Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková Právě, že nezkoušeli, chtěli jsme si dat abstinenci, aby tam bylo spermoušů co možná nejvíce. Snad bude vajíčko odolné a vydrží
i když nevím. Jak jsi to měla ty?
@Kyslíková Jinak tvůj testík vypadá moc krásně, držím moc palečky ![]()
@Aeonka Já jsem ted měla ovulaci až den po IUI, ale měla jsem tentokrát asi 4 zralý folikuly na prasknutí, tak jsme museli omezit i snažení po. Před jsme se nesnažili nikdy, taky jsme si je šetřili.
@Kyslíková Já jsem bez předchozí stimulace, takže jen jeden folík. Ve středu na UZ byl 20mm, praská mi většinou okolo tech 22mm, coz bylo nejspíš včera. A teď se jen modlím, aby bylo vajíčko schopné.
A měli jste nějaké zdravotní problémy?
@Aeonka nedostala jsi pregnyl? jak to máš tak zvláštně časované? prý vydrží vajíčko schopné plodnění 24hodin
Ahoj holky, tak ja jsem 12ty den po IUI a nevydrzela jsem a testla dnes rano…
Myslite, ze by mohla byt sance?
Ale nemam naprosto zadny priznaky, nevolnost, boleni bricha, jak obcas popisuji jine holky.
Dekuju ![]()
@Gilmorka Dostala jsem pregnyl, píchala jsem si ho ve středu večer..
@Jasmine77 Ahoj, já našla pozitivní test dneska a koukala jsem na to jak na zjevení. Příznaky jsem si začala vsugerovávat až teď, co jsem to zjistila
Takže klid..
@Aeonka To by ještě mohlo vyjít
Jestli jdeš na IUI dnes, tak bych to vůbec neřešila! Jinak já mám PCO, anovulace. Stimulovala jsem injekcema.
@Kyslíková JJ, dneska jdu. Za chvíli vyrážím
. Díky za podporu, snad to vyjde ![]()
@Aeonka Nebudou ti dělat ještě UZ? Měla bys pak jistotu jestli ovulace už proběhla nebo ještě ne…
@Kyslíková To nevím, o tom jsme se ve středu nebavili. Jsem v tom nováček
. Ale UZ by byl fajn ![]()
@Kyslíková Ahoj kocko, a kolikaty den jsi po IUI? Ja jen 12, takze pokud se mi to jeste v nedeli (v pondeli rano) potvrdi, tak zavolam do CARu a obejdnam se na UZ ![]()
A ty mas 2 plne jasne carky //? ![]()
Ach jo kočky závidím vám ty krásné testíky
já jsem sice po všech IUI měla duchy na testu, ale stejně mi dorazila ms
tak teď se budeme doma snažit přirozeně a po čase nás pošle doktor někde jinde do caru na další IUI máme ještě 3 pokusy tak uvidíme
@milena13 Ahoj Mili, no to jsou zpravy…takze slabe carky (duchy) na testu muzou byt klidne falesne pozitivni…hmmm. Ted jsem nekde cetla, ze muze jit o tzv. zamlkle tehotenstvi? Ze vlastne odmenstruujes to oplozene vajicko, protoze se neuchytilo ![]()
Budu drzet palce, at vam to vyjde prirozene ![]()