IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1579
3.6.14 22:22

@Smíšek78 Jenom jeden clostík? tak ten by se mnou nic neudělal :D už se nemůžu dočkat, jestli IUI zabere, tak budu nejšťastnější, páč IVF je dost náročný proces.. už jenom ty injekce a narkoza, ale hlavně ty peníze.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.14 22:43

@Smíšek78 Tak to buď ráda, ja po vysazení HA měla problémy jako mraky…nepravidelná menstruace, vlastně bez vyvolání ani nepřišla, potom žádna ovu, vysoký prolaktin atd…než se vše dalo dohromady, tak jsem podstoupila dvě laparky a z toho jedná verdikt neprůchozí vejcovod, takže teď čekám na výsledky po iui, měla jsem dva folíky na dobré straně a když nic tak v srpnu ivf :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
4.6.14 06:08

@Sájoušek, @sladkare JJ, i v Pronatalu se divili, že to ve 35 takto moje tělo zvládá samo :roll:… Za manžela jako samoplátce nás stála první IUI 4500 a druhá 2500 (už bez krevních testů). Několikrát jsem si poslechla, jak už nejsem nejmladší atd… :pocitac:, že inseminace nevyjde, z čehož jen vyplývá, že by neměli dělat unáhlené závěry :-)…Na jiné diskuzi jsem četla příspěvek holky 77 ročník a inseminace na první pokus vyšla… Ovšem já vím, že se mi to povídá, když jsme oba zdraví, taky jsem byla na laparce, narkoza děs, injekce proti srážlivosti krve ještě horší, ale výsledky dobré :lol: Hlavy vzůru holky, když si někdo taaaak moc přeje mimi, tak to přece musí vyjít :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.6.14 08:02

@Smíšek78 děkuji snad to tentokrát už vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.14 09:02

@Martina1409 :D máš pravdu, už dlouho jsem se tak netěšila :mrgreen:
@Bulibánka vítej, budu držet palce :palec: výsledek z krve ti řeknou do druhého dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.14 09:12

@Smíšek78 já se snažím si na první IUI nedělat moc velké naděje… ale v koutku duše samozřejmě doufám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.6.14 09:18

@Bulibánka dekuju moc.jsem napnuta jak ksandy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
4.6.14 09:41

@Muf86 Já jsem také šla na IUI smířená s tím, že šance je minimální a snažila jsem si nedělat naděje. Ale také jsem pořád doufala, že to vyjde. Musím říct, že jsem ani moc zklamaná nebyla. Jako mrzelo mě to, ale řekla jsem si, že co, že to zkusíme za čas znovu a svět se nezboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.14 11:11

@Martina1409 :potlesk: jsi silná, doufám, že to taky zvládnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
4.6.14 11:20

@Muf86 zvládneš!!! Hlavně ti budu držet palce, aby ti to vyšlo hned napoprvé:-) Člověk musí být silný a trpělivý, jinak by se z toho za chvíli zbláznil. Myslím, že já už mám takový to blbý období za sebou a jsem i smířená s tím, že můžeme s budoucím mužem zůstat jako bezdětný pár, pokud se nám to nepodaří. Na IVF jít nechci, ale zase nám neprokázali nic, proč by to nemohlo jít i přirozeně (navíc se nám to přirozeně jednou podařilo). TAkže problém byl asi v mé hlavě a proto jsem se na to všechno už vykašlala a řekla si, že buď to přijde, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.6.14 11:24

Lulu1986 Já jsem taky napnutá, ale moc šancí tomu nedávám. Dnes 12DPO na testu bílo a nepociťuju žádné příznaky. V pátek jdu na krev, tak se to rozsekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.6.14 11:26

Muf88 Ahojky, děkuju za palečky. U nás v CARU je výsledek z krve za hodinku. Musím si vždy počkat a pak jít k lékařce do ordinace, aby to se mnou probrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.14 11:31

@Martina1409 taky nám zatím na nic nepřišli, jediné, kde může být problém je ta imunologie… tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
4.6.14 13:16

@Muf86 Každopádně hodně štěstí přeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.6.14 14:24

@Martina1409 díky, jsi hodná :hug:
Tobě taky hodně štěstí a krásné prázdniny ;) myslím, že se vám zadaří o prázdninách, nebo přímo na dovolené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí