IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4133
31.3.14 08:03

Ahoj holky dneska jsem 11 DPO a 11 dnů po IUI… od večera mě bolí strašně v pod bříšku… takže asi mrcha fakt v pátek dojde… všem holčinám co jsou teď taky po IUI tak přeji aby našly // čárky… já je asi nenajdu, ale nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.3.14 16:53

Měříte si některá z vás holky bazální teplotu? Asi všechny ty uměle dodané hormoy graf zkreslí, ale minulý cyklus tam byla ukázková ovulace, ale tento cyklus mám teplotu pořád dole, tak u mě asi ovulka vůbec neproběhla, tudíž byly ty dvě IUI zbytečné si myslím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
31.3.14 17:03

@Danďuška Já si teď neměřím, právě kvůli Utrogestanu, ten ji zvyšuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
31.3.14 17:04

@milena13 Třeba je to dobré znamená a právě nepřijde :-) Držim palečky. Já budu testovat ještě ve středu (16DC)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.3.14 17:06

Ahojky holky tak jsme prisli z CARU zklamany jsem 14 DC a nemam zadny folik, ale krasnou velkou cystu. asi jsme to prez vikend propasli… presne jsem jim to rikala, ze 14 DC uz je u me pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.3.14 17:18

@1Anička1 minule mě totiž vyskočila teplota po první IUI, ovulka byla po pregnylu do druhého dne podle ultrazvuku a až potom jsem začala brát utrouš, ale teď po zvýšení teploty ani známka a na ultrazvuku v pátek ovulka ještě neproběhla. Dneska budu brát už druhý den utrogestan. Moc nadějí, že by to teď mohlo vyjít není si myslím, ale nepřestávám stále doufat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.3.14 17:20

@klarka91 a nesnažili jste se doma přes víkend? Třeba by to mohlo vyjít, jestli folíkula praskla o víkendu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
31.3.14 17:23

@Danďuška ahoj jj oba dva dny jsme to zkusili, ze od nedele mel mit pust :-D ale i tak proste jsou vycurany podle me jak jde o IUI oni by radeji IVF ktere se plati :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.3.14 18:18

@klarka91 přesně tak, člověk si není jistý, jestli chcou pomoct nebo vytahat jen co nejvíce peněz… :cert: Tobě aspoň zůstaly pokusy na IUI, ale já jsem si tímhle si myslím zbytečně 2 vyplýtvala… A s tím půstem to taky u nás není tak úplně, jak by to mělo být, ale snažíme se to dodržovat, co nejvíc to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
31.3.14 19:29

@1Anička1 no snad ano :) uvidíme :) těším se na středeční test u tebe :) já budu testit až v pátek, pokud ve čtvrtek nedojde ms :) to budu 15DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
31.3.14 20:34

Ahoj holky, sice jsem se s vámi přivítala, ale pak jsem tady nebyla :-( stěhování v práci atd., dnes mám za sebou veškeré odběry, testy v CAR a o víkendu jdeme na 1. IUI, ale nejprve nám budou dělat postkoitální test, máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
1.4.14 11:49

Ahoj holky,
tak my mame za sebou nas prvni IUI, vcera. Ode dneska beru Utrogestan. Rano jsem trochu spinila 8o,
Jaky byly vase pocity po prvnim IUI? Jsem vyklepana jak ratlik :roll:
Diky za info. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
1.4.14 12:33

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s postkoitálním testem? Chce nám ho udělat před IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
1.4.14 15:11

Ahoj dámy,

jsem 13 den po prvním IUI a pobolívá podbřišek, tak čekám zda se mrcha objeví :-)
Nedělám si z toho těžkou hlavu, bud to vyjde ted nebo jindy:-) Sice už jsem za zenitem (36), ale rozhodně ne pesimista.

Mojí kamarádce vyšlo hned první IUI, tak si říkám, že bY mohlo aj mně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
1.4.14 15:12

@Jasmine77 Ahoj. Já jsem byla před prvním IUI taky vyklepaná, uplně na nervy, než jsem teda zjistila, že to vůbec nic není. Hodně vyšokovaná jsem taky byla z toho píchnout si sama tu injekci Ovetrillu! Fuj :-)
Jinak ted uz jsem v klidu a kdybych na to musela znovu, tak uz vim co ocekavat a jsem v klidku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí