Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková já nevím, to je na tobě, ale já doktory neposlechla z meho caru a vzala si ho podle jiné doktorky už dnes 2. den po IUI
@JankaSo ja to taky tak udelam. Pri prvni IUI jsem z toho uz mela divnej pocit. Treti si zkazit nenecham..
@Kyslíková nic tím nezkazíš, fakt, tak to řekli i mě, takže je to teď na tobě a vlastním uvážení. Já se do toho pustila, nijak tomu neuškodím a můžu tomu jen pomoct. pokud se to má chytnout tak se to chytne, pokud ne nepomuze ani svecena voda, tak to beru takto z nadhledem ale muzu mit klidne svedomi, ze sem nic nezanedbala
![]()
Ahojky holky chtěla bych jsem se na něco zeptat. Bolelo vás někdy IUI? dneska jsem byla na 3 IUI a ani jednou mě to nebolelo až dnes. nevím zda by to doktor 2× nemohl udělat nějak špatně a po 3 dobře vůbec se v tom nevyznám. nikdy jsem necítila katétr v sobě a dneska ano. bolelo vás někdy IUI anebo ne? děkuji
@milena13 mě bolelo včera hrozně a nevím zda je to dobře nebo ne. Měla sem si to prý užít, ale spíš sem si to vytrpěla ![]()
Holky ahoj, dnes jsem dělala test a sněhobílo.
Od rána jsem neskutečně zklamaná. Ani už jsem nebrala Utrogestan a čekám, kdy MS dorazí.
Tenhle měsíc jsem tomu tolik věřila.
@prue22 tak to je mi líto kočičko
tak si tomu teď veřila, ale nevěš hlavu, nic není straceno ![]()
Holky díky
víte, co mi ale vrtá hlavou - od minulého pátku jsem osypaná (prsa, břicho, záda - nesvědí to), mám celkem pěknou pleť, nemám chuť k jídlu, břicho ani záda mě vůbec nebolí…
Za jak dlouho po vysazení Utrogestanu jste to dostaly?
@Styna Clostybegyt teďka beru a nemám žádné negativní příznaky. Jsem v pohodě. Každý ale reaguje jinak. Já ho beru 2× denně ráno a večer.
@JankaSo udělala jsi dobře, že jsi zavolala do jiného caru a paní tě utvrdila v tom, že máš začít brát Ultrogestan hned. Mě to připadalo pozdě začít brát až 5.den když testovat se máš za 14dni od IUI. Nestačím se divit jak kliniky se snaží na nás vydělat těm co to nejde přirozeně. Čím více pokusů tím je to pro ně lepší. Být tebou tak po tomto incidentu bych uvažovala o změně caru, protože nejsi jediná a poslední komu se to asi stalo z reakce sestřičky.
@prue22 moc mě to mrzí. Já vždy obrečím negativní výsledek a také jsem si u 2. IUI myslela, že už bude úspěšný a nic. Tak čekám na 3.IUI. Po vysazení mi MS dorazila asi do 2-3dnů.
@milena13 Ahoj, mě IUI nebolí, ale pokud nejsi dost otevřená, tak to může být i nepříjemné. Mně se to stalo, když mi dělali průchodnost vejcovodů, tam se taky prochází čípkem, ale to bylo zrovna z toho zákroku nejmíň bolestivé..
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď