Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milena13 tak dneska jsem byla na krvi a je to potvrzeno, jsem opravdu těhotná
hned po prvnim IUI se mi to zda az nemozne. Docent mi rekl, ze jsou vysledky tak hezke, ze nemusim ani na kontrolni odber krve za tri dny a pristi tyden jen na ultrazvuk aby se ujistili, ze je vse jak ma a uz si budu chodit jen ke svemu obvodnimu gynekologovi
Mam hroznou radost, ze to tak dopadlo
Holky moje zlaté, tímto bych vám všem chtěla strasně moc poděkovat za cenné rady, zkušenosti a podporu, které se mi tady s vama dostalo
Jste úžasné osobnosti a skvělé ženské. Neklesejte na mysli, pokud se právě teď nedaří a věřte, že i na vás se štěstí usměje. Je mi tu s vámi krásně
![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? I my se s partnerem pokoušíme o mimi, cesta je dlouhá a trnitá…v únoru jsem byla na laparce a zjistili mi PCO a neprůchozí jeden vejcovod, sílu jsem už ztratila jen co přišel Dr. a řekl jaké jsou šance
partner mi dodal sílu a vyrazili jsme do CARU udělali podrobné vyšetření, hormonální profil atd…znáte to no dneska jsem 12 den po iui a doufám, že s dobrým koncem…moc bychom si přáli //
za dva dny zkusíme testnout a snad bude pozitivni výsledek
Vám všem co se zadařilo, veliké gratulace, není nic krásnějšího, než zjistit, že pod srdíčkem nosíte to nejcennější ![]()
@JankaSo veliká gratulace, tak ať všechno i nadále pokračuje takhle pěkně ![]()
@JankaSo
pěkné že krajanko
zítra jdu na třetí IUI a nasadím utrouš hned další den tak uvidíme.. holky jak moc se po IUI šetříte? chodíte cvičit? začala jsem cvičit shred od jillian a nechci to přerušovat co myslíte?
@Gilmorka Já dělám vše jako normálně, ne že bych se nějak zvlášť šetřila. Co je to za cvičení?
@JankaSo Tobě moc gratuluju a přeju, ať je vše i nadále v pořádku ![]()
@sladkare Ahoj, držím palce a fandím aby to dobře dopadlo. Já jsem dneska 10DPO po své třetí IUI a stimulacích s injekcema..já už spíš ani nedoufám, že by nám to takhle vyšlo.
@1Anička1 nic moc a co ty? na gyndu jdu až v pátek, ale to k novému doktorovi
@Kyslíková my ženské jsme silné a věřím, že se zadaří
my jsme se rozhodli, že pokud to nevyjde tento měsíc, tak tomu dáme ještě jeden a v červenci IVF, tajně doufám, že až tak daleko nebudeme muset zajít ![]()