Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek Já jsem testovala vždycky za 14 dní po IUI. A dvakrát jsem měla sněhobílo a potřetí jasnou dálnici, tak si myslim, že můžeš taky testovat dřív než za 18 dní. Mně se ukázalo tohle po 14 dnech..ten první test nahoře, ty další pod jsem už dělala i odpoledne další dny a krásně to svítilo.
Držím palce!
Já mám později ovulaci a menzes bych měla mít cca už za osm dní a mívám to přesné jako hodinky tak uvidím určitě nebudu testovat dříve než za čtrnáct dní. jinak utrogestan raději zavádím sice je to opruz, ale měla jsem zánět žaludku tak at to jde radši spodem, doktorka mi řekla že se to i líp snáší. a kam chodíte do CARu? já do ISCARE ale už mi po těch skoro třech letech snažení hrabe ![]()
@lulu1986 drzim palce!!! Ja jsem taky v Iscare v Praze. A bud v klidu, myslim, ze hrabe nam vsem ![]()
@Kyslíková gratuluji tehule ![]()
@Motyna jee a jsme i temer stejne stare treba se tam potkame
dekuju moc zatim si to nepripoustim to jen kdyz se blizi menzes tak se furt sleduju jestli nahodou nemam priznaky a modlim aby se spineni nerozjelo v menzes ![]()
@Baterinka mně to vychází na 15.6., a 12teho mám narozeniny ![]()
@Kyslíková tak to asi tedy čekat nebudu ![]()
@lulu1986 já chodím do Podoli, sleduji mne tak kvůli nemocem…
@lulu1986 jojo to znam, tady me pichlo, tady me zabolelo, dnes sem nejaka unavena, fuj je mi spatne, atd atd… spousta priznaku, urcite musim byt tehule a nic. Tohle me ceka cca za 14 dni ![]()
No teda…však ja taký budú testovat doktor nedoktor
a u vsech je to prvni pokus o prvni dite? U mne teda jo po troch letech..ale snažím se zachovat si nejaký odstup prece je to Jen prvni pokus..
@bunnysek vidis muj manzel 13.ma narozky furt si rikam jak krasnej darek by to byl ![]()
@Motyna to je presnr ono a od ty doby co jsem potratila me pred kazdou ms.boli prsa to byl totiz jedinej priznak kterej jsem tenkrat pocitila ta mysl si s nama hold zahrava
@Motyna nj, nějak jsme se tu sešly ![]()
@Baterinka jj, první pokus o prvního človíčka ![]()
@lulu1986 to by tedy byl hezký dáreček, tak snad si ho nadělíme ![]()
Holky je normalni ze po IUI trochu krvacim? opravdu jen trosku..muze to byt ze zavadeni te kanyly nebo?
@Baterinka Já poprvé špinila asi 3 dny, tak žádný strach a držim pěsti. Mě to snad čeká příští týden…