IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
11.4.14 12:36

Ahoj holky moc gratuluju všem co mají // a držím pěsti a těm co to nevyšlo jsem s vámi, mám ještě naději po 3. IUI ale jsem nervózní, protože mi dochází trpělivost a pak už IVF a snad se brzy zadaří nebo to už je na bednu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
11.4.14 12:57

@lusinda3011 ahojky moc děkuji… dám ti jednu radu pokud nemáš žádné výsledky atd s hematologie tak nechoď do té doby na IUI. já udělala tu chybu a bohužel výsledky s krve nemám atd… a tento cyklus jsem měla nejsilnějšího ducha za poslední 3 cykly a taky na více testech.1 cyklus s IUI jsem měla na 8 testech duchy kteří sílili, ale bohužel s 2 dny zpoždění došla mrcha… 2 cyklus s IUI jsem měla na 6 testech duchy a taky sílili, ale bohužel po 4 dnech zpoždění taky mrcha došla. tento cyklus s IUI jsem měla na 2 testech duchy a to na citlivosti 20 a byli tam taky duši a stejně mi došla ms… a to jen a jen kvůli té krve… na 3 IUI jsem nechtěla jít, ale doktor to chtěl ještě zkusit. tento cyklus a na IUI nejdu budeme se doma snažit sami a po všech výsledcích mi řekl doktor, že mě pošle někde do jiného caru na další pokusy IUI pokud teda nám to nevyjde přirozeně. no tak uvidíme. ale fakt být tebou jestli nemáš všechny výsledky s krve tak na další IUI jdi až po výsledcích. vím kecat ti do toho nemám, ale píšu mou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.4.14 15:32

Tak holky mam sve prvni IUI za sebou. Ted jen cekat, cekat, cekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
11.4.14 15:33

@Aeonka moc držím palečky aby jsi za 14 dnů či za 12 dnů našla // čárečky ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.4.14 15:37

@milena13 Dekuji, snad se povede. Ale to cekani bude dlouhe :-(. Take ti drzim palecky, at se srovna krev a dockas se vytoouzenych // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
11.4.14 15:40

@Aeonka neboj to čekání znám a je to to nejhorší co může být :( a neboj uteče ti to jako voda a najdeš vytoužené // čárky ♥ moc ti držím palečky ♥ a moc děkuji ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.4.14 15:50

@milena13 Me se krevni obraz vcetne hormonu srovnw po chlorelle a mladem jecmenu ;-). Doporucuji! Je to dobre na kde co, zazivani, plet, vlasy a atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
11.4.14 15:57

@Aeonka no tak to je dobře :) tak si počkám na výsledky a kdyžtak potom vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.4.14 16:33

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Byla sem v utery na druhem IUI a cekam, tentokrat to chci vydrzet az do mensesu. Snad to dam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.4.14 19:39

@snowhite31 no ja mam pruchozi jen jeden vejcovod, takze u nas to jde ob mesic, takze na dalsi pokus si. budeme muset nejspis pockat, pochybuji, ze by ovulka prisla opet na dobre strane :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
11.4.14 19:47

@sladkare tak to muzete nejak podporit ne? Nebo nechces leky..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.4.14 23:04

Holky, měly jste nějaké nežádoucí účinky po ultrošovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.4.14 09:16

@Kyslíková no já bych i šla do toho clostíku, ale neboť ovuluju sama, jsem teď po laparce, tak si myslím, že doktor mi hormony davat nebude, necha to tak do dalsiho cyklu vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
12.4.14 09:48

@Aeonka Při polykání jsem měla těžkej žaludek, lepší je zavádět - to necítím vůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.4.14 10:26

@Kyslíková
tak jsem si taky udelala clearblue test, jedinej co mi dneska zbyl…
Dr. mi nakazoval testovat nejdrive v nedeli :) ale ja jsem neposlusna holka nevydrzela jsem.
Ty budes asi o 2-3 dny tehu dopredu nez ja :mavam:
No, nebudu se radovat predcasne…uvidime, co ukaze ultrazvuk a krevni testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí