Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky dneska jsem 11 DPO a 11 dnů po IUI… od večera mě bolí strašně v pod bříšku… takže asi mrcha fakt v pátek dojde… všem holčinám co jsou teď taky po IUI tak přeji aby našly // čárky… já je asi nenajdu, ale nevadí ![]()
Měříte si některá z vás holky bazální teplotu? Asi všechny ty uměle dodané hormoy graf zkreslí, ale minulý cyklus tam byla ukázková ovulace, ale tento cyklus mám teplotu pořád dole, tak u mě asi ovulka vůbec neproběhla, tudíž byly ty dvě IUI zbytečné si myslím… ![]()
@Danďuška Já si teď neměřím, právě kvůli Utrogestanu, ten ji zvyšuje ![]()
@milena13 Třeba je to dobré znamená a právě nepřijde
Držim palečky. Já budu testovat ještě ve středu (16DC)…
Ahojky holky tak jsme prisli z CARU zklamany jsem 14 DC a nemam zadny folik, ale krasnou velkou cystu. asi jsme to prez vikend propasli… presne jsem jim to rikala, ze 14 DC uz je u me pozde
@1Anička1 minule mě totiž vyskočila teplota po první IUI, ovulka byla po pregnylu do druhého dne podle ultrazvuku a až potom jsem začala brát utrouš, ale teď po zvýšení teploty ani známka a na ultrazvuku v pátek ovulka ještě neproběhla. Dneska budu brát už druhý den utrogestan. Moc nadějí, že by to teď mohlo vyjít není si myslím, ale nepřestávám stále doufat… ![]()
@klarka91 a nesnažili jste se doma přes víkend? Třeba by to mohlo vyjít, jestli folíkula praskla o víkendu… ![]()
@Danďuška ahoj jj oba dva dny jsme to zkusili, ze od nedele mel mit pust
ale i tak proste jsou vycurany podle me jak jde o IUI oni by radeji IVF ktere se plati ![]()
@klarka91 přesně tak, člověk si není jistý, jestli chcou pomoct nebo vytahat jen co nejvíce peněz…
Tobě aspoň zůstaly pokusy na IUI, ale já jsem si tímhle si myslím zbytečně 2 vyplýtvala… A s tím půstem to taky u nás není tak úplně, jak by to mělo být, ale snažíme se to dodržovat, co nejvíc to jde ![]()
@1Anička1 no snad ano
uvidíme
těším se na středeční test u tebe
já budu testit až v pátek, pokud ve čtvrtek nedojde ms
to budu 15DPO
Ahoj holky, sice jsem se s vámi přivítala, ale pak jsem tady nebyla
stěhování v práci atd., dnes mám za sebou veškeré odběry, testy v CAR a o víkendu jdeme na 1. IUI, ale nejprve nám budou dělat postkoitální test, máte s tím některá zkušenosti?
Ahoj holky,
tak my mame za sebou nas prvni IUI, vcera. Ode dneska beru Utrogestan. Rano jsem trochu spinila
,
Jaky byly vase pocity po prvnim IUI? Jsem vyklepana jak ratlik ![]()
Diky za info. ![]()
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s postkoitálním testem? Chce nám ho udělat před IUI.
Ahoj dámy,
jsem 13 den po prvním IUI a pobolívá podbřišek, tak čekám zda se mrcha objeví ![]()
Nedělám si z toho těžkou hlavu, bud to vyjde ted nebo jindy:-) Sice už jsem za zenitem (36), ale rozhodně ne pesimista.
Mojí kamarádce vyšlo hned první IUI, tak si říkám, že bY mohlo aj mně ![]()
@Jasmine77 Ahoj. Já jsem byla před prvním IUI taky vyklepaná, uplně na nervy, než jsem teda zjistila, že to vůbec nic není. Hodně vyšokovaná jsem taky byla z toho píchnout si sama tu injekci Ovetrillu! Fuj ![]()
Jinak ted uz jsem v klidu a kdybych na to musela znovu, tak uz vim co ocekavat a jsem v klidku ![]()