IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
3.6.14 09:42

@Martina1409 :hug: jééé, máme podobné problémy a potkáváme se ve stejných diskuzích ;)
To je mi líto, že to nevyšlo :hug:… co plánujete dál? zkusíte to znovu? a kdy?
My ještě termín domluvený nemáme, čekám, až dorazí MS a potom tam zavolám, abych se domluvila na iněkci 10. - 12 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.6.14 14:28

@Muf86 no já si dávám teď voraz. V pátek máme tu svatbu, do toho jsem měla teď stresy v práci, stresy s bytem, který pronajímám a nějak jsem se necítila ještě řešit docházení na měření folikulů a řešení těhotnění. A určitě chci dát taky tělu oddych od těch všech hormonů, které s tím souvisely. Takže to teď nechávám být a až budu mít zase pocit, že bych to měla řešit, začnu s tím. Možná to bude až po létě ;) V červenci chceme jet k moři, tak ať mám klídek. Na jednu stranu jsem byla celkem ráda, že to nevyšlo, protože jak jsem zmínila, měla jsem opravdu stresy a na začátku těhotenství bych fakt chtěla být vyklidněná a v pohodě. Na jakou injekci bys šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.6.14 14:42

@Martina1409 třeba si přivezete suvenýrek od moře :mrgreen:
To já sama nevím na jakou iněkci, mudr. nám řekl, že až dostanu MS, tak ať si zavolám a domluvím se se sestrou na 10. až 12. DC, že bych přijela na iněkci „abychom tu ovilaci trochu podpořili“ a potom cca 15DC že bychom přijeli oba a udělili bychom IUI. Takže asi tak. Pan doktor vidí podle mě vše hodně jednoduše.
Jak jsi psala, že jsi byla ve streju… možná je dobře nemít moc čas se sledovat, ale je fakt, že to asi chce pohodičku. Když to výjde jak to plánujeme, tak těstě před MS po IUI jedeme s přítelem na fesťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.6.14 14:43

@Martina1409 tebe nějak dopovali hormonama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.6.14 14:53

@Muf86 počkej a oni ti jako nebudou ani měřit folikuly??? Protože na základě toho píchají injekci - dle mého názoru myslela Pregnyl. Ty víš najisto, že bys měla mít ovulaci 15.DC? Jo jo, je uričtě dobře se nesledovat, ale já byla tak s nervama v háji, že jsem si fakt říkala, že dobře, že to nevyšlo. No, první suvenýr jsme si právě kdysi přivezli z dovolené :D
K hormonům- nejdřív Pregnyl, hned mi nasadili také Estrofem a pak na udržení jsem brala Utrogestan 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.6.14 15:11

@Martina1409 ty jo, když to tak čtu, tak nám asi pan doktor dost věcí neřekl… :cert: uvidím, počkám na MS, zavolám tam a uvidím, co mi řeknou. Když jsem tam byla minule (poprvé a naposledy), tak jsem byla 13.DC a říkal, že podle ultrazvuku odhaduje OVU cca za 2 dny, tak jsem mu říkala, že i podle OVU testů mi to tak většinou vychází. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.6.14 15:12

@Martina1409 můžu se zeptat kolik jsi za to všechno platila? a upravovali vám nějak spermie, vybírali nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.6.14 15:20

@Muf86 platila jsem vlastně jen za léky a pak na IUI samotném snad 30 Kč regulační poplatek (nejsem si jistá). Za ty léky i s Pregnylem to bylo cca 250 Kč. Ano, spermie si vybrali a zředili s takovým růžovým roztokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.6.14 15:22

@Muf86 stejně by se mi to zdálo být divný, aby ti píchli Pregnyl bez toho, aniž by zkontrolovali velikost folikulů. To by byla ta injekce asi dost k prdu podle mého názoru. Ale tak uvidíš, co ti řekne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.6.14 15:28

@Martina1409 jak mi to řekl, tak ti to píšu, ale je možný, že mi to teď řekne podrobněji… uvidíme :roll: už aby byl víkend a dorazila MS, v pondělí bych tam zavolala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.6.14 15:38

@Muf86 jasně, uvidíš, co ti poví…každý lékař má svůj postup:-) By člověk neřekl, že se i na MS bude těšit, co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.6.14 15:59

@Sájoušek ja budu brát 1-0-1 dnes jsem patý den po vyvolávečce a zatím nic a ani necítím že by měla MS dorazit takže se mi to taky asi prodlouží o další týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
3.6.14 16:35

@h.lála No mě vždycky píchnou Agolutin a po tom mi ms dorazí přesně 7. den od injekce..ale protože mám málo estrogenu, tak dostanu Agolutin + Neofolin a to se musím smířit se 14 dny :/ to čekání :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.6.14 17:13

@Sájoušek já to vždycky dostanu tak 4-5 dnu po inj. a ted poprvé za celou dobu se mi stalo že nic takže jsem z toho sama překvapená co se zase děje :nevim: no ještě do čtvrtku počkám a budu muset znova :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.6.14 17:39

Ahojte holky, mohla bych se k Vám přidat? Mám za sebou první inseminaci, dnes jsem 11DPO a na testu doufám „zatím“ bílo. Jsem z toho nerves. S manželem se snažíme o miminko 1,5.Navštěvuju CAR ve Zlíně, mám PCO a na laparce mě zjistili i endometriózu, takže žádná sláva. Máme za sebou 4krát snaženíčko doma, po clostilbegytu a pregnylu, které nedopadlo a teď teda 1IUI. V pátek mám jít na krev na HCG, to mě zrovna objednali v den inseminace, tak uvidím. Vím, že napoprvé to vyjde málo komu, ale já stále doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí