Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková držím ti moc palečky aby se konečně povedlo ♥ kdy budeš dělat testík?
@sladkare Já uplně stejně, teď půjdu v dubnu na 3. IUI a v červnu IVF. Stejně tak jako ty doufám, že to teď vyjde ![]()
@1Anička1 a můžu se zeptat jaký je u Vás problém? já pořád doufám, ale zároveň se držím při zemi… kdy budeš dělat testík?
@1Anička1 je to docela makačka dej si do google Jillian Michaels 30 Day Shred nebo si najdi diskuse tady na emiminu ![]()
@sladkare Nevím, u nás vše v pohodě, trochu horší SPG a u mě nízké AMH, ale myslím, že nic extra zásadního. A vy?
@Gilmorka zeptala bych se v CARu a podle toho bych se řídila. Když jsi normálně těhotná, tak to taky hned nevíš…
Holky, kdy dostanete MS po dobrání utrogestanu? Min. měsíc jsem ji dostala 3. den. Teď už je to pátý a nic. Přitom těhotná nejsem…
@1Anička1 Tak nám navrhli IUI z důvodu, že mám jen jeden průchozí vejcovod, takže hned po laparce mi uzral folik na dobré straně, tak to zkusili, tak uvidíme…
Dobré ráno děvčata
mám na Vás prosbu, jsem dnes 13 den po IUI a zkusila jsem test, samozřejmě, že se objevila /
myslíte, že je ještě šance, doktor říkal po 14 dnech, ale nevydržela jsem to, mám tomu dávat ještě naděje? jinak citlivost testu byla 12…ach jo ![]()
@sladkare Už by asi mohl být duch, ale ještě bych vydržela. Vím, že někdo má duch až třeba 15. den… Já taky vždycky nevydržím, testuju dřív a pak jsem zklamaná ![]()
@1Anička1
tak já zkusím ještě v pátek a když nic, tak počkam na MS a objednáme na druhou IUI a budu se modlit, at uzraje folík na straně kde je vše ok ![]()
@sladkare Většinou se prý vaječníky střídají v uzrávání vajíček… Mě se to tak i děje…
@1Anička1 jsem už bez sil
pokud by se to střídalo, tak je to zase možné dělat až ob měsíc
nekonečné to čekání a všechno kolem toho ![]()
@Lucyfer píše:
@Kikýska moc gratuluji, to je krása slyšet, že se IUI povedlo a hned prvníPřeji ať je vše ok a krásné těhulkování. My se také snažíme více než rok a 1.IUI máme zasebou. Byla si ve kterém CAR prosímtě a měla jsi v cyklu dvě nebo jedno IUI?
Ahojky, my jezdíme do Pronatalu v Kolíně. Měla jsem jen jedno IUI a hned to vyšlo, beru Metformin a Utrogestan. Od včera mi je už pěkně zle od žaludku, takže asi všechno funguje tak jak má
Kolikátý den jsi po IUI? Přeju hodně štěstí!!! ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Taky nás čeká první IUI, už tento pátek. Chci se zeptat, povedlo se tady některé z Vás a nebo víte o někom, komu se to povedlo?