebo ne. nevím zda zkusit těch 6-9 měsíců stimulaci a po těch 9 měsících když se nepovede zavolat do toho Olomouce.jsem s toho docela zoufalá fakt ![]()
a co jinak ty co u tebe nového? ![]()
@milena13
@Kyslíková
Nazdar devcata, me je zatim fajn, jen jednou jsem byla na krvi - v pondeli, mela jsem teprve hodne nizkou hodnotu 238, ale byla jsem teprve 4+1. V nedeli jsem malinko spinila, ale pak to preslo behem dne. Zatim zadne priznaky, jen o cislo vetsi prsa
coz ocenujem hlavne muj muz.
Ale dneska rane se mi strasne mota hlava, nastesti jsem doma, tak se to da zvladnout. Malatnost a unava. Nejradsi bych si dala silny kafe, ale nechci ted zbutecne brat kofein.
Dneska bych mela byt 4+5 podle chytre aplikace v mobilu.
Pristi tyden si musim zajit pro dalsi Utros do CARu, mam posledni krabicku a prekecam je na UZ a dalsi krev. Ja porad potrebuju dukazy a doma jen curam denne na papirky. KOnecne se ty 2// ukazaly jasnejsi, jeste ve stredu byly slabe, coz mi teda hnulo s nervama.
Obe se opatrujte holky!
@Jasmine77 no tak to je krásné u tebe moc ti to přeji ♥ hlavně na sebe dávej pozor ![]()
@Jasmine77 ještě jednou moc gratuluji, promiň, nějak mi to uniklo, zadařilo se vám hned po 1. IUI?
@milena13 právě, vím ja to myslíš, dvě dětičky máš a když nejsou penízky… 2 dětí musí být také záhul na peněženku a vše. I my nevíme, kde bychom na to vzali, platíme úvěr, jak jsme kupovali byt a ještě pěkně dlouho.
@Lucyfer Dekuju! nam se povedlo prvni IUI, neuveritelny. Ty uz jsi testovala nebo jeste vydrzis na 14D?
Drzim palce ![]()
@Lucyfer Áno, po velikonocich me čeka prvni IUI.. Tak ja to s téma mlecnyma výrobkama taký skusim
držím palce at to vyjde hneď napoprve jako u @jasmine - moc Ti gratuluji!!!
![]()
@Baterinka Drzim palce na povelikonocni IUI! Muj muz me doma utesoval, ze kdyz se nepovede to prvni IUI, tak druhy vychazi po velikonocich
a to pry budu mit urcite pekny vajicko
proto se to povede. Tak i Tobe preju at mas pekne vajicko!
@Jasmine77 no já jdu na IUI zítra a tak mě tak ráno pobavilo, jak se v TV bavili o Velikonocích, o těch vajcách a jaře, že je symbol plodnosti:-D Jsem si tak říkala, že to mám pěkně načasované, že budu nakonec taky snášet vajca:-D
@Lucyfer ano záhul na peněženku 2 dětičky dají, ale dá se to krásně zvládnout, ale abych dala těch 30 litrů za umělko když za to by jsme mohly mít dost krásnou dovolenou tak se mi do toho fakt nechce.
tobě moc přeji aby ti vyšlo IUI a na IVF by jsi nemusela jít. je to fakt pálka. úvěr naštěstí platit nemusíme to by se potom nedalo všechno zvládat. jsme v podnájmu, ale zase jak si na druhou stranu vezmu, že to co dáváme za podnájem by jsme dali za úvěr tak někdy přemýšlím nad tím, že by jsme mohli jít taky do úvěru a koupit si baráček.
@Martina1409 Panecku, v sobotu na IUI
Drzim palce
Zase fajn, ze muzes byt po iui doma a uklidnit si nervy.
Pak napis jak probehla koleda ![]()
@Jasmine77 jo jo, jsem ráda, že je to sobota. Budu mít klídek. A ještě prodloužený víkend, to je idylka:-D
Holky, omezovaly jste se nějak před IUI a po něm? Já jsem zvyklá chodit 3× týdně do fitka a právě teď řeším, jestli po tom Pregnylu a všech těch prášcích mám jít dneska trénovat. Asi je to debilní uvažování, ale trochu mě to hlodá. Jestli není lepší jen relaxovat…