IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
21.3.14 19:16

@Gilmorka no já z toho taky nebyla zrovna udělaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bricho mě přestalo bolet až dneska, tak až mi zase někdo řekne ať si to užiju tak ho pošlu do patřičných míst :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
21.3.14 19:20

@JankaSo baby si tam berou časopisy tak třeba by sis to mohla užít takhle.. já jsem se poprvé modlila ale jen chvíli a podruhé jsem kecala s tou holkou a to bylo zváštní ale zajímavé, každopádně jsi mě nahlodala a 3. IUI zavádím teda hned druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.3.14 19:29

@Gilmorka co zavadis druhy den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
21.3.14 19:36

@JankaSo no zavedu si ten utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.3.14 19:55

@Gilmorka jo to udelej, jen si tim pomuzes a jim to nerikej :P pak az se ti to povede se oni budou placat po ramenach a tleskat jak jsou dobri a uspesni :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.3.14 08:14

Tak 4DPO to se to vleče :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
23.3.14 10:45

@JankaSo jj, přesně tak. Já 6DPO.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
23.3.14 11:12

Já jsem 3DPO a je to strašné :( a jsem po 3 IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.3.14 14:01

IUI a viróza

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Před týdnem mě přepadla nějaká viróza a ještě teď nejsem úplně fit a zítra mám jít na IUI. Myslíte že je to dobrý nápad nebo to mám raději odložit a pokusit se až v dalším cyklu? Nemáte některá s tímhle zkušenost? Děkuji za všechny rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
25.3.14 09:30

Ahoj holky :kytka: Dneska jsem byla na kontrolním UTZ před IUI – jsem přestimulovaná.. Mám tam 8 folikulů a je dost reálné, že dozrají 4! 8o :-O Doktorka říkala, že to risknem :lol: Tak dneska ještě jeden merional, ve středu si lupnu pregnyl a ve čtvrtek pán buh s námi a jde se na IUI. Pak budeme mít zakázáno se snažit i doma sami :lol: :lol: :lol: Říkala, že to reálně vidí na dvojčata, jestli by nevadila i když u prvorodiček to neradi vidí. Ale nadruhou stranu, že se jí stalo už 2×!!!, že po IUI se narodila trojčata! 8o 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
25.3.14 09:30

@Danďuška Určitě jdi na IUI, já sama mám ted chřipku na IUI jdu ve čt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.3.14 09:52

@Kyslíková tak to je teda mazec, moc přeju aby to vyšlo a měli jste dvojnásobné nebo trojnásobné štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
25.3.14 09:56

@Kyslíková trojnásobné ti teda nepřeju ale dvojnásobné klidně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.3.14 11:54

@Kyslíková Tak já jsem dneska byla na UZ a po Clostíku mám 3folikuly. Jeden velký asi 24mm a ten asi praskne dříve a tak se prý zaměříme na ty 2. Je tam velká šance mít dvojčata možná i trojčata ( to už by bylo na mě trošku moc). Sice si neumím představit mít dvojčata jako prvorodička, ale musela bych se s tím poprat. Aspoň už bych už nemusela nikdy podstupovat IUI a IVF. Ve středu si mám také píchnout Pregnyl a IUI bude v pátek. Tak pak budeme čekat spolu. Ať nám to tentokrát dopadne dobře. Mě dr. řekl, že pokud bych měla 4 folikuly, tak bych se do insiminace nepouštěl. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 13:45

Ahoj holky, tak 1.4. jdu na utz a cca koncem týden snad na druhé iui. Po utrouši jsem měla 5dní zpoždění, ale po vysazení jsem dostala MS do tří dnů. Jen byla slabá a krátká 3,5 dne i se špiněním. Teď mě trošku začal pobolívat podbřišek a svědí bradavky…nevim z čeho, ale je to děsný - drbu se jak čuně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí