Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky zítra se dozvím zda jsem či nejsem těhotná anebo v pátek…musím na gynekologii dneska mě od mamky bývalý napadl a bouchl mě i do břicha. byla jsem na policii do teď a taky v nemocnici.tak jsem zvědavá na zítřek snad se nic nestalo
@milena13 Jee
To mě mrzí. To je hajzl… No snad se nic nestalo, pokud jsi těhotná. Bude ti brát krev?
@1Anička1 je to hajzl na entou a nevím co mi zítra budou dělat na gynekologii… právě mě tam poslali s traumatologie a dneska jsem to právě nestihla abych zašla na gynekologii, ale mám s toho docela strach.
a nevím zda nějak pozná jestli jsem těhule anebo ne když jsem dneska teprve 6DPO
@milena13 Na to určitě z ultrazvuku ještě nepřijdou. Snad ti vezmou tu krev, abys věděla… A na gyndu tě poslali právě kvůli tomu možnému těhotenství?
@1Anička1 ano právě na gynekologii mě poslali kvůli toho, že mě praštil do břicha a byla jsem před 6 dny na IUI… tak aby se náhodou nic nestalo… poslali mě tam s traumatologie
@milena13 Ach jo, to je hrůza. Tak držim pěsti, aby bylo vše v pořádku a bylas těhu
Já budu zítra ráno asi už zkoušet testovat, budu 10DPO.
@1Anička1 moc děkuji jé tak to ti krásně utíká
moc ti držím palečky aby jsi našla zítra ducha
a já si eventuálně myslím, že by u mě něco šlo poznat ohledně čípku a potom ohledně sliznice ne? ikdyž budu zítra 7DPO?
@milena13 Vůbec nevím, nikdy jsem tohle ještě neřešila. Děti ještě nemám. Ale určitě dej zítra vědět, jsem zvědavá
A já taky napíšu, i když ještě nemusí být nic vidět.
@1Anička1 aha já už mám 2 kluky, ale vždy jsem šla k dr po týdnu vynechání ms
neboj zítra ti dám vědět pokud budu něco vědět
a neboj nic tam být nemusí, ale i může moc ti držím palečky
![]()
Tak 8DPO chjooo to neutíká, ale zase už jen 2 dny a v neděli testuju, už to nevydrží
![]()
@JankaSo přeji hodně štěstí já jsem dneska 7DPO a jdu na gynekologii tak jsem zvědavá zda tam něco uvidí
Tak holky teď jsem došla s gynekologie a nic tam neviděl… ale věděla jsem, že 7DPO a 7 dnů po IUI je brzo, ale nechápu proč chtěl doktor s traumatologie abych šla na gynekologii
takže nic tam není vidět tak si fakt test dělat nebudu… až po vynechání ms…