IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4133
7.4.14 21:37

@Kyslíková držím ti moc palečky aby se konečně povedlo ♥ kdy budeš dělat testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
7.4.14 21:41

@sladkare Já uplně stejně, teď půjdu v dubnu na 3. IUI a v červnu IVF. Stejně tak jako ty doufám, že to teď vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.4.14 21:49

@1Anička1 a můžu se zeptat jaký je u Vás problém? já pořád doufám, ale zároveň se držím při zemi… kdy budeš dělat testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
8.4.14 14:23

@1Anička1 je to docela makačka dej si do google Jillian Michaels 30 Day Shred nebo si najdi diskuse tady na emiminu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
8.4.14 19:26

@sladkare Nevím, u nás vše v pohodě, trochu horší SPG a u mě nízké AMH, ale myslím, že nic extra zásadního. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
8.4.14 21:31

@Gilmorka zeptala bych se v CARu a podle toho bych se řídila. Když jsi normálně těhotná, tak to taky hned nevíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
8.4.14 21:33

Holky, kdy dostanete MS po dobrání utrogestanu? Min. měsíc jsem ji dostala 3. den. Teď už je to pátý a nic. Přitom těhotná nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.4.14 21:41

@1Anička1 Tak nám navrhli IUI z důvodu, že mám jen jeden průchozí vejcovod, takže hned po laparce mi uzral folik na dobré straně, tak to zkusili, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.4.14 10:08

Dobré ráno děvčata :) mám na Vás prosbu, jsem dnes 13 den po IUI a zkusila jsem test, samozřejmě, že se objevila / :,( myslíte, že je ještě šance, doktor říkal po 14 dnech, ale nevydržela jsem to, mám tomu dávat ještě naděje? jinak citlivost testu byla 12…ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.4.14 13:19

@sladkare Už by asi mohl být duch, ale ještě bych vydržela. Vím, že někdo má duch až třeba 15. den… Já taky vždycky nevydržím, testuju dřív a pak jsem zklamaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.4.14 13:32

@1Anička1 :( tak já zkusím ještě v pátek a když nic, tak počkam na MS a objednáme na druhou IUI a budu se modlit, at uzraje folík na straně kde je vše ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.4.14 13:40

@sladkare Většinou se prý vaječníky střídají v uzrávání vajíček… Mě se to tak i děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.4.14 13:42

@1Anička1 jsem už bez sil :( pokud by se to střídalo, tak je to zase možné dělat až ob měsíc :( nekonečné to čekání a všechno kolem toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.4.14 14:14
@Lucyfer píše:
@Kikýska moc gratuluji, to je krása slyšet, že se IUI povedlo a hned první :potlesk: Přeji ať je vše ok a krásné těhulkování. My se také snažíme více než rok a 1.IUI máme zasebou. Byla si ve kterém CAR prosímtě a měla jsi v cyklu dvě nebo jedno IUI?

Ahojky, my jezdíme do Pronatalu v Kolíně. Měla jsem jen jedno IUI a hned to vyšlo, beru Metformin a Utrogestan. Od včera mi je už pěkně zle od žaludku, takže asi všechno funguje tak jak má :) Kolikátý den jsi po IUI? Přeju hodně štěstí!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
9.4.14 16:23

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Taky nás čeká první IUI, už tento pátek. Chci se zeptat, povedlo se tady některé z Vás a nebo víte o někom, komu se to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí