Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snowhite31 @Kyslíková Tak držím pěsti
Ale máte kliku, mě vždy vyrostou max. 2 ![]()
@1Anička1 jé tak nevím zda to u mě vyšlo, ale jsem dneska 5DPO mám hustý bílý výtok,3 dny v kuse mě bolí hlava a dneska jsem se málem vybulila ![]()
@1Anička1 tak já jsem na to podobně jako Milena, hustý bílý výtok, ale ten je prý po Utrouši, jinak mě nic není, cítím se skvěle a trochu večer citlivější bradavky.Jsem 6DPO tak v neděli zkusím první testík. U mě se učebnicové příznaky neprojevují, i u prvního syna sem vybočovala z řady, ale cítím se podobně jako u prvního těhotenství tak doufám, že to vyjde.Dnes mě pobolívají záda a kyčle, tak se uvidí
![]()
@JankaSo jé tak to je super tak moc ti držím palce aby jsi našla na testíku // čárky
no já právě jsem tento cyklus ani nebrala utroš tak nevím s čeho to já můžu mít
no a taky jsem u kluků neměla žádné příznaky
tak uvidíme co se s toho vyklube
já budu dělat testík až 5.4
snad to vydržím to budu 14DPO ![]()
@milena13 já zo práve do 3.4 kyd mám mít MS nevydržím, tak to budu zkoušet už dřív
nemám na to nervi tak dlouho odolávat. tě obdivuju ![]()
@JankaSo no já bych to taky nevydržela tak dlouho čekat, ale bohužel min cyklus jsem si dělala taky od 10DPO testy a vždy duch na testu a měla jsem i 4 dny zpoždění a stejně to odešlo s ms ![]()
@JankaSo tak proto právě chci počkat do 5.4 to bych měla dostat ms ![]()
@milena13 tak to jo, ja prave to zkusim 10DPO a pokud nic tak pak v den MS a kdyz taky nic tak jeste dva tri dny vydrzim a vysadim utrous asi
@JankaSo no já utroš nemám tak uvidím jak to dopadne a moc ti držím palečky aby jsi našla ty // ![]()
@milena13 @JankaSo Tak uvidíme
Ten výtok je jasný, ten mám taky. Ale jinak u mě nic moc těhotenství nenaznačuje, cítím se normálně, jen mě trochu pobolívají bedra. Já taky určitě nevydržím do 14DPO a budu testovat asi ve čtvrtek - 10DPO (i když vím, že je to ještě brzy
)
@1Anička1 no tak to je fakt divné s tím výtokem
by mě zajímalo co s toho bude
jé takže za 2 dny budeš testovat? tak ti moc přeji aby jsi našla ducha aspoň, protože fakt 10DPO je hodně brzo ![]()
@milena13 Když nebereš Utrouš, tak to je asi divný, třeba to je příznak, že to vyšlo
Já vím, že je brzo, ale to čekání je hrozný, víš sama
Prosím tě, koukám, že máš podezření na trombozu, jak ti na to přišli?
@1Anička1 nene utroš jsem měla jen min cyklus jinak ne-e… pří prvním IUI jsem neměla ani výtoky tak uvidíme, ale myslím, že na těhu příznaky to je ještě brzo když jsem 5 DPO
no máš pravdu čekání je hrozný, ale já si to tento měsíc tak moc nepřipouštím tak mi to utíká docela rychle ![]()
přišli mi na tu trombozu tak, že jak jsem byla min cyklus na IUI tak jsem měla dost velkou modřinu a právě mi ani nemyzela. měla jsem ji 3 týdny… no a doktor mi řekl, že pokud nevyjde 2 IUI tak, že mi vezme krev ohledně hematologii… a tam mám špatný trombinový čas, ale to nevím co to je.1.4 jdu na hematolku tak budu vědět víc, jsem sama zvědavá
@1Anička1 ale 2 jsou taky dobré. Je tam větší šance. Děkuji. Snad už se to tentokrát povede.