Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ milena13 Snazili jsme se nejdriv 3/4 roku sami, pak zasli na vysetreni…nez to vsechno obehali a sesbiralí + vsude cekaci doby, tak to byli dalsi 3 mesice. Takze dohromady rok. A jako zazrakem nam vyslo hned prvni IUI ![]()
Dr. me upozornovala, ze po 35 roku veku zeny uz je sance na otehotneni jen 5% prirozenou cestou na cyclus - dost desiva predstava.
@Jasmine77 S břichem to mám stejně
A s únavou taky. Akorát jsem ve školce chytla nějaký bacily, tak teď marně bojuju s rýmou a kašlem, na který ti v prvním trimestru dají v lékárně max. svěcenou vodu ![]()
@Kyslíková To me mrzi, ze jsi nemocna. To pocasi je ted opravdu na draka, co? Drzim palce at jsi brzo fit! Ja doma zamestnala milacka, tak cisti kocicce zachod…co kdybych chytla toxoplasmosu
Tak nez budu mit testy, tak se toho ochotne ujal ![]()
A cekas prvni mimi? ![]()
@Jasmine77 jo, první vytoužené
dneska se mi nejak „zlepšil“ čich..nemůžu vystát ani svůj oblíbený parfém a všechno mi začalo smrdět a to už jsem byla 3 týdny bez nevolností… ![]()
@Kyslíková Ja jsem citliva na pachy uz tyden. Minule jsem musela utect z tramvaje, neco me tam tak natahovalo, radsi jsen nezkoumala co to je…
Uz je ti dneska lepe? nebo ta ryma porad otravuje?
Ahoj holký dneska 12 den po IUI test negativní
ach jo
asi se nedočkám..
Ahoj, můžu se přidat? ![]()
V PO jdu na UTZ a budu 11DP po MS a snad nás bude čekat 1.IUI. Chodíme do Podolí, už kvůli mým autoimunit. nemocem ![]()
Příspěvek upraven 21.05.14 v 14:49
Ještě abych se trošku představila, že
Jsem Štěpka, skoro 33 let, už ![]()
Snažíme se skoro rok o mimi, tedy je to rok, co mi to doktoři povolili. Léčím se totiž s autoimunními nemocemi, ale tím Vás nebudu zatěžovat ![]()
Bohužel mi hned na začátku bylo sděleno, že to asi nepůjde, a když půjde, tak stejně nemáme vyhráno…
Po HP mi zjistili vysoký prolaktin, tak zobu a přítel podprůměrný spermio. Když bude v pondělí UTZ v normě, tak snad náš čeká to 1.IUI.
budu ráda, když se tu u Vás zabydlím
Hezký den!
Holky, tak snad…když tělo dá…budu zpátky ve hře ![]()
Konizace proběhla v pohodě. Výsledky histol. budou příští týden. A pokud bude všechno ok a taky na onkologii projdu kontrolou na jedničku, tak v půlce června IVF. Mam radost. V CARu mě vyděsili tím půlrokem po konizaci. Doma jsem to obrečela. A přitom primář co zákrok prováděl naopak řekl, rychle a s chutí do toho. Pro jistotu, kdyby se virus objevil znova…
Všem holčinám, co mají pokus před sebou, i těm co čekají na výsledek, držím palce ![]()
@Jasmine77 Dneska je to lepší, ale po návratu z práce na mě doma čekal na pohovce bobek. Náš pes to nikdy nedělá..ale dneska si během dne normálně doma ulevil a já jakmile to viděla (hlavně cítila)..tak jsem vedle bobku vyhodila celý oběd..a teď to musí manžel uklidit, protože já na to fakt nemám
Ale jinak je mi docela dobře. Mám už konečně kalhoty na gumu a nemusim se škrtit v džínách. I když jako zákon schválnosti, když jsem si je koupila, začalo pražit sluníčko a můžu nosit sukně ![]()
@bunnysek Ahoj, vítej!! Držím palce, aby bylo všechno v pořádku a mohli jste začít řádně inseminovat
![]()
@bunnysek Taky tě tu vítám ![]()
Jinak já jsem teď 1.DC a příští pátek zase na UTZ. Tentokrát bez stimulace, protože tento měsíc jsem měla cystu a 3 folikuly, tak ani inseminace nebyla ![]()
Držím všem pěsti, aby to tentokrát vyšlo ![]()
@Kyslíková děkuji, chytřejší budu v pondělí…
@1Anička1 taky mi nijak nestimulují, no uvidíme, tedy oni uvidí na UTZ ![]()
Holky, prosím, kolikátý den Vám provedli IUI? děkuji.
Ahoj, mohu se k vám přidat? ![]()
Ráda si popovidam s někým kdo řeší stejné problémy jako já. Kamarádky sice vyslechnou ale jejich soucitne pohledy mi nedělají dobře..
S manželem se o mimco snažíme 3,5 roku. Bohužel jsem měla poznat dříve že má gynekolozka stojí za prd. Neustále mě ujistovala že je vše v pořádku že to chce jen čas. Tak jsem se naštvala zašli jsme s manželem do Gestu. Byla jsem celá vykulena kolik vyšetření jsme museli podstoupit. Spermio je v pořádku, průchodnost také ale vajíčka nezraji
3 měsíce jsem brala clostik ale nezabiral. Endo jsem měla jen 6mm. Takže jsme včera s doktorkou zažádali o injekce merionalu a příští mesic stimulace a pak iui. Tak jsem na to zvědavá..
Holky co si merional pichate, mate nějaké vedlejší účinky? Já jsem po clostiku byla úplně vyřízena, návaly horká, noční pocení, nálada že manzilka obdivuju jak má pevné nervy
Pichate si injekce sami? Z toho mám bobky ![]()
Ahoj holky, zdravím novacky
ja pichá gonal a teda nevím podle me dost nízke dávky folik býk 13.den Jen 10 mm ![]()
Tak jsem se ptala doktora jestli si mysli ze to bude tento cyklus a on ze jooo ale nevi kdy
a pák mi rekne ze to teda ale nevi na 100 procent ze jo…no a pristi mesic odchazime na dovolenou takze zas mesic v p…eli. Taký se snažíme 3 roky a chystám se na teprve prvni IUI..pokousi se o mne rezignace ![]()