IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
7.4.14 13:48

@milena13 tak dneska jsem byla na krvi a je to potvrzeno, jsem opravdu těhotná :mrgreen: hned po prvnim IUI se mi to zda az nemozne. Docent mi rekl, ze jsou vysledky tak hezke, ze nemusim ani na kontrolni odber krve za tri dny a pristi tyden jen na ultrazvuk aby se ujistili, ze je vse jak ma a uz si budu chodit jen ke svemu obvodnimu gynekologovi :mrgreen: Mam hroznou radost, ze to tak dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.14 13:53

Holky moje zlaté, tímto bych vám všem chtěla strasně moc poděkovat za cenné rady, zkušenosti a podporu, které se mi tady s vama dostalo :hug: Jste úžasné osobnosti a skvělé ženské. Neklesejte na mysli, pokud se právě teď nedaří a věřte, že i na vás se štěstí usměje. Je mi tu s vámi krásně :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
7.4.14 14:50

@JankaSo jé tak to je super, moc moc gratuluji ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
7.4.14 14:50

@JankaSo skvělé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.14 17:45

@Gilmorka diky a jak to vypada s tebou krajanko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.14 17:45

@milena13 dekuju a ty pohni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: at muzu gratulovaz i ja tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.4.14 18:54

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? I my se s partnerem pokoušíme o mimi, cesta je dlouhá a trnitá…v únoru jsem byla na laparce a zjistili mi PCO a neprůchozí jeden vejcovod, sílu jsem už ztratila jen co přišel Dr. a řekl jaké jsou šance :,( partner mi dodal sílu a vyrazili jsme do CARU udělali podrobné vyšetření, hormonální profil atd…znáte to no dneska jsem 12 den po iui a doufám, že s dobrým koncem…moc bychom si přáli // :) za dva dny zkusíme testnout a snad bude pozitivni výsledek ;) Vám všem co se zadařilo, veliké gratulace, není nic krásnějšího, než zjistit, že pod srdíčkem nosíte to nejcennější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
7.4.14 18:55

@JankaSo veliká gratulace, tak ať všechno i nadále pokračuje takhle pěkně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
7.4.14 19:41

@JankaSo :) pěkné že krajanko ;) zítra jdu na třetí IUI a nasadím utrouš hned další den tak uvidíme.. holky jak moc se po IUI šetříte? chodíte cvičit? začala jsem cvičit shred od jillian a nechci to přerušovat co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
7.4.14 19:59

@Gilmorka Já dělám vše jako normálně, ne že bych se nějak zvlášť šetřila. Co je to za cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
7.4.14 20:00

@JankaSo Tobě moc gratuluju a přeju, ať je vše i nadále v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
7.4.14 20:00

@milena13 Jak se ti daří? Byla jsi na gyndě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
7.4.14 21:09

@sladkare Ahoj, držím palce a fandím aby to dobře dopadlo. Já jsem dneska 10DPO po své třetí IUI a stimulacích s injekcema..já už spíš ani nedoufám, že by nám to takhle vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
7.4.14 21:14

@1Anička1 nic moc a co ty? na gyndu jdu až v pátek, ale to k novému doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.4.14 21:31

@Kyslíková my ženské jsme silné a věřím, že se zadaří ;) my jsme se rozhodli, že pokud to nevyjde tento měsíc, tak tomu dáme ještě jeden a v červenci IVF, tajně doufám, že až tak daleko nebudeme muset zajít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí