Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JankaSo děkuji snad ano, ale už tomu nevěřím… si myslím, že by tam už mohl být náznak ne? ale asi ne… je ještě asi fakt brzo
Tak holky já 10DPO sněhobílý test… Zkusím ještě v neděli. Říkala jsem si, že už by tam ale mohlo být něco vidět. Navíc nemám žádné příznaky ![]()
@1Anička1 já si myslím, že je to ještě brzo na neděli ti moc držím palečky aby jsi našla // anebo aspoň ducha ![]()
@1Anička1 počkej na 12DPO to už by tam mohlo něco být já taky většinou testuju brzo a občas se někomu stane že tam něco má ale já nikdy nic ![]()
@Gilmorka Mě už taky přijde, že nikdy // neuvidím… Ty ještě nemáš mimčo?
@1Anička1 moc ti držím palečky ♥ věř, že bude dobře a konečně nám všem snažilkám to vyjde však už je jaro
tak musí
Ahoj holky, tak dobrá zpráva dnes 10DPO je na testiku duch 2./,
je krásně viditelný, ale ne jeste moc silný. Snad to dobře dopadne a neodejde s MS. Budu držet všem palečky
aby i vy jste brzy objevili toho svého vysněného ducha na testíku ![]()
@JankaSo tak držím palečky, až druhá čárka sílila. Já jsem včera byla na 3IUI.Tak snad se už tentokrát také dočkám té vysněné //. ![]()
@JankaSo Ahoj, moc gratuluju k //!
To se ti zadařilo hned po prvním IUI? ![]()
@snowhite31 já jsem byla včera na 2. IUI, tak to čekání, jestli se povedlo bude zase nekonečné ![]()
@Danďuška tak jsme na tom stejně a obě budeme čekat a testovat ve stejný den.Snad nám to už vyjde.
@snowhite31 @Danďuška ja byla ve ct na 3. IUI. Budem testovat spolu ![]()