Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka no já z toho taky nebyla zrovna udělaná
bricho mě přestalo bolet až dneska, tak až mi zase někdo řekne ať si to užiju tak ho pošlu do patřičných míst ![]()
@JankaSo baby si tam berou časopisy tak třeba by sis to mohla užít takhle.. já jsem se poprvé modlila ale jen chvíli a podruhé jsem kecala s tou holkou a to bylo zváštní ale zajímavé, každopádně jsi mě nahlodala a 3. IUI zavádím teda hned druhý den
@Gilmorka jo to udelej, jen si tim pomuzes a jim to nerikej
pak az se ti to povede se oni budou placat po ramenach a tleskat jak jsou dobri a uspesni
![]()
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Před týdnem mě přepadla nějaká viróza a ještě teď nejsem úplně fit a zítra mám jít na IUI. Myslíte že je to dobrý nápad nebo to mám raději odložit a pokusit se až v dalším cyklu? Nemáte některá s tímhle zkušenost? Děkuji za všechny rady ![]()
Ahoj holky
Dneska jsem byla na kontrolním UTZ před IUI – jsem přestimulovaná.. Mám tam 8 folikulů a je dost reálné, že dozrají 4!
Doktorka říkala, že to risknem
Tak dneska ještě jeden merional, ve středu si lupnu pregnyl a ve čtvrtek pán buh s námi a jde se na IUI. Pak budeme mít zakázáno se snažit i doma sami
Říkala, že to reálně vidí na dvojčata, jestli by nevadila i když u prvorodiček to neradi vidí. Ale nadruhou stranu, že se jí stalo už 2×!!!, že po IUI se narodila trojčata!
![]()
@Danďuška Určitě jdi na IUI, já sama mám ted chřipku na IUI jdu ve čt ![]()
@Kyslíková tak to je teda mazec, moc přeju aby to vyšlo a měli jste dvojnásobné nebo trojnásobné štěstí ![]()
@Kyslíková trojnásobné ti teda nepřeju ale dvojnásobné klidně ![]()
@Kyslíková Tak já jsem dneska byla na UZ a po Clostíku mám 3folikuly. Jeden velký asi 24mm a ten asi praskne dříve a tak se prý zaměříme na ty 2. Je tam velká šance mít dvojčata možná i trojčata ( to už by bylo na mě trošku moc). Sice si neumím představit mít dvojčata jako prvorodička, ale musela bych se s tím poprat. Aspoň už bych už nemusela nikdy podstupovat IUI a IVF. Ve středu si mám také píchnout Pregnyl a IUI bude v pátek. Tak pak budeme čekat spolu. Ať nám to tentokrát dopadne dobře. Mě dr. řekl, že pokud bych měla 4 folikuly, tak bych se do insiminace nepouštěl. Hodně štěstí.
Ahoj holky, tak 1.4. jdu na utz a cca koncem týden snad na druhé iui. Po utrouši jsem měla 5dní zpoždění, ale po vysazení jsem dostala MS do tří dnů. Jen byla slabá a krátká 3,5 dne i se špiněním. Teď mě trošku začal pobolívat podbřišek a svědí bradavky…nevim z čeho, ale je to děsný - drbu se jak čuně ![]()