IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3019
19.3.14 15:21

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Už mi došla trpělivost a jdeme za 14dnů do CAR a chtěli bychom pokud to půjde co nejdříve duben/květen vyzkoušet 1. IUI. Clostilbegyt jsem brala u svého dr. tři měsíce a nezadařilo se, tak je čas se posunout a jsem moc ráda, že se to dá zpříjemnit i povídáním s někým tady, co mají stejný problém. Upřímně asi jsme si všechny myslely, že to nebudeme potřebovat a do půlroku budeme těhule a já si říkala, že nejpozději v létě 2014 rodím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
19.3.14 15:27

@Lucyfer :mavam: klidně se přidej :pankac: já jdu v dubnu už na třetí IUI, první se zadařilo, ale dopadlo ZT a ted druhé už ne :nevim: tak dávám naděje do toho třetího :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
19.3.14 15:38

@Lucyfer Vítej! Já myslela, že porodím už loni v září :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.3.14 16:44

Ahojky holky moje, tak jsem dneska po prvním IUI :mrgreen:. Jen sem se chtěla zeptat za jak dlouho po IUI ste začali užívat utrogestan? mě bylo řečeno, začít brát až v pondělíale co tu tak pročítám vaše zkušenosti, tak se mi to zdá pozdě :roll:. Co když si ho vemu dřív? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.14 17:06

@JankaSo nevěděla jsem že to někde dělají jinak.. taky ho nasazuju pár dní po IUI.. jestli to správně chápu tak je to správně.. je to na udržení takže až by se vajíčko zavrtávalo a to stejně není hned jak za těch pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.3.14 17:20

@Gilmorka tak asi na tom bude neco pravdy, asi zkusim vydrzet az do toho pondeli, tobe rekli za jak dlouho vzit prvni kouli po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
19.3.14 17:37

Ahoj holky, tak smutná zpráva - krev negativní :,( tak jsem to obrečela a zkusím sebrat síly na třetí pokus. Je super mít takhle někoho, s kým to sdílet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.3.14 17:38

@JankaSo určitě stejně jako tobě asi ten 5 den? nevím to přesně ale je to vždy pár dnů po IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
19.3.14 17:41

@JankaSo já začínám vždy hned druhý den na 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.3.14 17:47

@misha alex jeee to je mi lito :hug: ja to asi taky obrecim pokud to nevyjde, ale nevzdavej to, urcite se ti podari zase sebrat sily a zkusit to do tretice vseho dobreho i zleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.3.14 17:49

@Gilmorka no ja pockam, co jeste holky tady poradi a kdyztak udelame kompromis :mrgreen: myslim, ze se tim asi neda nic zkazit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
19.3.14 17:50

Já ho začla brát 5 dní po IUI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
19.3.14 19:01

Ahojky, mě řekli, že hned druhý den mám nasadit Utrogestan. A MS mi vždy dorazí i přes něj. Já to mám dostat zítra. Jsem děsně zvědavá. Vůbec nic mi není.
A i mě moc pomáhá si tady s váma psát. Ten čas úplně jinak utíká. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.3.14 19:57

@JankaSo tak přeji moc štěstí. Co jsem tady četla na emiminu, tak některým holkám se to povedlo na poprvé. Já jdu příští týden na 3.IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.3.14 20:06

@JankaSo Ultrogestan by jsi měla brát hned následující den po IUI aspoň tak jsem to vždy měla napsané ve zprávě od doktorky.
@misha alex tak to mě moc mrzí. Neboj určitě se nám brzy zadaří. Já jsem to taky obrečela, když nám to taky nevyšlo. Příští týden jdeme na 3IUI, tak snad se to už povede. Do třetice všeho dobrého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí