Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 mne v Gestu taky udelaji IUI a lezim na koze asi 5 min. Bez kloboucku a jdu.
@Kikýska moc gratuluji, to je krása slyšet, že se IUI povedlo a hned první
Přeji ať je vše ok a krásné těhulkování. My se také snažíme více než rok a 1.IUI máme zasebou. Byla si ve kterém CAR prosímtě a měla jsi v cyklu dvě nebo jedno IUI?
Mám za sebou taky jedno IUI alé bohužel nevyšlo chystáme se na druhé snad to konečne výjde snažíme se o mimi strašne dloho a nedaří se nám, IUI mi dělali v Olomouci a platili sme 1500kč
@lusinda3011 drzim palce at vse vyjde! ja jsem po prvnim, ms nikde, 3 den zpozdeni, tak jsem vysadila utrogestan a cekam kdy se dostavi.
ExPražačka - tákto ti přejí at máš tý dvě // já po prvním to dostala 17-18 den začala špinit a pak už to bylo
tákže plánujeme druhé iui a když se nezadaří tak umělé jedině, alé asi t o výšlo me u prvního nedali žádne hormony nic
@milena13 ahojky,tak jak se ti dari, jak to dopladlo s tim spinenim, je vsechno OK?
@JankaSo ahojky dobré to není mám ms a tak silnou, že musím si co hodinu dávat 2 vložky a nějaké kusy se mě padají
ani min cyklus jsem to takto neměla jak se stalo to co stalo teď ![]()
@milena13 ahoj, to je mi hrozně líto..asi bys to měla nějak uspíšit s tím trombocentrem, je vidět, že máš s krví opravdu nějaký problém. ![]()
@milena13 tak to me strasne mrzi, myslela sem, ze spolu se mnou si prolomila smulu, tak budu drzet pesti at se to co nejdrive vsechno spravi a dockas se ![]()
@Kyslíková sluníčko a jak ty?
no tak ty výsledky budou do měsíce do toho 24.4
a to je hrozně dlouho
bojím bojím
@JankaSo děkuji a ty jak se máš? doufám, že je všechno v pořádku ♥
@milena13 mam se oproti tobe uzasne
,az je mi to trapne, kdyz vidim kolik trapeni mas
.Zitra jdu na car na odber krve, zatim je u me vsechno jak ma byt a miminko doufam roste ku zdravi.Neni mi ani sptane od zaludku, takze si to maximalne uzivam.Ani u prniho syna mi nebylo zle tak doufam, ze to tak bude i ted. Porad beru utrous, ale uz mi dochazi, tak doufam, ze mi jeste nejaky napisou, mam s nim vetsi jistotu. Zlati, mela by sis nekam s tim zajit, nejak se mi to nelibi tyhle tve potize, to prece nemuze byt jen tak samo sebou ![]()
@milena13 Ja jsem dneska 9DPO, chci testovat až příští týden. Pořád mám takový citlivý prsa, občas mě píchne v podbřišku. Ale vcelku to není nic nového, co bych nezažila při předchozích IUI.
@JankaSo sluníčko to jsem moc moc ráda, že je u tebe vše v pořádku ♥ já mám 2 syny a u nich mi taky nikdy nebylo špatně.. no ráda bych jsem si někde zašla, ale vůbec nevím kde
a to se ti nedivím, že máš s utrošem větší jistotu
a neboj se podle mě ti ho předepíšou znova aspoň do toho 3 měsíce
no já už měla 3× za sebou biochemické těhu až je mi s toho špatně
![]()
@Kyslíková aha tak to je škoda jsem si myslela, že to co teď máš jsi u předchozích IUI neměla… moc moc ti držím palečky aby jsi na tt našla // čárečky ♥ moc ti to přeji. a já abych pravdu řekla ikdyž tak hodně krvácím tak je mi špatně a taky mám citlivé prsa a to jsem nikdy neměla… je mi i na vybulení ![]()