Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jasmine77 ahojky no spíše se u mě pokaždé jednalo o biologické těhotenství no o zamlklé těhotenství i nový gynekolog mi to potvrdil. a moc děkuji ♥ tobě držím palečky aby jsi za 2 dny našla už dálnice na testíku ♥
@Jasmine77 Já měla doma akorát clear blue digitální test. Ukazuje mi + a 2-3 týdny. Jsem 15dní po IUI. 14 dní po ovulaci.
@Kyslikova GRATULUJU!!Ten Clear test mam doma taky…tak si ho asi udelam v nedeli. Ted jsem testovala na Mamatestu. A kdypak se objednas na UZ? ![]()
Vtipny bylo, ze jsem sla do lekarny a nakoupila mamatest a cleartest - to uz se lekarnice usmivala…a pak jeste rikam…dejte mi jeste jedno baleni ovulacnich testu. A to uz se smala nahlas a rika: ted by bylo vtipny, kdybyste si udelala tehu test a byl pozitivni a co byste pak delala s tema ovulacnima? ![]()
@Kyslíková moc gratulu a drzim palec aby se vse darilo jak ma
![]()
@milena13 To je stejne zvlastni, vid? Co ta priroda s nama hraje? Ja teda naprosto na prvni IUI neverila, jsem od prirody skepticka, 10%je pro me statisticky malo. Muj muz je zase velky optimista a tvrdil, ze 10%je prave strasne moc.
Tak uvidime v nedeli, zda se nam to tam jeste potvrdi…nebo to odplave s MS.
@Jasmine77 V lékárnách nechápou, že se někdo snaží třeba delší dobu
já měla doma strašný zásoby a ted na potvoru jen jeden test. Btw. mám doma ještě tak 12 ovu testů ![]()
@Jasmine77 no pro mě taky 10% je hodně moc málo s Michalem se o tom bavit nedá sám tomu nevěří, že by se to povedlo a vidíš to odešlo to s ms… teď mě čekají výsledky jak s imunologie (asi) to mám za týden s krve a potom 24.4 budu mít výsledky se sraženlivosti krve s fakultky-s Poruby a asi 1.5 budu mít výsledky se sraženlivosti 1.5 a to až s Prahy tak uvidíme jak to nakonec dopadne
držím ti moc palce na neděli aby tam byly krásné // čárečky ♥ a s ms aby to neodešlo ![]()
@sladkare včera když jsem se testovala jsem byla 13den a nic.
Zkusím to ještě zítra (v sobotu),ale už ani nedoufám, že bych tam našla vytoužené . Já si myslela, že tento pokus by to už mohlo vyjít. Jak se říká do třetice všeho dobrého…
@Kyslíková:www.emimino.cz/…l/kyslikova/ gratuluji, tak tobě 3×IUI vyšlo.
@Aeonka já si také myslím, že ještě není pozdě. Ten folikul nepraskne hned, ale postupně se zmenšuje a uvolňuje se vajíčko. Hodně štěstí.
@sladkare tak to je mi líto.
Mě to asi taky nevyšlo. Zítra se uvidí. Půjdeš hned do dalšího pokusu? Bylo to vaše 1.IUI?
@milena13 Tak to pojedes peknou dalku z Ostravy do Prahy…budu na tebe myslet, at mas vysetreni vporadku. A zrovna na 1. maje ![]()
@Kyslíková Tak jestli jsi tehu
…předpokládaný termín porodu okolo 21. 12. 2014??? To bude peknej darecek pod stromecek ![]()
@Jasmine77 nene já do Prahy nepojedu
můj gynekolog mou krev posílal do Prahy
tak do Prahy vůbec nemusím
a moc děkuji jsem nervní jak nevím co. už chci mít všechny výsledky ať vím na čem jsem. :/
Milena13– ahoj ja mam stejný problém prní IUI nevýšlo, nakonec bylo zjíštěno srážlisvot krve mám jít na druhé IUI s clostíkem což alé nemužu nakonec brát protože to prej sráží ješte víc tu krev tákže sem ztoho neštástná
ták at máš výsledky v pořádku držím palečky ![]()