IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
6.6.14 11:27

@Baterinka ja to moc nechapu ze ti. v 11 rekne vysledek kolik mas HCG? v jaky zemi zijes vubec? neni tyden po iui brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.14 11:42

@lulu1986: nene zadne Hcg…teda nerekli mi zadnou hodnotu jen rekli ze to vypada dobre, ze zlute telisko se vytvorilo a mam si pichnout zitra ten ovitrelle na podporu.. 8o
nj ziju v Nemecku :lol:
porad to moc dobre nechapu nejlepsi je ze to budu muset mit do zitra v chladici tasce v aute pac cca o pulnoci dorazim do Prahy teprve :think:
:nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.6.14 12:33

@Baterinka žluté tělísko se po ovulaci vytvoří vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.14 14:10

@Muf86 nojo Ale na co man k tomu pichat další hcg? To mi za tyden akurát zkresli výsledek ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.6.14 14:24

@lulu1986 Tak bohužel krev negativní :,( a ještě k tomu mám cystu na pravém vaječníku, já se na to…takže bohužel musím na další stimulaci na 2.IUI počkat až po mestruaci, jestli ovšem ta cysta s menstruací odejde. Pokud ne, tak nevím co bude následovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.6.14 15:08

@Bulibánka :hug: to je mi líto, ale hlavu vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.6.14 15:35

@Bulibanka mrzi me to ale urcite to jednou vyjde nebud smutna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.6.14 16:02

@Bulibánka to je mi lito, ale musis byt pozitivni na druhy pokus se urco zadari :hug: ja stale cekam a jsem zvedava na pondeli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.6.14 17:48

@lulu1986 @Baterinka @Muf86 Děkuju všem za podporu. :hug: Nevzdávám to, budu bojovat. :palec: Lulu držím ti pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
6.6.14 21:50

Tak jsem zpátky… Koukám, jak jste se rozjely a vítám nové členky :hug:
@lulu1986 sem na tebe myslela a koukám, ze je tetka zatím v nedohlednu :potlesk:
Já se cítím úplně normálně, dnes jsem 9dpo… Testiky nakoupeny, ale času je na ně jeste dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.6.14 22:11

@bunnysek tetka me napina :-D ale spis to. vidim na strejcka utrogestana :-D. Zajimavy je ze po clostilbegytu jsem to dostala naopak o hodne driv.no v pondeli pisnu hned jak udelam test!!!dekuju vsem za podporu bylo by fajn kdyby to konecne vyslo a prolomily jsme prokleti cernobylskyho rocniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.6.14 22:52

Dekuji
jeste nevim kdy budu mit termin IUI a jestli dojde vubec k tomu, doufam ze vajicka mi vyrostou. A proto nemuzu naplanovat volno tak budu pocitat z praci.
A jak jses na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.6.14 17:45

Ahojky holky tak mě MS zatim nedorazila jen trosicku spinim ale neni to krev tak nevim v pondeli pujdu na dalsi inj. jak naschval nedorazila mrcha :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.6.14 21:31

Ahojky holky tak ja jsem na 100% presvedcena ze zitra to dostanu mam. vsechny priznaky co vzdycky ach jooooo.se z toho zblazniiiiim :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.6.14 08:05

@lulu1986 Ahojky,v klidu, příznaky ještě nic neznamenají, i doktorka mi to říkala. Jak nemáš tetku potvrzenou, tak je furt naděje. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí