IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
9.5.14 17:30

@milena13 My bysme si prali holcicku, braska i svagrova maji same kluky, tak strategicky by byla prima holka. Ale uvidime. Chlapecka budeme mit taky radi. Bude to nase prvni, tak budem hlavne stastni, at je to zdrave po tolika mesicich snazeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
9.5.14 20:29

@Jasmine77 no to ano to máš pravdu je jedno co to bude, ale hlavně aby to bylo zdravé :) a jak dlouho jste se snažili o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
14.5.14 21:12

Holky moc vás zdravím, chodila jsem také do této diskuze a nám vyšlo hned 1. IUI, také vám přeji, aby vám to brzy vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 16:23

zdravím

Ahoj holký jsem po druhém IUI dnes 7 den sem strašně nafouklá měla ste to některá? První IUI me bolelo strašně břicho jako na menzes ale tedkom mě nic nebolí sem tám jen píchne břicho, asi ztoho nic zase nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
16.5.14 13:52

@lusinda3011 já měla taky nafouklé břicho…ale nic z toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 14:31
@Martina1409
@Martina1409 píše:
@lusinda3011 já měla taky nafouklé břicho…ale nic z toho nebylo.

ahoj no vidím to taky že stoho nic asi nebude:( ták pujdeme to třetí IUI asi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
16.5.14 15:05

@Jasmine77 Ahoj, tak už mám novou fotku našeho kulíška! :dance: Roste jako z vody, už odpovídal ve středu na kontrole 8+5 a to jsem 8+5tt podle MS teprve dneska. A už měří skoro 2 cm! Doktor už viděl i malinký ručičky a nožičky, ale já jen nějaký fleky. Srdíčko jsme nejen viděli, ale konečně i slyšeli! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
16.5.14 15:06

@lusinda3011 Ahoj, měla jsi pregnyl? To jsem mívala po něm..bolavý a anfouknutý břicho :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 17:33
@Kyslíková píše:
@lusinda3011 Ahoj, měla jsi pregnyl? To jsem mívala po něm..bolavý a anfouknutý břicho :x

ahoj jo měla jsem pregnyl, dneska sem měla aj bolesti na levém vaječníku a podbříšku píchaní no nevím testovat mám až příští pátek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
16.5.14 20:16

Ahoj holky po další dobe :) @Lucyfer moc ti gratuluji :kytka: ja mela minuly cyklus anovulacni tak tentokrát jsem si vydupala hormóny dnes jsem ôsmy den folikuly jsou jeste malé. Holky stimulovala niektorá z vás Gonalem? Pretože me dal na začatku Jen 25 UI co se mi zdá teda hodne malo ted teprve zvýšil na 37,5. Mám jit na kontrolu ve stredu..pry nevi jak budú reagovat tak nejdriv začína s malou dávkou..ale stejné mám 60 kilo..uz bych se tenhle mesic rada k tomu IUI dostala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.14 12:55
@Kyslíková píše:
@lusinda3011 Ahoj, měla jsi pregnyl? To jsem mívala po něm..bolavý a anfouknutý břicho :x

Ahoj gratuluji ti krásná fotečka :potlesk: chtěla jsem se zéptát jestli jsi měla nejáké příznaky pár dni po IUI? děkují za odpoběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
17.5.14 13:23

@lusinda3011 Já po IUI, kdy to vyšlo neměla příznaky žádný..byla jsem přesvědčená, že to zas nevyšlo. Testovala jen tak..a najednou se mi ukázalo, že jsem těhotná 8o Při první IUI, jsem se zas pořád sledovala a vysledovala si úplně všechno a nevyšlo to..myslim, že je to hrozně individuální a poznat se to nedá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.14 13:37
@Kyslíková píše:
@lusinda3011 Já po IUI, kdy to vyšlo neměla příznaky žádný..byla jsem přesvědčená, že to zas nevyšlo. Testovala jen tak..a najednou se mi ukázalo, že jsem těhotná 8o Při první IUI, jsem se zas pořád sledovala a vysledovala si úplně všechno a nevyšlo to..myslim, že je to hrozně individuální a poznat se to nedá.. [/cita no asi m áš pravdu mě po teto druhé IUI táky právě nic není jen nafouknutí břicha trochu citlivé bradavky :roll: alé jinak nic jsem 8 den po IUI to čekání je nejhorší :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
18.5.14 09:16

@Baterinka moc děkuji :) a přeji ti, aby jsi se dostala tento cyklus k IUI a vyšlo ti hned napoprvé.

Jinak holky, já také nepozorovala žádné příznaky, až pak 12dpo jsme usla po cestě z práce a udělalo se mi hodně vyrážek po těle, horší jak puboš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.5.14 14:30

@Kyslíková Krasny!! Gratuluju :D Ja jdu na dalsi UZ az v patek, driv mi to nevyslo, musim na sluzebku, blee :roll: Pak dam vedet, jak pokracujeme :lol:
Jak se citis, je ti dobre? Me je fajn, nic me neboli, obcas mala nevolnost, ale nic strasnyho. Ale ta unava, holka, ja bych spala jak sipkova ruzenka klidne cely den. Zacinam mit trosku bricho a hlavne k veceru uz mi jsou kalhoty nepohodlny. Budu se muset poohlidnout po nejakem mat. obleceni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí