IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
25.3.14 16:23

@snowhite31 @Kyslíková Tak držím pěsti :-) Ale máte kliku, mě vždy vyrostou max. 2 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
25.3.14 16:26

@milena13 @JankaSo Tak co holky, jak se cítíte :-)? Myslíte, že to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 16:32

@1Anička1 jé tak nevím zda to u mě vyšlo, ale jsem dneska 5DPO mám hustý bílý výtok,3 dny v kuse mě bolí hlava a dneska jsem se málem vybulila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.3.14 17:06

@1Anička1 tak já jsem na to podobně jako Milena, hustý bílý výtok, ale ten je prý po Utrouši, jinak mě nic není, cítím se skvěle a trochu večer citlivější bradavky.Jsem 6DPO tak v neděli zkusím první testík. U mě se učebnicové příznaky neprojevují, i u prvního syna sem vybočovala z řady, ale cítím se podobně jako u prvního těhotenství tak doufám, že to vyjde.Dnes mě pobolívají záda a kyčle, tak se uvidí :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 17:12

@JankaSo jé tak to je super tak moc ti držím palce aby jsi našla na testíku // čárky :) no já právě jsem tento cyklus ani nebrala utroš tak nevím s čeho to já můžu mít :D :D no a taky jsem u kluků neměla žádné příznaky :D :D tak uvidíme co se s toho vyklube :) já budu dělat testík až 5.4 :) snad to vydržím to budu 14DPO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.3.14 17:14

@milena13 já zo práve do 3.4 kyd mám mít MS nevydržím, tak to budu zkoušet už dřív :D nemám na to nervi tak dlouho odolávat. tě obdivuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 17:16

@JankaSo no já bych to taky nevydržela tak dlouho čekat, ale bohužel min cyklus jsem si dělala taky od 10DPO testy a vždy duch na testu a měla jsem i 4 dny zpoždění a stejně to odešlo s ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 17:16

@JankaSo tak proto právě chci počkat do 5.4 to bych měla dostat ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.3.14 17:20

@milena13 tak to jo, ja prave to zkusim 10DPO a pokud nic tak pak v den MS a kdyz taky nic tak jeste dva tri dny vydrzim a vysadim utrous asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 17:27

@JankaSo no já utroš nemám tak uvidím jak to dopadne a moc ti držím palečky aby jsi našla ty // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
25.3.14 17:54

@milena13 @JankaSo Tak uvidíme :-) Ten výtok je jasný, ten mám taky. Ale jinak u mě nic moc těhotenství nenaznačuje, cítím se normálně, jen mě trochu pobolívají bedra. Já taky určitě nevydržím do 14DPO a budu testovat asi ve čtvrtek - 10DPO (i když vím, že je to ještě brzy :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 17:58

@1Anička1 no tak to je fakt divné s tím výtokem :D :D by mě zajímalo co s toho bude :D :D jé takže za 2 dny budeš testovat? tak ti moc přeji aby jsi našla ducha aspoň, protože fakt 10DPO je hodně brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
25.3.14 18:10

@milena13 Když nebereš Utrouš, tak to je asi divný, třeba to je příznak, že to vyšlo :-) Já vím, že je brzo, ale to čekání je hrozný, víš sama :-) Prosím tě, koukám, že máš podezření na trombozu, jak ti na to přišli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
25.3.14 18:13

@1Anička1 nene utroš jsem měla jen min cyklus jinak ne-e… pří prvním IUI jsem neměla ani výtoky tak uvidíme, ale myslím, že na těhu příznaky to je ještě brzo když jsem 5 DPO :D no máš pravdu čekání je hrozný, ale já si to tento měsíc tak moc nepřipouštím tak mi to utíká docela rychle :)

přišli mi na tu trombozu tak, že jak jsem byla min cyklus na IUI tak jsem měla dost velkou modřinu a právě mi ani nemyzela. měla jsem ji 3 týdny… no a doktor mi řekl, že pokud nevyjde 2 IUI tak, že mi vezme krev ohledně hematologii… a tam mám špatný trombinový čas, ale to nevím co to je.1.4 jdu na hematolku tak budu vědět víc, jsem sama zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.3.14 08:06

@1Anička1 ale 2 jsou taky dobré. Je tam větší šance. Děkuji. Snad už se to tentokrát povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí